Προς το περιεχόμενο

Εκλάπη Touch HD (IMEI inside!)

akpe

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με το μπαρδόν, ελπίζω να το πόσταρα στη σωστή κατηγορία.

Σήμερα, Δευτέρα 17/5 (στον ηλεκτρικό μοναστηράκι, little does it matter) εκλάπη κινητό Touch HD (1) με αριθμό IMEI 353969020516901. Φοράει την Topix 3.6, και εκλάπη μαζί με δερμάτινη θήκη. Ήδη έχω ενημερώσει την εταιρία σε περίπτωση που (λέμε τώρα) το στείλουν για σέρβις, καλού κακού έχετε το νού σας αν τυχόν αγοράσετε το συγκεκριμένο μοντέλο, ακόμα και από αγγελία.

Αν τυχόν, 6946244860 ή [email protected].

Δίνεται αμοιβή η 8ra microsd που έχει :P

Δημοσ.

Απο τη στιγμή που βρίσκεις μεταχειρισμένο με 150 τα 100 είναι overkill :P

Εννοείται πως ο αγοραστής θα αποζημιωθεί για όσο το αγόρασε ε;

• Super Moderators
Δημοσ.
Με το μπαρδόν, ελπίζω να το πόσταρα στη σωστή κατηγορία.

Σήμερα, Δευτέρα 17/5 (στον ηλεκτρικό μοναστηράκι, little does it matter) εκλάπη κινητό Touch HD (1) με αριθμό IMEI 353969020516901. Φοράει την Topix 3.6, και εκλάπη μαζί με δερμάτινη θήκη. Ήδη έχω ενημερώσει την εταιρία σε περίπτωση που (λέμε τώρα) το στείλουν για σέρβις, καλού κακού έχετε το νού σας αν τυχόν αγοράσετε το συγκεκριμένο μοντέλο, ακόμα και από αγγελία.

Αν τυχόν, 6946244860 ή [email protected].

Δίνεται αμοιβή η 8ra microsd που έχει :P

Στη θέση σου θα έκοβα βόλτες λίγο αργότερα στην Ανδριανού δίπλα μπας και το πουλούσε κανείς (από την παραγωγή στην κατανάλωση)!

B)

• Moderators
Δημοσ.

Offtopic αλλα εχει παραγινει το κακο με τις κλοπες στον ηλεκτρικο, και ειναι και συγκεκριμενοι οι τυποι που κλεβουν! Ελπιζω να βρεις το κινητο σου...

Δημοσ.
Στη θέση σου θα έκοβα βόλτες λίγο αργότερα στην Ανδριανού δίπλα μπας και το πουλούσε κανείς (από την παραγωγή στην κατανάλωση)!

B)

Τώρα που επιτέλους ήρθα σπίτι ας αρχίσουμε τα όφτόπικ...

Μωρέ κυνήγησα έναν αλλά αποδείχτηκε πως δεν είναι αυτός. Το κινητό το είχα συνδεδεμένο με bt headset, το οποίο μου έδωσε σήμα αποσύνδεσης με το που έφυγα από μοναστηράκι... άρα εκεί χάθηκε και όχι ομόνοια που κατέβηκα.

Ο τύπος που αρχικά κυνήγησα (δεν σκεφτόμουν καθαρά και έψαχνα παντού να βρώ κλέφτες) είχε πάνω του κόκα, I shit you not, είδα το σακκουλάκι, απλά χέστηκε πάνω του με το που τον φώναξα και σταμάτησε να μου μιλήσει και να με αφήσει να τον ψάξω (!) με το που την έδωσε χεράκι χεράκι σε "συνάδελφό" του.

Offtopic αλλα εχει παραγινει το κακο με τις κλοπες στον ηλεκτρικο, και ειναι και συγκεκριμενοι οι τυποι που κλεβουν! Ελπιζω να βρεις το κινητο σου...

Το θέμα δεν είναι τόσο το κινητό σαν κινητό (το είχα σαν δεύτερο), όσο το οτι την συσκευή χρησιμοποιούσα για τις δουλειές μου και είχα μέσα αρκετά αρχεία και έγγραφα (αρκετές ώρες δουλειάς) που δεν παίζει να τα ξαναβρώ. Όχι πως αν τελικά βρεθεί θα έχει μείνει τίποτε στην κάρτα αλλά λέμε τώρα.

Πάντως... η μαλακία μου είναι πως το είχα στην τσέπη στο μπούτι. Ναι μεν μέσα σε θήκη, αρκετά bulky ώστε να το νοιώθω συνέχεια στο πόδι μου, μέσα σε κλέιστή τσέπη με φερμουάρ την οποία πρέπει να ανοίξεις αρκετά για να έχεις άνεση να βγάλεις κάτι χωρίς να σε πάρουν χαμπάρι... και παρ'όλα το βούτηξαν... μέσα σε ένα διάστημα 60-90 δευτερολέπτων που έβγαλα από εκεί το χέρι μου... τι να πείς.

Όσο και να λες "ε το νοιώθω, δεν πρόκειται να την πάθω" οι άνθρωποι είναι επαγγελματίες. Κάπου είχα ένα ebook το οποίο περιέγραφε επ'ακριβώς τακτικές και διαδικασίες που ακολουθούν ώστε να σου βουτήξουν πορτοφόλι μέσα από το σακάκι χωρίς να καταλάβεις Χριστούλη...

Δημοσ.

Το θεωρώ τη μέγιστη βλακεία να μην έχεις κρατήσει ένα backup τις επαφές σου σε ένα excel ειδικά στις μέρες μας που είναι πλέον πανεύκολο να κάνεις κάτι τέτοιο και ειδικά εαν οι επαφές είναι για επαγγελματική χρήση.

Επίσης υπάρχει ένα site το http://www.imei.gr που κατοχυρώνεις το imei της συσκευή σου που εκλάπη και όποιος ενημερωθεί ή γνωρίζει κάτι έρχεται σε επικοινωνία μαζί σου.

Είχα γραφτεί πριν από κανένα χρόνο για να στείλω το imei από συσκευή του αδερφού μου που την έχασε.Το site είναι εντελώς μούφα και πρακτικά άχρηστο.Η μόνη πιθανότητα να βρεις το κινητό σου είναι να πέσεις σε καλόκαρδο άνθρωπο και καλοθελητή και να στο επιστρέψει.Δεν υπάρχει ούτε μια στο εκατομμύριο να στο επιστρέψει άλλος.

Όταν πήρα τηλέφωνο στην εταιρία κινητής τηλεφωνίας να ρωτήσω εαν έχουν υπηρεσία που μπλοκάρει τα κινητά με συγκεκριμένο imei από το δίκτυο όταν έχει δηλωθεί ως κλεμμένο μου απάντησε οτι δεν υπάρχει στην Ελλάδα κάτι τέτοιο.

Στο εξωτερικό αυτή η υπήρεσία υπάρχει (Αγγλία και Αμερική απόσο γνωρίζω) και ουσιαστικά εαν στο κλέψουν το κινητό και έχεις δηλώσει το imei τότε είναι άχρηστο για τον οποιονδήποτε.Ότι κάρτα και να του βάλεις μέσα μπλοκάρετε από το δίκτυο αυτόματα.

Η μόνη πιθανότητα να βρεις κλεμμένο κινητό είναι εαν έχει gps δέκτη ενσωματωμένο σε συνεργασία με κρυφό πρόγραμμα που στέλνει το στίγμα σε προκαθορισμένο αριθμό κινητού.Σε καμία άλλη περίπτωση δεν πρόκειτε να το βρεις με οποιοδήποτε άλλο τρόπο

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...