newtech Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Η απάντηση που δεν εχει ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ με την ερώτηση μου.. αλλά φυσικά και δεν παρέθεσαν αυτά μου οι ίδιοι μου πρότειναν κ εγώ ζήτησα... (κάτι μου θυμίζει αυτό) Όπως και σας αναφέραμε δεν υπάρχει άμεσα διαθέσιμη η οθόνη ούτε από εμάς ούτε από τον προμηθευτή μας. Με την καινούργια παραλαβή η τιμή διαμορφώνεται στα 270 Ευρω.Εμείς σας την αφήσαμε 265 Ευρώ με δωρεάν μεταφορικά προς εσάς.Είναι ότι καλύτερο μπορούμε να κάνουμε στην παρούσα φάση για να σας εξυπηρετησουμε. Το μόνο που μπορούμε να υποσχεθούμε είναι ότι αν θα βρείτε τιμή κάπου αλλού χαμηλότερη από την δική μας θα σας την δώσουμε ακόμα πιο χαμηλά αρκεί να μην είναι σε προσφορά.Παρακαλούμε αν συμφωνείτε να μας ενημερώστε άμεσα. Στη διάθεση σας Ευχαριστούμε Η ομάδα του Mediaram Δευτερα πρωϊ πρωϊ θα παω να ρωτήσω τι μπορώ να κανω για την περίπτωση τους.. Γιατι ουτε τιμολόγια ουτε προμηθευτή δεν μου ειπαν κ πλέων ΒΡΟΜΑΕΙ η υπόθεση!!!
Sotosgl Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Μην ξεχασεις να τους φτιαξεις κανενα μνημειο σε καμια πλατεια με την επιγραφη Ατομικοι Ευεργετες!Επισης καλη ιδεα θα ηταν να δουλευες τα σαββατοκυριακα σου αφιλοκερδως στο καταστημα για να τους δειξεις την αιωνια ευγνωμοσυνη σου! Χαχαχαχα ειναι νουμερααααα ρε!
GeorgT. Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 αν θα βρείτε τιμή κάπου αλλού χαμηλότερη από την δική μας θα σας τηνδώσουμε ακόμα πιο χαμηλά αρκεί να μην είναι σε προσφορά. xaxaxa, δεν την παλεύουν, ακου λεει αν την βρεις φθηνότερα κ δεν ειναι προσφορά!! Κ απο την αλλη τωρα μπορούνε να κάνουν μονο έκπτωση 5 ευρω ενω πριν την είχανε δήθεν 169€!!! Μπράβο newtech που τους έκανες ρόμπα κ θα ξέρουμε κ εμεις στο μελλον μην την πατήσουμε!!!! Εφυγες κ σφαίρα για καταγγελία κλπ τωρα μήπως (που δεν θα βαλουνε) κ βάλουνε λιγο μυαλό!
kondoras Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Έχει ξανατύχει πολλάκις κάποιος υπάλληλος να πατήσει λάθος πλήκτρα και αντί για 85 να γράψει 45 (ext hdd 2,5" κωτσοβ). Ή αντί για 3500 να γράψει 262 (47αρι monitor multi)! Ή ακόμη και αντί 150 να γράψει 1300 (μητρικές πλαίσιο)! Στην πρώτη περίπτωση, το μαγαζί την "έφαγε", έδωσε αδιαμαρτύρητα τους δίσκους στους τυχερούς και έκανε πρώτης τάξεως διαφήμιση, έβγαλε απ' τη χασούρα, κέρδος. Στην δεύτερη, ενημέρωση με e-mail, "συγνώμη, λυπούμαστε, τυπογραφικό λάθος". Λες ένα "κατανοητό, δεν μπορεί να ήταν στο 10% της τιμής (στο κάτω-κάτω τί να το έκανα το 47άρι monitor), αλλά προσέχτε λίγο ρε παιδιά" και τελειώνει (για μένα τουλάχιστον). Στην τρίτη, το καταλαβαίνουν, το διορθώνουν και δεν ζητούν συγνώμη από κανένα, γιατί δεν υπήρχε περίπτωση να σε χρεώσουν 1300 για κάτι που κάνει 150, ακόμη και παραγγελία να έκανες. Όλες αυτές είναι οι γνωστές στρατηγικές αντιμετώπισης του λάθους. Αλλά αυτά τα κάνουν τα @%#@* πολυκαταστήματα. Και τώρα η σωστή αντιμετώπιση του λάθους. "Είχαμε αλλά τα δώσαμε αλλού". "Ο προμηθευτής έβγαλε την προσφορά" (ε, τότε αφήστε τον προμηθευτή να τα πουλάει). "Η ανανέωση αποθεμάτων γίνεται δυο φορές τη μέρα" (ε, τότε κλείστε τη τη ρημάδα τη σελίδα ή γράψτε "μόνο τηλεφωνικές παραγγελίες", τί το θέλατε το ηλεκτρονικό εμπόριο αφού δεν μπορείτε να το στηρίξετε). "Συγνώμη, κάναμε λάθος", αυτό έπρεπε να πείτε ρε μάγκες του εν λόγω καταστήματος. Ούτε ξεπουλήσαμε, ούτε αποθέματα, ούτε προβληματική σελίδα, τί με νοιάζουν εμένα αυτά. "Λάθος κάναμε ρε παιδιά, μην μας πάρετε το κεφάλι, νέοι είμαστε, θα μάθουμε από τα λάθη μας και την οθόνη που λέγαμε, νά, πάρτη στα 220, να μοιράσουμε τη χασούρα, 50 εσύ 50 εγώ." Και άμα γκρινιάξει μετά ο newtech, να τον κηνυγάει όλο το insomnia, όχι μόνο ένας χρήστης...
