Προς το περιεχόμενο

ΟΘΟΝΗ LG W2486L-PF MONO 169!!! (lowest Price 260!!!)

newtech

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 127
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μπραβο αυτά είναι σοβαρά μαγαζιά! Και μετά κλαίγονται γιατί ο κόσμος ψωνίζει από εξωτερικό ή πολυκαταστήματα. Βρε ουστ από δω λες και απευθύνονται σε ζώα.

Δημοσ.

Μπραβο αυτά είναι σοβαρά μαγαζιά! Και μετά κλαίγονται γιατί ο κόσμος ψωνίζει από εξωτερικό ή πολυκαταστήματα. Βρε ουστ από δω λες και απευθύνονται σε ζώα.

Δημοσ.
στο επόμενο email που θα τους στείλεις πες τους να πατήσουν μια φορά το πλήκτρο 14jyemu.jpg

Eνω η ορθογραφια του newtech για βραβειο. Μια φορα εγραψε με κεφαλαια και το αποτελεσμα ηταν "ΑΚΡΙΒΟΣ" οπως η ορθογραφία στα post. Πλακιτσα:-D:-D:-D:-D:-D

Απο'κει και περα φιλε newtech αν εχεις ορεξη κυνηγησε τους. οχι για τιποτα άλλο, αλλά για το γαμώτο της υπόθεσης.

Δημοσ.
στο επόμενο email που θα τους στείλεις πες τους να πατήσουν μια φορά το πλήκτρο 14jyemu.jpg

Eνω η ορθογραφια του newtech για βραβειο. Μια φορα εγραψε με κεφαλαια και το αποτελεσμα ηταν "ΑΚΡΙΒΟΣ" οπως η ορθογραφία στα post. Πλακιτσα:-D:-D:-D:-D:-D

Απο'κει και περα φιλε newtech αν εχεις ορεξη κυνηγησε τους. οχι για τιποτα άλλο, αλλά για το γαμώτο της υπόθεσης.

Δημοσ.
Έχω μετοχές σε πάνω από 2 πολυκαταστηματα και θέλω να καταστρέψω τα μικρά συνοικιακά μαγαζιά.

ακριβώς, όπως και εγω εχω χαρακτηριστεί κάποια στιγμή μέτοχος του e-shop. Οχι απλώς μέτοχος παιδιά, μεγαλομέτοχος είμαι :lol: Γι ' αυτό απο αυριο 95% έκπτωση για όλους τους insomniacs με τον εκπτωτικο κωδικό "NAKAOUNTASUNOIKIAKA". ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ, βγάζουμε τους κράχτες μας και μετα εξαντλήθηκε... όπως ανέφερε και ο sotosgl, εφόσον τελέιωσε το προιόν και δεν επρόκειτο περι "λαθους" ας δούμε τα παραστατικά τους... Ορίστέ γενική γραμματεία καταναλωτή (ναι εσυ που είσαι εκει στην αλεξάνδρας στο σκουρόχρωμο κ΄τηριο, κοντα στο γήπεδο του πάο), ΕΛΕΞΤΕ ΤΟΥΣ, ΤΑ ΕΙΧΑΝ, ΤΑ ΠΟΥΛΗΣΑΝ, ΕΚΟΨΑΝ ΔΕΛΤΙΑ;

Θα πρέπει πάντως σίγουρα να πούμε οτι ειναι η φθηνότερη διαφήμιση και μάλιστα ιδιαίτερα αποτελεσματική... Εγώ ούτε καν τους είχα πετύχει ποτε τόσα χρόνια online-shopper :P

Visionstudio λοιπον και e-shop απο εμένα, όπως έχω ξαναπει, είναι ΚΟ-ΡΥ-ΦΗ.

υ.γ. τωρα που το σκεφτομαι εχω και στην vs μετοχές :lol: :lol: :lol:

Δημοσ.
Έχω μετοχές σε πάνω από 2 πολυκαταστηματα και θέλω να καταστρέψω τα μικρά συνοικιακά μαγαζιά.

