arxaggelos Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 στα καλα καθουμενα το αιρπορτ δεν την παλευει.συνδεεται κανονικα στο ρουτερ μου (αι σε αλλα ξεκλειδωτα) αλλα δεν φορτωνει σελιδες,η αρχιζει να τις φορτωνει,μετα σερνεται και σταματαει.το δικτυο δουλευει κανονικα,με το κινητο μπαινει σε σελιδες.το βραδυ θα δοκιμασω και win7.δοκιμασα repair permissions και αλλα με onyx,και εκανα και reset smc.καμια ιδεα; το δοκίμασα και με το λαπτοπ (win7) και με το κινητό και το wifi δουλευει κανονικά. Τι μπορεί να φταίει; Δεν έχω εγκαταστήσει τίποτε και δεν έκανα καμία αλλαγή, απλά σήμερα σταμάτησε να παίρνει σωστά σήμα ιντερνετ ενώ συνδέεται με το ρούτερ!
arxaggelos Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 ρε παιδιά καμιά βοήθεια; με ethernet δουλεύει κανονικά....
Philcore Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Εμένα δεν δούλευε καθόλου και έκανα το εξής: Πας System Preferences->Network-> στην καρτέλα ethernet κάνεις copy την IP Address,μετά πάς Airport->Advanced->TCP/IP-> Εκεί που λέει Configure IPv4 βάζεις Using DHCP with manual address, και απο κάτω στο IPv4 Address κάνεις paste την IP Address. Ελπίζω να πιάσει,σε εμένα δούλεψε πάντως
arxaggelos Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Δυστυχώς δεν έπιασε ούτε αυτό. Έτρεξα to diagnostics και, ενώ μου έβγαλε ότι δεν μπορεί να επιλύσει το πρόβλημα, για την ώρα συνδέθηκε κανονικά, και με καλή ταχύτητα. Αλλα και πριν κάποιες ώρες, πάλι είχε συνδεθεί και μετά έπεσε, οπότε επιφυλάσσομαι.... edit: ήδη άρχισε τα σκαμπανεβάσματα......
Trapper Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Το ανταλλάζεις με το δικό μου που δεν μου συνδέεται με τίποτα στο δίκτυο; :lol:
arxaggelos Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Δεν την παλεύω άλλο...το τελευταίο σύνορο πριν το φορμάτ ήταν η επανεγκατάσταση του 10.6.3, και φάνηκε να δουλεύει. Δούλεψε κάμποση ώρα, έστειλε και κάτι ο θείος για να βεβαιωθώ για ταχύτητα και όγκο, και φάνηκε να πηγαίνει καλά. Και μετά πάλι τον π**λο. Νομίζω, χωρίς να είμαι σίγουρος, ότι έχει κάποιο πρόβλημα που έχει αναφερθεί και στο ιντερνετ, αλλά χωρίς μια και συγκεκριμένη λύση, δεν κρατάει δίκτυο όταν βγαίνει από το sleep, ακόμη κι αν το airport λεει ότι συνδέθηκε. Δοκίμασα κλείσιμο airport, απενεργοποίηση του firewall, ξανα-άνοιγμα airport και σύνδεση με το ιντερνετ, και πάλι ενεργοποίηση firewall και επίσης δείχνει να δουλεύει, αλλα αν δεν περάσουν δύο-τρεις μέρες δεν με πείθει. Στο μεταξύ, μπήκα και βγήκα από sleep και για μια φορά δούλεψε. Θα το παρακολουθήσω και επανέρχομαι.
Trapper Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Αν βρεις λύση, πες την και εδώ μπας και κάνει και για μας
arxaggelos Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Αν βρεις λύση, πες την και εδώ μπας και κάνει και για μας φίλε trapperγια την ώρα δείχνει να δουλεύει το τελευταίο που δοκίμασα, δηλαδή αυτό Δοκίμασα κλείσιμο airport, απενεργοποίηση του firewall, ξανα-άνοιγμα airport και σύνδεση με το ιντερνετ, και πάλι ενεργοποίηση firewall και επίσης δείχνει να δουλεύει, αλλα αν δεν περάσουν δύο-τρεις μέρες δεν με πείθει. Όπως είπα, με κάποια επιφύλαξη, να περάσουν λίγες μέρες να το δω. Επίσης άκουσα ότι πολύ σύντομα βγαίνει η 10.6.4, που πιθανότατα να λύσει κάποια bugs ακόμη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.