Προς το περιεχόμενο

ΟΘΟΝΗ LG W2486L-PF MONO 169!!! (lowest Price 260!!!)

newtech

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 127
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

newtech διαβασα το μυνημα που σου εστειλε το mediaram. Να σου πω την αληθεια εσυ σαν καταναλωτης εχεις δικιο που δε πηρες την προσφορα σου. Σαφως μαλλον το κοβω για κανενα λαθος υπαλληλου η να μην το αποκλείουμε μπορει και του προμηθευτη με κάθε επιφύλαξη. Απο την πλευρα μου σαν επαγγελματίας αν είχα κανει μ....κια με προσφορά πιστευω πως δεν υπηρχε περιπτωση να βαλω και απο την τσεπη μου. Αλλά από τι διάβασα το φταίξιμο το τρώνε και το mediaram αλλα και ο προμηθευτης στο τελευταιο μήνυμα. Voodooman διαβασε λιγο καλυτερο το τελευταιο μήνυμα. Μαλλον λεει οτι περνουν προσφορες μονο απο τους προμηθευτες και οταν εχουν καποιο παλιο προιον σε στοκ, προφανως σε καποια αποθηκη τους, τοτε μαλλον ειναι αποκλειστικη ευθυνη δικη τους η προσφορα. Και απ'οτι ειδα η οθόνη ειναι όντως καινουργιο μοντελο.

Newtech η αποφαση αγορι μου ειναι δικη σου. Ουτε εγω θα σε επηρεασω ουτε κανενας. Την δικη μου γνωμη την αναρτησα και μιλαω σαν επαγγελματιας που ειμαι και εγω.. και καλο ειναι να βοηθαμε ο ενας τον αλλον και να μην τρωγομαστε μεταξυ μας. Θα βοηθησουμε και τα πολυκαταστηματα,εσεις όχι εγω, θα βοηθησουμε και τα μικρα ολα μεσα στο προγραμμα ειναι. Καποιος θα δυσαρεστηθει καποιος θα επωφεληθει. Το θέμα ειναι να μην γίνεται επανελλημενα.

---------- Προσθήκη στις 22:28 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:25 ----------

και να ρωτησω ρε newtech κατι τελευταιο. Αν ρε φιλε ειναι οντως αληθεια αυτα που λενε?? Οτι εχουν δωσει καποια κομματια απο προσφορα προμηθευτη και οτι εχουν τελειωσει?? αν αυριο αυτοι σου φερουν ολα τα παραστατικα οπως αναφερουν τοτε τι γινεται??

---------- Προσθήκη στις 22:30 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:28 ----------

παρενθεση..... η οκταβιτ πια ειναι ρε παιδια?? αντε την quest την ξερουμε μαλλον νομιζω απο το u..

Δημοσ.

Πηρε φωτια ο xryso!Προσθηκη στην προσθηκη!

E οχι ομως και αγορι σου τον Newtech εχουμε φανει ευγενικοι μαζι σου πιστευω μην ριχνεις το επιπεδο,καλα το πηγαινες τοσο καιρο Πετραν.

Χειρογραφα θεωρημενα απο την εφορια τα παραστατικα και οχι ακυρωμενα ή μεσω υπολογιστη καλοδεχουμενα ειναι!

Ελα τωρα που δεν ξερεις ;)

Δημοσ.
newtech διαβασα το μυνημα που σου εστειλε το mediaram. Να σου πω την αληθεια εσυ σαν καταναλωτης εχεις δικιο που δε πηρες την προσφορα σου. Σαφως μαλλον το κοβω για κανενα λαθος υπαλληλου η να μην το αποκλείουμε μπορει και του προμηθευτη με κάθε επιφύλαξη. Απο την πλευρα μου σαν επαγγελματίας αν είχα κανει μ....κια με προσφορά πιστευω πως δεν υπηρχε περιπτωση να βαλω και απο την τσεπη μου. Αλλά από τι διάβασα το φταίξιμο το τρώνε και το mediaram αλλα και ο προμηθευτης στο τελευταιο μήνυμα. Voodooman διαβασε λιγο καλυτερο το τελευταιο μήνυμα. Μαλλον λεει οτι περνουν προσφορες μονο απο τους προμηθευτες και οταν εχουν καποιο παλιο προιον σε στοκ, προφανως σε καποια αποθηκη τους, τοτε μαλλον ειναι αποκλειστικη ευθυνη δικη τους η προσφορα. Και απ'οτι ειδα η οθόνη ειναι όντως καινουργιο μοντελο.