ακριβώς, όπως και εγω εχω χαρακτηριστεί κάποια στιγμή μέτοχος του e-shop. Οχι απλώς μέτοχος παιδιά, μεγαλομέτοχος είμαι :lol: Γι ' αυτό απο αυριο 95% έκπτωση για όλους τους insomniacs με τον εκπτωτικο κωδικό "NAKAOUNTASUNOIKIAKA". ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ, βγάζουμε τους κράχτες μας και μετα εξαντλήθηκε... όπως ανέφερε και ο sotosgl, εφόσον τελέιωσε το προιόν και δεν επρόκειτο περι "λαθους" ας δούμε τα παραστατικά τους... Ορίστέ γενική γραμματεία καταναλωτή (ναι εσυ που είσαι εκει στην αλεξάνδρας στο σκουρόχρωμο κ΄τηριο, κοντα στο γήπεδο του πάο), ΕΛΕΞΤΕ ΤΟΥΣ, ΤΑ ΕΙΧΑΝ, ΤΑ ΠΟΥΛΗΣΑΝ, ΕΚΟΨΑΝ ΔΕΛΤΙΑ;

Θα πρέπει πάντως σίγουρα να πούμε οτι ειναι η φθηνότερη διαφήμιση και μάλιστα ιδιαίτερα αποτελεσματική... Εγώ ούτε καν τους είχα πετύχει ποτε τόσα χρόνια online-shopper :P

Visionstudio λοιπον και e-shop απο εμένα, όπως έχω ξαναπει, είναι ΚΟ-ΡΥ-ΦΗ.

υ.γ. τωρα που το σκεφτομαι εχω και στην vs μετοχές :lol: :lol: :lol:

Δημοσ.

Να τονίσω εδώ δε ότι μετά το τελευταίο εμαιλ που απέστειλα.. δεν ελαβα απάντηση..

Προφανώς γιατι την μια μερα λενε αλλα και την αλλη αλλα!!!

Θα στειλω ενα τελευταιο e-mail και θα σας πω το αποτελεσμα...

επειτα στην γενικη γραματεια καταναλωτή... Αυτην την φωρα δεν θα με δουλεψουν αυτοι!!

Δημοσ.

καλησπερα σε ολους. Θα ηθελα λιγο να τονισω παιδια εδω οτι αν και ασχετος απο τα φορουμ ο newtech ανοιξε μια συζητηση για την οποια μιλαει για ενα μαγαζι το οποιο ειχε μια πρωτη εμπειρια κακη κατ'αυτον και μια δικη μου εμπειρια καλη κατ'εμενα. Ηθελα να ρωτησω τους υπολοιπους που σχολιαζουν αρνητικα ενα μαγαζι οποιοδηποτε οχι μονο το mediaram εχουν καποια εμπειρια προσφατη?? Γιατι δεν μπορει να θαβεις ή να επιβραβεβεις ενα μαγαζι μονο στα λογια. Και θα αναφερθω σε ενα περιστατικο που ακουσα προσφατα και αφορα τα καταστηματα Γερμανος που εγιναν παραπονα για καποια προιοντα τα οποια ηταν μονιμως σε προσφορα και ποτε δεν υπαρχαν.Και μιλαμε για κολωσσο και για εκατονταδες διαμαρτυριες.Το αποτελεσμα ηταν φυσικα Προστιμο.Αλλα μιλαμε για μια οργανωμενη εταιρία.Και ομως μας εξαπατουσε.Και όμως αγοραζουμε ακομα απο αυτον.Νομίζετε ότι όλα τα καταστηματα ειναι αγια.Πρωτον για να φτιαξεις μια τεραστια επιχειρηση σημερα πρεπει να πατησεις σε πολλα πτωματα.Και αυτο σημαινει να κοροιδεψεις πολυ κοσμο.Οπως και γινεται και με τα πολυκαταστηματα.Και αν θελετε μπορω να σας αναρτησω διαφορα αρθρα απο εφημεριδες για κερδοσκοπιες που εχουν κανει.Ξερω ενα απο τα πολλα παραδειγματα και απο εγκυρη πηγη οτι το Ενα πολυκαταστημα εφερε ενα διαστημα μαιμου μελανακια μιας πολυ γνωστης εταιριας και τα πουλουσε για γνησια.Επισης θα αναφερω για ενα αλλο πολυ γνωστο πολυκαταστημα τεχνολογιας οτι συμφωνα με την sony hellas ολα τα προιοντα sony δεν ειναι ελληνικης αντιπροσωπιας και όμως τα πουλανε με εγγυηση ελλαδος.Και πολλα αλλα παραδειγματα για μεγαλα ψαρια. Δευτερον πιστευω πως ο καθενας συζηταει εδω την προσωπικη του εμπειρια για το απο πιο καταστημα εχει δυσταρεστηθει κ.τ.λ.Εδω ολοι μας, μαζι και εμενα με την χθεσινη συζητηση που ειχαμε θαβουμε ολοι μας τα καταστηματα και κανουμε πολυ αυστηρη κριτικη παροτρινοντας τουσ αλλους συμμετεχοντες στην συζητηση να βγαζουν αρνητικα σχολια χωρις καμια απολυτως εμπειρια. Και ξαναρωταω εγω.Υπαρχει καποιος που να μην την εχει πατησει στην ζωη του. Εδω καθημερινα μας κλεβουν απο παντου και δεν μιλαμε.Δεν ξερω newtech αλλα απο πλευρας μου δεν εχω προς το παρον αρνητικα σχολια και θαψιματα για το συγκεκριμενο καταστημα.Αλλος εχει τα θετικα του και αλλος τα αρνητικα του.Αν σε καποιον δεν αρεσει ενα μαγαζι παει αλλου. Αν δε σου αρεσει η τιμη η εξυπηρετηση απο ενα ξενοδοχειο πας αλλου.αν δεν σου αρεσει το sony ericsson περνεις κατι αλλο.ειναι απλα τα πραγματα.Και σας καλω ολους εναν εναν να μπειτε στο σκρουτζ αυριο και να αρχισετε να περνετε τηλεφωνα για να διαπιστωσετε οτι οι περισσοτεροι δεν θα εχουν διαθεσιμα αυτα που πρεπει.Οπως και επισης ειναι πολυ λιγοι αυτοι που εχουν διαθεσιμοτητες περα απο το ΑΓΟΡΑ ΤΩΡΑ,ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Και επαναλαμβάνω, τι σε κόφτει εσένα τόσο πολύ;;;

