Helionar Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Καλησπέρα σας, πριν από 2 μέρες αντιμετώπισα στα καλά καθούμενα πρόβλημα με την εκκίνηση του υπολογιστή (δεν έκανε μπιπ στην αρχή) και ενώ δοκίμασα όλα τα κλασικά ram, καρτα γραφικών, κτλπ. Παρατήρησα οτι το πρόβλημα λύνεται και το PC ανοιγει κανονικα όταν πριν δοκιμασω να τον ανοίξω, ανοιγοκλείσω τον διακόπτη του τροφοδοτικού. Έχετε καμιά ιδέα τι μπορεί να φταίει και πως μπορώ να το διορθώσω? Κατα τα άλλα ο υπολογιστης λειτουργεί κανονικότατα και χωρις κανενα πρόβλημα.
phanispal Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Δεν έκανε καν POST δηλαδή; Από τι αποτελείται το σύστημά σου;
washcloud Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Ή τροφοδοτικό ή μητρική ή και both (γιατί όχι). Πρώτος ύποπτος, το πρώτο. Βρίσκεις δανεικό, και κάνεις αρκετές δοκιμές.
LeoNaXe Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 φίλε μου εμένα όταν ανοίγει ο υπολογιστής είναι σαν να ανοίγω τραγούδι. το μπίπ το κάνει 6 φορές και με διάφορους ήχους, αλλά δεν αγχόνομε γιατί δουλεύει κανονικότατα
manosmod Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 συνηθισμενο προβλημα σε πολλα pc αλλα μαλλον δε στο κανει παντα. ετσι δεν ειναι? εχει ενσωματωμενη καρτα γραφικων? και εχεις βαλει εξτρα αλλη?
benign Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Μαλλον εχει αρχισει να τα φτηνει το τροφοδοτικο και καποια στιγμη δεν θα ξανανοιξει.Εισαι μεσα στην εγγυηση?
Helionar Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Είναι παλιος ο υπολογιστης παιδία, 2003 αγοραστηκε άρα μάλλον κατι τα φτήνει και για εγγύηση προφανως δεν τιθεται θεμα.POST δεν έκανε καθόλου, ρευμα LED και όλα τα άλλα κανονικά. Η καρτα γραφικών δεν ειναι ενσωματωμένη είναι ξεχωριστά κανονικά. Ακομα μου κάνει κολπάκια αλλά τουλαχιστον ανοίγει μετά απο λίγο και είναι οκ. Υποπτευομαι μητρική ή μπαταρία μητρικής λόγω του οτι ειναι παλιο μηχανημα. Επίσης στην εκκίνηση μου βγάζει "cpu is unworkable or has been changed" και τον επεξεργαστή στο ΒΙΟS μου τον δειχνει για 1,5 αντι για 2,4.
phanispal Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Κι άλλος με τέτοιο μήνυμα; Τέλος πάντων.. goto #3.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.