pathfinder27200 Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 γεια σας παιδες. μηπως εχει ακουσει κανεις αν γινεται να συνδεθει το iphone με το ipad, ειτε με καλωδιο ειτε wireless? Sent from my iPhone using Insomnia.app
ixthy Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Γίνε λίγο πιο συγκεκριμένος. Τι ακριβώς θες να κάνεις άμα τα συνδέσεις;
Evangelos Anagnostou Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Καλά οι περιορισμοί του tethering στα iphone ipad ipod είναι απαράδεκτοι. Αυτοί είναι οι εξοργιστικοί περιορισμοί της apple και όχι η μη υποστήριξη του flash (δεν θα παίζω farmville στο iphone και χε***κε η φοράδα στο αλώνι). Έχω μείνει δυο χρόνια τώρα να βαζω βγάζω την κάρτα sim του vodafone mobile internet από iphone σε laptop και τούμπαλιν. Έλεος!
Super Moderators paredwse Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Super Moderators Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Καλά οι περιορισμοί του tethering στα iphone ipad ipod είναι απαράδεκτοι. Αυτοί είναι οι εξοργιστικοί περιορισμοί της apple και όχι η μη υποστήριξη του flash (δεν θα παίζω farmville στο iphone και χε***κε η φοράδα στο αλώνι). Έχω μείνει δυο χρόνια τώρα να βαζω βγάζω την κάρτα sim του vodafone mobile internet από iphone σε laptop και τούμπαλιν. Έλεος! Αυτοί οι "εξοργιστικοί περιορισμοί" μήπως είναι της Vodafone και όχι της Apple;
Evangelos Anagnostou Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Αυτοί οι "εξοργιστικοί περιορισμοί" μήπως είναι της Vodafone και όχι της Apple; Δυστυχώς είναι της apple. Μια χαρά κάνω tethering με το «αρχαίο» νοκια Ν80 μου. Καλά για επικοινωνία μεταξύ ipad και iPhone' date=' που θα ήταν σωτήριο, δεν το συζητάμε καθόλου... Sent from my iPhone using Insomnia.app
giostau Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 δες το λίγο καλύτερα φίλε... εγώ με cosmote μια χαρά κάνω tethering με το Iphone.... κάτι περίεργο έχει κάνει η voda....
vfragos Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Δυστυχώς είναι της apple. Μια χαρά κάνω tethering με το «αρχαίο» νοκια Ν80 μου. Καλά για επικοινωνία μεταξύ ipad και iPhone, που θα ήταν σωτήριο, δεν το συζητάμε καθόλου... Sent from my iPhone using Insomnia.app Μην είσαι τόσο σίγουρος, ξεκίνησαν απο το iPhone να χρεώνουν εξτρά το tethering (υπάρχουν λύσεις να το παρακάψεις) και θα επεκτείνουν την χρέωση και σε όλα τα υπόλοιπα smartphones. Όσο για την επικοινωνία μεταξύ iPhone και iPad γίνεται, αρκεί ένα jailbreak και το πρόγραμμα mywi απο cydia. Εγώ ήδη το χρησιμοποιώ με το iPad και δουλεύει άψογα.
dp@pa Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 ναι υπαρχη! και το εχω κανει και δουλευει αψογα! Αν το εχεις jailbreak το κινητο, τοτε θα πας cydia και θα κατεβασεις την εφαρμογη, mywi. Λοιπον οταν το κατεβασεις, εχεις 10 μερες τριαλ. Οταν περασουν η τριαλ πρεπει να το αγορασεις αν το θελεις. 10 δολλαρια, αλλα ειλικρινα, δεν ειναι τιποτα, γιαυτο που θα σε βοηθηση... Και το ipad συνδεετε με αυτο μεσω WIFI δηλαδη, το Iphone σου γινεται wifi access point και απο settings πας και διαλεγεις το Wifi (Iphone). ωπ τωρα το ειδα αυτο που εγραψε το παιδι ποιο πανω. :s
Evangelos Anagnostou Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Το ξέρω το από την αρχή το mywi παιδιά, αλλά δεν θέλω να κάνω jailbreak για διάφορυς λόγους, αν και η λειτουργία του iphone σαν access point είναι μεγάλο κίνητρο. Αυτό που δεν ξέρω είναι αν με cosmote μπορώ να κάνω tethering. Μπορεί να μου πει κάποιος σίγουρα αν γίνεται. Για μένα είναι λόγος να την κάνω από vodafone σήμερα κιόλας. Προσοχή όμως, δεν μιλάω για προγράμματα ομιλίας και δεδομένων, αλλά για data plan αποκλείστικά δεδομένων, αυτό χρησιμοποιώ σε iphone και laptop.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.