Newtech η αποφαση αγορι μου ειναι δικη σου. Ουτε εγω θα σε επηρεασω ουτε κανενας. Την δικη μου γνωμη την αναρτησα και μιλαω σαν επαγγελματιας που ειμαι και εγω.. και καλο ειναι να βοηθαμε ο ενας τον αλλον και να μην τρωγομαστε μεταξυ μας. Θα βοηθησουμε και τα πολυκαταστηματα,εσεις όχι εγω, θα βοηθησουμε και τα μικρα ολα μεσα στο προγραμμα ειναι. Καποιος θα δυσαρεστηθει καποιος θα επωφεληθει. Το θέμα ειναι να μην γίνεται επανελλημενα.

---------- Προσθήκη στις 22:28 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:25 ----------

και να ρωτησω ρε newtech κατι τελευταιο. Αν ρε φιλε ειναι οντως αληθεια αυτα που λενε?? Οτι εχουν δωσει καποια κομματια απο προσφορα προμηθευτη και οτι εχουν τελειωσει?? αν αυριο αυτοι σου φερουν ολα τα παραστατικα οπως αναφερουν τοτε τι γινεται??

---------- Προσθήκη στις 22:30 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:28 ----------

παρενθεση..... η οκταβιτ πια ειναι ρε παιδια?? αντε την quest την ξερουμε μαλλον νομιζω απο το u..

Φίλε μου κουράστηκα να πρέπει να εξηγώ τα αυτονόητα...

Διάβασε ΞΑΝΑ τα μαιλ ..

μου λένε 3 διαφορετικά πράγματα!!!

ΟΣο για την τσέπη τους.. σου είπα από την αρχή.. Ας μου λέγαν ΛΑΘΟΣ και οχι παπαρο-δικαιολογίες!!!

Απο εκει και πέρα εγω ζήτησα κάποια πράγματα απο αυτούς.. θα δούμε αύριο γιατί απο οτι βλέπω 1 φορά την μέρα απαντάνε...

Τελος για αυτο που λες.. οκ 1 λαθος.. ΔΕΝ ΔΙΑΦΩΝΏ.. και εγω ετσι θα ελεγα.. αλλα με ΕΧΟΥΝ ΦΛΟΜΏΣΕΙ ΣΤΑ ΨΕΜΑΤΑ.. αυτο είναι που προσπαθούμε φιλε μου να σου πούμε ΟΛΟΙ εδώ μέσα 3 μέρες τώρα και εσυ μου λες για ταυτότητες και προσωπικά μαγαζιά και τιμολόγια!!!

Για την μεσαία ερώτηση σου.. θα σου απαντήσω ΌΤΑΝ και ΑΝ γίνει δεν θέλω να προτρέχω...

ΥΓ.. Η oktabit πουλάει μόνο χοντρική... ta VERO αν έχεις ακουστά

Αυτα.. Μπαμπά...!!!

Δημοσ.
τωρα με φωτισες?? τι ειναι το vero?? εσύ πως και ξερεις αυτην την εταιρια??

Πρεπει να σε παραδεχτω παντως σε αυτο.

Εχεις εναν καταπληκτικο τροπο να αποφευγεις τις απαντησεις και τα στοιχεια που παραθετει ο newtech,να αλλαζεις θεμα και να επανερχεσαι μετα με κατηγοριες στους προμηθευτες κλπ.

:lol:

Δημοσ.

ρε newtech τι ποσοστα περνεις απο το 123pame??

---------- Προσθήκη στις 23:36 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 23:35 ----------

πολυ διαφημιση..

Δημοσ.

---------- Προσθήκη στις 23:36 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 23:35 ----------

πολυ διαφημιση..

Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα ρε χαχαχαχα!

Ενταξει καποιος mod να μπει να βαλει μια ταξη γιατι δεν παει αλλο το θεμα.

Δεν τολμαω να κανω εγω report γιατι θα κανω Abuse και δεν λεει :lol:

Δημοσ.

