Προς το περιεχόμενο

Το memtest λεει παντα την αλήθεια ??

onty

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια.. Φιλοι μου εχω 2χ1 GB ram Crucial B. 800Mhz και εχω αμφιβολιες για την ορθη λειτουργια τους.. Αν τρεξω το memtest μπορω να ειμαι σιγουρος οτι ειναι 100% καλες?

Δημοσ.

Αν το τρέξεις σε περιβάλλον DOS και το αφήσεις να περάσει πολλές loopες, ναι.

Για τις συγκεκριμένες ρυθμίσεις που θα έχεις για εκείνο το χρονικό διάστημα όμως, έτσι;

Γιατί έχεις αμφιβολίες όμως; Έχεις παρατηρήσει τίποτε crashes, BSOD's;

Δημοσ.

Ναι φυσικα το εχω βαλει να bootαρει απο το CD memtest.. Ειχα κατι κολληματα τρελα..Σε μια φαση δεν μου ανοιγε καθολου το pc.. Αλλαξα τα ΠΑΝΤΑ !! Μονο επεξεργαστη δεν αλλαξα και για ενα μηνα περιπου ημουν οκ.. Μετα ξαφνικα παλι μπλε οθονες και επανεκκινησεις.. Θα σκασω ρε Φανη καλοκαιριατικα....

Δημοσ.

Συνεχή BSODs με αναφορές σε Page File ή memory page ... είναι 1500% ελλατωματικό dimm μνήμης.

Εκ πείρας.

Δημοσ.

Στο συστημα που εφτιαξα προσφατα μου κατσανε μονο οι 3ες (!) μνημες που εβαλα.Οι αλλες 2 προσπαθειες αποδειχτηκανε προβληματικες.Και μαλιστα οι μνημες ητανε απο το πλαισιο.

Αρα κυκλοφορει πολυ σκαρτο πραμα στην αγορα.

Δημοσ.

ελεος πια με πλαισιο multirama e-shop κλπ.... δηλαδη τα μαγαζακια τα μικρα της γειτονιας μας που υστερουν??επειδη δεν εχουν την ποικιλια των μεγαλων καταστηματων?ομως αν αγοραζεις απο τα μικρα θα κοιταξουν να σε κρατησουν πελατη (ποσο μαλλον τωρα με την κριση) και θα ειναι αψογοι στην εξυπηρετηση και τα σερβις.;);)

Δημοσ.

Το μεμτεστ ειναι σουπερ. Εγω σημερα παραλαμβάνω κ το 2ο σετ προβληματικών μνημών. Τους πηγα μια εκτυπωση του μεμτεστ. Το δεχονται αμεσως.

Δε χρειαζεται καν να τρεξεις απειρες λουπες. 1-2 ειναι αρκετες για να δεις πραγματικα αν εχεις προβλημα η οχι. Το αφηνεις κ ενα βραδυ να τρεχει για να εισαι 100% σιγουρος

---------- Προσθήκη στις 15:25 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:22 ----------

ελεος πια με πλαισιο multirama e-shop κλπ.... δηλαδη τα μαγαζακια τα μικρα της γειτονιας μας που υστερουν??επειδη δεν εχουν την ποικιλια των μεγαλων καταστηματων?ομως αν αγοραζεις απο τα μικρα θα κοιταξουν να σε κρατησουν πελατη (ποσο μαλλον τωρα με την κριση) και θα ειναι αψογοι στην εξυπηρετηση και τα σερβις.;);)

Μικρο vs μεγαλο καταστημα; Ασχετο ποστ. Σε οποιον κ αν πας τη φωτο απο το μεμτεστ δε θα σου πει κανενας τιποτα γιατι μετα πας κατευθειαν συνηγορο καταναλωτη και εχεις και τις αποδειξεις να τους κοψεις το λωκο.. ας τολμησουν κ τα λεμε...

Δημοσ.
Δε χρειαζεται καν να τρεξεις απειρες λουπες.

εγώ το memtest μια φορά το χρειάστηκα και κατάφερε να με μπερδέψει.. πέρναγε τα τέστ όλα και νόμιζα οτι το πρόβλημα ήταν απο αλλού και όχι απτις μνήμες.. τελικά όποτε έμπαινα στο wow μετά απο λίγο crashare, οπότε όταν ήθελα να δώ αν είναι οκ οι μνήμες έμπαινα στο wow αντί για το memtest... !!! :cry::cry::cry::confused::confused:

Δημοσ.
εγώ το memtest μια φορά το χρειάστηκα και κατάφερε να με μπερδέψει.. πέρναγε τα τέστ όλα και νόμιζα οτι το πρόβλημα ήταν απο αλλού και όχι απτις μνήμες.. τελικά όποτε έμπαινα στο wow μετά απο λίγο crashare, οπότε όταν ήθελα να δώ αν είναι οκ οι μνήμες έμπαινα στο wow αντί για το memtest... !!!

Προφανώς κάτι άλλο έφταιγε και όχι οι μνήμες. Το wow δεν είναι κατάλληλο για σοβαρούς ελέγχους τέτοιου είδους.

Δημοσ.

όχι οι μνήμες ήταν.. το θέμα είναι οτι μία χτύπαγε μια δεν χτύπαγε και νόμιζα οτι επειδή είχα αλλάξει κάτι ρυθμίσεις στα timings οτι το είχα φτιάξει.. δεν λέω οτι δεν είναι αξιόπιστο αλλα θέλει υπομονή .. !

Δημοσ.
Πόση ώρα το άφηνες να τρέχει;

όχι πάρα πολύ.. αλλα δεν σου λέει πόσο να περιμένεις.. θυμάμαι οτι πέρναγε όλα τα τέστ πάντα και καμια φορά χτύπαγε στο τεστ7.. καμια φορά όμως.. πολλές φορές μου το έβγαζε pass. τεσπα τέλος καλό για μένα :)

απλά το ανέφερα για να μην αντιμετωπίσει κανείς το ίδιο θέμα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...