leonidas_fs Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Για χαρα παίδες θα ήθελα να μου πείτε την γνώμη σας για αυτό το laptop. μιλαω για το Acer Aspire 5732Z-443G32Mn Το πιο σημαντικό για μένα ειναι να είναι ελαφρη, λεπτο και να μπορω να το αγοράσω με δόσεις. Δεν θέλω τιποτα ακριβό γιατι η χρήση που θα του κάνω θα είναι καθαρα για internet και κανα χαζό προγραμματακι. Εχετε να προτείνετε κατι καλυτερο στα ίδια ή και λιγότερα χρήματα? ΥΓ : παρακαλώ μην αναφέρετε οτι το service της acer είναι χαλια και τα λοιπα..
pantelis1976 Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Αν και είναι σίγουρο ότι θα σου πουν για το service της acer κλπ... σε παρόμοια τιμή αλλά με amd επεξεργαστή και 500GB δίσκο είναι αυτό http://www.e-laptops.gr/product.php?prd=1132
damastes Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 ίδια τιμή, χαρακτηριστικά ακριβώς με το acer, 2 χρονια εγγύηση Dell Inspiron 1545 T4400 θέλεις οπωσδήποτε 15αρα οθόνη?
leonidas_fs Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Αν και είναι σίγουρο ότι θα σου πουν για το service της acer κλπ... σε παρόμοια τιμή αλλά με amd επεξεργαστή και 500GB δίσκο είναι αυτόhttp://www.e-laptops.gr/product.php?prd=1132 πιο ειναι καλυτερο? Αυτο που λεω εγω ή το δικο σου? Το οτι ο επεξεργαστης ειναι AMD ενταξει ειναι σοβαρο μειονεκτημα? καλη μνημη ειδα , ωραια καρτα γραφικων.Τα 64 βαρένουν πιο πολυ το laptop ετσι? και ας δουλεύου σαν 32 αρια σωστα? ---------- Προσθήκη στις 21:20 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:17 ---------- ίδια τιμή, χαρακτηριστικά ακριβώς με το acer, 2 χρονια εγγύηση Dell Inspiron 1545 T4400 θέλεις οπωσδήποτε 15αρα οθόνη? φιλε θελω 15 αρα γιατι θέλω να το κουβαλάω μαζι μου..σιγουρα πιο μεγαλη οθονη ειναι καλυτερα αλλα χανει την εννοια της φορητοτητας ετσι..οποτε πιο μεγάλη μπα.και πιο μικρη πιστευω οτι μετα απο πολυ ωρα θα πονανε τα ματια...και για ταινια ουτε λογος...
damastes Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 το μόνο μειόνεκτημα που βλέπω το dell σε σχέση με το acer είναι οτι έχει 4cell μπαταρία και με ανάλογα με τις δόσεις μπορεί να σου βγεί λίγο πιο ακριβο. Τα συν του πιστεύω καταλαβαίνεις ποια είναι σε σχέση με το acer (υπόψιν 2 acer εχω)
leonidas_fs Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 το μόνο μειόνεκτημα που βλέπω το dell σε σχέση με το acer είναι οτι έχει 4cell μπαταρία και με ανάλογα με τις δόσεις μπορεί να σου βγεί λίγο πιο ακριβο. Τα συν του πιστεύω καταλαβαίνεις ποια είναι σε σχέση με το acer (υπόψιν 2 acer εχω) η αληθεια ειναι οτι με acer δεν εχω ασχοληθει πολυ .. Συνεχεια ημουν παιδι της Ηp, αλλα τα acer ειναι πολυ ομορφα, πιστευω οτι εχουν πολυ καλη οθονη και οτι ειναι πολυ value for money και ενταξει δεν πιστευω οτι στο ασχετο θα σου βγαλει προβλημα..η μηπως εχω αδικο? με ενδιαφερει επισης να ειναι και ομορφο εξωτερικα (οπως τα περισοτερα acer!) εσυ εισαι ευχαριστημενος απο τα acer?
damastes Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 προσωπικά είμαι πολύ ευχαριστημένος, ειδικά το netbook του έχω αλλάξει τα φώτα, πολύωρη χρήση, πεσίματα δεν μου έχει βγάλει κανένα πρόβλημα. Αρκετοί γνωστοί μου έχουν επίσης δεν τους έχουν παρουσιάσει πρόβλημα. Σαν value for money σχεδόν πάντα έχουν τα καλύτερα χαρακτηριστικά για την τιμή τους. Οσο για το θέμα ποιότητας τι να πώ, εξαρτάται πόσο τις λεπτομέρειας είσαι, βλέπω λένε για τα πλαστικά κλπ, εμένα δεν με χαλάει κάτι μια χαρά τα βρίσκω. Την δουλειά τους την κάνουν μια χαρά. Απλα το ζήτημα είναι αυτό που αναφέρουν στο φορουμ, ΑΝ σου κάτσει στραβή τι γίνεται? υπάρχουν κάποια δείγματα οτι ίσως? τα πράγματα έχουν βελτιωθεί. Π.χ διάβασε εδώ στο ίδιο thread άλλος λευκό, άλλος μαύρο όπως και εδώ ολα τέλεια και εδώ χάλια μαύρα. Τα ποστ που λενε τα θετικά κατα τύχη είναι για το service θεσσαλονίκης, από όπου είσαι. Το θέμα είναι όμως, όπως στην περίπτωση σου, οτι αν βρώ στα ίδια χρήματα (αντε και λίγο παραπάνω) με παρόμοια χαρακτηριστικά από κάποια άλλη εταιρία τύπου Dell (το πρώτο μου λαπτοπ Dell Inspiron Pentium II 266 mhz ακόμα δουλεύει) θα την προτιμήσω.
pantelis1976 Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Φίλε σε γενικές γραμμές τα 2 laptop ειναι σε γενικές γραμμές ίδια. Η διαφορά είναι ότι αυτό που σου πρότεινα έχει μεγαλύτερο δίσκο. Όσο αφορά τον επεξεργαστή δεν νομίζω ότι το ότι έχει Amd αποτελεί μειονέκτημα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.