epivitor Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Πριν λιγο καιρο αγορασα ενα τετοιο 3.5mm Speaker Splitter και παρατηρησα πως οταν το συνδεω με 2 συσκευες πεφτει η ενταση του ηχου (οχι η ποιοτητα). Αν αγορασω κατι πιο ποιοτικο θα υπαρχει το ιδιο προβλημα ή οχι ?
v-tidus Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Νομιζω πως οχι. Κι εγω το ιδιο θεμα εχω, και οταν εχω δυο συσκευες πανω, προσεχω η μια να ειναι στο off ετσι ωστε να μην πεφτει η ενταση.
epivitor Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Νομιζω πως οχι. Κι εγω το ιδιο θεμα εχω, και οταν εχω δυο συσκευες πανω, προσεχω η μια να ειναι στο off ετσι ωστε να μην πεφτει η ενταση. Δηλαδη φιλε λες να το αγορασω το ακριβοτερο καλωδιο? Υπαρχει καποιος που δεν αντιμετωπιζει το ιδιο προβλημα σε παρομοια κατασταση και αν ναι ποιο καλωδιο χρησιμοποιει?
isay Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Δεν θα δεις διαφορά γιατί με την σύνδεση δυο καταναλωτών (δυο ζευγάρια ακουστικά), έχεις πτώση τάσης άρα και απώλεια έντασης σήματος. Φαντάσου ότι ανοίγεις δυο βρύσες στο ίδιο σπίτι. Εν ολίγοις μην αγοράσεις άλλο καλώδιο.
epivitor Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Eυχαριστω φιλε, και εγω καπως ετσι το σκεφτηκα αλλα ηθελα να ρωτησω για πιο σιγουρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.