Heatspreader Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Σωστά τα λες, αλλά μη ξεχνάμε και τα "λάθη" του e-shop. Δεν νομίζω να πήρε ποτέ κανείς μητρική ή CPU στις τότε "λάθος" τιμές.
newtech Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Έχει ξανατύχει πολλάκις κάποιος υπάλληλος να πατήσει λάθος πλήκτρα και αντί για 85 να γράψει 45 (ext hdd 2,5" κωτσοβ). Ή αντί για 3500 να γράψει 262 (47αρι monitor multi)! Ή ακόμη και αντί 150 να γράψει 1300 (μητρικές πλαίσιο)!Στην πρώτη περίπτωση, το μαγαζί την "έφαγε", έδωσε αδιαμαρτύρητα τους δίσκους στους τυχερούς και έκανε πρώτης τάξεως διαφήμιση, έβγαλε απ' τη χασούρα, κέρδος. Στην δεύτερη, ενημέρωση με e-mail, "συγνώμη, λυπούμαστε, τυπογραφικό λάθος". Λες ένα "κατανοητό, δεν μπορεί να ήταν στο 10% της τιμής (στο κάτω-κάτω τί να το έκανα το 47άρι monitor), αλλά προσέχτε λίγο ρε παιδιά" και τελειώνει (για μένα τουλάχιστον). Στην τρίτη, το καταλαβαίνουν, το διορθώνουν και δεν ζητούν συγνώμη από κανένα, γιατί δεν υπήρχε περίπτωση να σε χρεώσουν 1300 για κάτι που κάνει 150, ακόμη και παραγγελία να έκανες. Όλες αυτές είναι οι γνωστές στρατηγικές αντιμετώπισης του λάθους. Αλλά αυτά τα κάνουν τα @%#@* πολυκαταστήματα. Και τώρα η σωστή αντιμετώπιση του λάθους. "Είχαμε αλλά τα δώσαμε αλλού". "Ο προμηθευτής έβγαλε την προσφορά" (ε, τότε αφήστε τον προμηθευτή να τα πουλάει). "Η ανανέωση αποθεμάτων γίνεται δυο φορές τη μέρα" (ε, τότε κλείστε τη τη ρημάδα τη σελίδα ή γράψτε "μόνο τηλεφωνικές παραγγελίες", τί το θέλατε το ηλεκτρονικό εμπόριο αφού δεν μπορείτε να το στηρίξετε). "Συγνώμη, κάναμε λάθος", αυτό έπρεπε να πείτε ρε μάγκες του εν λόγω καταστήματος. Ούτε ξεπουλήσαμε, ούτε αποθέματα, ούτε προβληματική σελίδα, τί με νοιάζουν εμένα αυτά. "Λάθος κάναμε ρε παιδιά, μην μας πάρετε το κεφάλι, νέοι είμαστε, θα μάθουμε από τα λάθη μας και την οθόνη που λέγαμε, νά, πάρτη στα 220, να μοιράσουμε τη χασούρα, 50 εσύ 50 εγώ." Και άμα γκρινιάξει μετά ο newtech, να τον κηνυγάει όλο το insomnia, όχι μόνο ένας χρήστης... Πες τα φιλε μου. ---------- Προσθήκη στις 15:14 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:04 ---------- xaxaxa, δεν την παλεύουν, ακου λεει αν την βρεις φθηνότερα κ δεν ειναι προσφορά!! Κ απο την αλλη τωρα μπορούνε να κάνουν μονο έκπτωση 5 ευρω ενω πριν την είχανε δήθεν 169€!!! Μπράβο newtech που τους έκανες ρόμπα κ θα ξέρουμε κ εμεις στο μελλον μην την πατήσουμε!!!! Εφυγες κ σφαίρα για καταγγελία κλπ τωρα μήπως (που δεν θα βαλουνε) κ βάλουνε λιγο μυαλό! θα περίμενα λίγο σεβασμό.... Εντάξει έχουμε όλα τα εμαιλ.. Εντάξει είπαν 10 διαφορετικές δικαιολογίες... Εντάξει πριν κάναν 100 ευρώ εκτύπωση και τώρα 5... Αλλα ξέρετε τι είναι ευρώ???? = + Και σου μένουν κ 20 λεπτά!!!!!!!!!!!!! Παιδιά για πείτε τώρα γιατί τους ρώτησα συγκεκριμένα πράγματα και ενω είπαν ότι οτι πληροφορία θέλω θα την δώσουν τώρα κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν.. Μένω θεσσαλονικη που πρέπει να πάω ακριβώς με τα στοιχια που έχω να κάνω καταγγελία?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.