πολυ διαφημιση..

Φιλε μου θεωρώ οτι δεν σου μίλησα ποτέ προκλητικά.. ούτε σου είπα κάτι άσχημο...

Πάντα σου απαντούσα σωστά και με επιχειρήματα και προσπαθούσα να κάνω συζήτηση..

Απαντούσες σε οτι ήθελες επιλεκτικά.. τα έβαζες με όλους και με όλα.. και εγώ συνέχιζα στα ερωτήματα σου να σου απαντάω με τα πιστεύω μου...

Απεφευγες ερωτήσεις.. ρωτώντας άσχετα.. σου απάντησα και στα άσχετα...

Θα σου απαντήσω και εδώ.. έστω και αν ο τόνος σου προς τα εμένα δεν είναι ο πρέπων.. και ειναι η 2η φωρα που ρωτας ΑΣΧΕΤΟ με το παρον θεμα

To site που λες ειναι στην υπογραφή μου και ετσι εμφανίζετε κάθε φορά....

Είναι site μιας καλής... φιλης μου (δεν χριαζετε να σου πω σε τι νόμισμα παιρνω την προμήθεια) ... και το έχω έτσι απλά για να υποστηρίξω την προσπάθειά της γιατι είναι κ αυτη "μικρο μαγαζί" μπροστά στα ΜΕΓΑΛΑ και πιο γνωστά site..

Επιπλέον ΔΕΝ πουλάει τίποτα ουτε προσφέρει Υπηρεσίες επι πληρωμή.. το σίτε είναι Απολύτως δωρεάν (ούτε εγγραφή θέλει) .. άρα δεν υπάρχει δόλος...

Για απάντησε μου εσύ τώρα στα παραπάνω!

Δημοσ.

δε πιστευω οτι κανενας μα κανενας στον κοσμο δε δουλευει για την ψυχη της μανας του και μονο. ολοι αποσκοπουν καπου. μπικα στην σηζητηση σαν ελευθερος επαγγελματιας και σα μαγαζι που εχω και εγω και πιστευω και καποιοι απο εδω μεσα.. Ανεφερα πολυ απλα και χωρις υπεκφυγες για το πως εχει το θεμα απο την πλευρα μου. Και απο οτι καταλαβα ο καθενας μας βγαζει το δικο συμπερασμα και ξαναλεω οτι συμμετεχει στην συζητηση απλα θαβοντας το κάθε μαγαζι που δε γουσταρει. κακως αλλα αυτο εκανα και εγω στα προηγουμενα μηνυματα μου. Εθαβα. Αλλο το να λες μια εμπειρια σου με ενα μαγαζι κακη η καλη και αλλο το να θαβεις απο το πρωι μεχρι το βραδυ επειδη δεν εγινε η δουλεια σου. Δεν μπορουμε να ειμαστε ολοι μας ευχαριστημενοι. Αν ηταν ετσι απλα θα πηγαιναμε ολοι σε ενα μαγαζι να αγοραζαμε απο εκει. ΣΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΜΑΓΑΖΙ. Sotosgl γιατι δε βαζεις μια ταξη ρε φιλε??? Μια και εχεις και θεμα....

---------- Προσθήκη στις 00:28 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:24 ----------

αυτα απο μενα σας καλυνηχτω και τα λεμε απο αυριο γιατι δουλεια απο πρωι

Δημοσ.

Πω ρε λαμόγια που κυκλοφορούν..

newtech ελπίζω TO ΛΙΓΟΤΕΡΟ να τους μαυρίσεις στο skroutz. Αφού οι απατεώνες δεν αλλάζουν μυαλό με το καλό, πρέπει να τους δώσουμε τα σωστά "κίνητρα" ;)

Πετράν πες μας πού δουλεύεις μην αγοράσουμε κάνα βάζο κατά λάθος και μετά τρέχουμε!