συνεχίζεις να θάβεις τους άλλους...τους βγάζεις χειρότερους, και κατ' επέκταση το media-ram είναι το λιγότερο κακό...άρα, το καλύτερο στην τελική...σταμάτα την γενικολογία, μιλάμε για συγκεκριμένο παράδειγμα το οποίο είναι πολύ πιθανό να αποτελεί τελικά παράνομη πρακτική διαφήμισης...είναι παραπλανητική, αυτό το καταλαβαίνεις;

Δημοσ.

Ρε xryso968 μα την παναγία καλύτερα να στέλνατε e-mail που να λέτε "είσαι μαλ@κας αγαπητέ μας πελάτη" παρά αυτά που στείλατε στον newtech. Άκους εκεί ζητάμε συγγνώμη και εκ μέρους του προμηθευτής μας...

Τι να πω απορώ πως τρέχουν μαγαζί με τόσο μυαλό.

Δημοσ.

παιδία δε σας πιάνω για ακόμη μία φορά.Και ούτε πρόκειται.όλα αυτα τα θέτω γιατι ειμαι και εγω επαγγελματιας και δεν θεωρω σωστο απο πλευρας μου να θαβουμε ενα μαγαζι που στο κατω κατω δεν είχε σχεδον κανένας μας εμπειρία εκτός απο κανα δυο.Περιμένετε να μαζευτουν τα παράπονα και μετα βγαλτε τα συμπεράσματα για το κάθε μαγαζί.Δεν υποστηρίζω το μαγαζί αλλά τον τρόπο τον οποίο με εξυπηρετήσανε.οι δικές σας εμπειρίες ποιες είναι με το εν λόγω μαγαζί?? Μηπως μηλάτε εκ του ασφαλούς ή μήπως κάποιος απο εσάς εκπροσωπεί καποιο απο τα γνωστα μαγαζία???

---------- Προσθήκη στις 22:32 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:29 ----------

δείτε και τον paylidi που μιλαει και διαφημίζει κάποια μαγαζία...

---------- Προσθήκη στις 22:33 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:32 ----------

και προφανώς κανένας απο εσάς δεν κρατάει μαγαζί.....

Δημοσ.

Πιστεύεις ότι το πλαίσιο ή multirama γνωρίζουν καν την ύπαρξη αυτού του μαγαζιού;

Αν είχε γίνει λάθος(τι πρωτότυπο να γίνεται κάθε φορά λάθος στις τιμές προς τα κάτω...) θα όφειλαν να το πουν στο παιδί από την αρχή(και πάλι θα έτρωγαν χι από μένα προσωπικά αλλά δεν θα έγραφα τίποτα) όχι όμως στην αρχή να του λένε ότι έπρεπε να πληρώσει προκαταβολή και μετά να του λένε ότι φταίει ο προμηθευτής με ένα από τα πιο ηλίθια κείμενα που έχω διαβάσει που πραγματικά καλύτερα να σε βρίζουν παρά να σου απαντούν με αυτό τον τρόπο.

Δημοσ.

παλι καλά ρε grim που δε κάνεις διαφήμηση στα μαγαζιά σου.... Για το γερμανό δε μας είπες τπτ.....το γνωστό θεματάκι με τις υπέροχες τιμές τους και την εξαπάτηση των πελατών...

---------- Προσθήκη στις 22:43 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:41 ----------

μάλλον άρχισα να πιστέυω οτι ακόμα και εδω μέσα όλα είναι στημένα για το συμφέρον κάποιων.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...