Δημοσ.
δε πιστευω οτι κανενας μα κανενας στον κοσμο δε δουλευει για την ψυχη της μανας του και μονο. ολοι αποσκοπουν καπου. μπικα στην σηζητηση σαν ελευθερος επαγγελματιας και σα μαγαζι που εχω και εγω και πιστευω και καποιοι απο εδω μεσα.. Ανεφερα πολυ απλα και χωρις υπεκφυγες για το πως εχει το θεμα απο την πλευρα μου. Και απο οτι καταλαβα ο καθενας μας βγαζει το δικο συμπερασμα και ξαναλεω οτι συμμετεχει στην συζητηση απλα θαβοντας το κάθε μαγαζι που δε γουσταρει. κακως αλλα αυτο εκανα και εγω στα προηγουμενα μηνυματα μου. Εθαβα. Αλλο το να λες μια εμπειρια σου με ενα μαγαζι κακη η καλη και αλλο το να θαβεις απο το πρωι μεχρι το βραδυ επειδη δεν εγινε η δουλεια σου. Δεν μπορουμε να ειμαστε ολοι μας ευχαριστημενοι. Αν ηταν ετσι απλα θα πηγαιναμε ολοι σε ενα μαγαζι να αγοραζαμε απο εκει. ΣΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΜΑΓΑΖΙ. Sotosgl γιατι δε βαζεις μια ταξη ρε φιλε??? Μια και εχεις και θεμα....

---------- Προσθήκη στις 00:28 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:24 ----------

Σου εχω απαντήσει σε κάθε ερώτησή ή καρφί που έκανες...

Δεν απάντησες ΟΥΤΕ Μια φορά..

Αυτα που λες τα έχεις ξαναπεί.. και σου έχουμε απαντήσει ΟΛΟΙ!!!

α)Δεν μπαινει ο καθένας εδω μέσα να θάψει.. Με αυτό που λες μας ΠΡΟΣΒΑΛΕΙΣ ΟΛΟΥΣ!!!

β)Τα μόνα ΠΟΣΤ που έκανες ήταν εδώ μέσα!!!

γ)Δεν απάντησες σε κανένα ερώτημα που σου κάναμε (στο πλαισιο συζήτησης) παρά μόνο ρωτούσες τα δικά σου.. και αφού έπαιρνες απάντηση.. τα ξαναρωτούσες!

δ)Μπήκαμε για συζήτηση και έκανες τον δικηγόρο του μαγαζιού λέγοντας ότι εσένα σε εξυπηρέτησε σωστά (κάνεις δεν το αρνήθηκε) κατηγορώντας εμένα ως ψεύτη.

ε)Οτι είπα το έδωσα με αποδείξεις και υπάρχουν!!!!!!!!!!

στ) Κατηγόρησες πολλά άτομα οτι περνούν μίζες ποσοστά και εχουν μετοχές σε μεγάλα καταστήματα τα οποία σε προηγούμενο ποστ σου τα κατηγόρησες οτι εξαπατούν κόσμο (συκγκεκριμενα το ESHOP και το ΠΛΑΙΣΙΟ) και μίλησες και για άλλες εταιρίες οτι δεν φέρονται σωστά.. Ολα αυτά χωρίς να έχεις κάτι να πεις...

Σου μίλησα σωστά σε όλη την διαρκεί χωρίς να είμαι υποχρεωμένος να σου απανταω.. και αφού σου απαντούσα λες και μιλούσα στην εν λόγο εταιρία (τόσο αναλυτικά) εσύ αγνοουσες τα σημεία (και πάλι τώρα το κάνεις) που δεν σε σηνεφεραν.. και πολύ απλά έλεγες τα δικά σου!!!!

ΤΕΛΟΣ....

ΤΟ THREAD ΑΝΟΊΧΤΗΚΕ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΦΉΜΙΣΗ ΜΙΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΣΠΑΣΤΉΚΑΜΕ ΌΛΟΙ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΡΟΪΔΊΑ ΠΟΥ ΔΈΧΤΗΚΑ ΜΕΤΆ ΤΗΝ ΑΚΎΡΩΣΉ ΤΗΣ!

ΠΟΣΟ ΠΟΙΟ ΑΠΛΑ???

Δεν βρίσκω άλλο τρόπο να στο εξηγήσω!!!

Δημοσ.

Σταματήστε να ασχολείστε με τον xryso968. Το μόνο που ξέρει να απαντά μετά από 2 ερωτήσεις είναι "εσύ για πιο μαγαζί δουλεύεις;".

Δεν είναι άνθρωπος είναι ΒΟΤ και δεν κάνω πλάκα πρέπει να τον έχει βάλει κάποιο πολυκατάστημα.

Παρακαλώ αν κάποιος Mod παρακολουθεί το θέμα να βάλει μια τάξη μας κοροϊδεύουν στα μούτρα μας.

Δημοσ.
δε πιστευω οτι κανενας μα κανενας στον κοσμο δε δουλευει για την ψυχη της μανας του και μονο. ολοι αποσκοπουν καπου.

Και ο μονος λογος που μπηκες στο Αγιο τουτο Forum ηταν να υπερασπιζεσαι απο το πρωι μεχρι το βραδυ ενα καταστημα που ειχες μια δυο συναλλαγες.

μπικα στην σηζητηση σαν ελευθερος επαγγελματιας και σα μαγαζι που εχω και εγω και πιστευω και καποιοι απο εδω μεσα.. Ανεφερα πολυ απλα και χωρις υπεκφυγες για το πως εχει το θεμα απο την πλευρα μου.

Το ειπε ο newtech το ειπες και εσυ και απο εκει και περα ηταν ΟΛΑ απο την μερια σου αερολογιες.

Οσο πιασαρικες και να ειναι οι εκφρασεις Θα σου δωσω την ταυτοτητα μου.Εχω μαγαζι στον Βολο οποιος θελει γλυκο του κουταλιου,εχω και εγω τιμολογια δεν βοηθουν στην κουβεντα!

Και απο οτι καταλαβα ο καθενας μας βγαζει το δικο συμπερασμα και ξαναλεω οτι συμμετεχει στην συζητηση απλα θαβοντας το κάθε μαγαζι που δε γουσταρει. κακως αλλα αυτο εκανα και εγω στα προηγουμενα μηνυματα μου. Εθαβα.

Εθαβες το δικιο του Newtech ναι συμφωνουμε :-)

Αλλο το να λες μια εμπειρια σου με ενα μαγαζι κακη η καλη και αλλο το να θαβεις απο το πρωι μεχρι το βραδυ επειδη δεν εγινε η δουλεια σου.

Δεν μπορουμε να ειμαστε ολοι μας ευχαριστημενοι. Αν ηταν ετσι απλα θα πηγαιναμε ολοι σε ενα μαγαζι να αγοραζαμε απο εκει. ΣΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΜΑΓΑΖΙ.

Ενω εσενα που εγινε η δουλεια σου και εισαι ευχαριστημενος πρεπει να μειωσεις και να θαβεις απο το πρωι μεχρι το βραδυ το δικιο αυτου του παιδιου.

ΜαλιστααααααααB)

Sotosgl γιατι δε βαζεις μια ταξη ρε φιλε??? Μια και εχεις και θεμα....

Θα σου βαλω μια 6η δημοτικου και μια 3η Λυκειου ετσι να γουσταρεις

Τι λες ωρε;!Τροχονομος ειμαι εδω μεσα;Τα παραπονα σας στην διευθυνση!

Κοιτα Xryso οταν καποιος γινεται μελος εχουμε ολη την καλη διαθεση να τον βοηθησουμε οπως μπορουμε να τον κανουμε να νιωσει ανετα ή στην τελικη να ακουσουμε τι εχει να μας πει.

Το Insomnia ειναι ενα Forum τεχνολογιας ειτε θες για κινητα για το διαδικτυο για προγραμματα για Hardware θα βρεις ενα Thread που σε ενδιαφερει και θα το σχολιασεις.

Τωρα απο το πουθενα με το που ανοιγει θεμα ενα μελος για μια προσφορα που ηθελε να την μοιραστει μαζι μας,του την φερανε και κανει παραπονα τωρα για το συγκεκριμενο καταστημα να σκας εσυ σαν την φωνη της λογικης που θα ερθει θα μας φωτησει και θα μας βγαλει απο την αγνοια και την καχυποψια με ημερομηνια εγγραφης την ιδια μερα και πρωτο post να αρχιζεις να υπερασπιζεσαι ενα ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ οχι ανθρωπο να με συμπαθας αλλα ολοι καχυποπτα σε βλεπουμε και απλα διασκεδαζουμε με την κωλοτουμπες σου :P

Καληνυχτα!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...