koulis@4 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Πολυ καλες επιδοσεις, πιστευω εκανες πολυ καλη επιλογη, θα ηθελα αν σου ειναι ευκολο να μας πεις εντυπωσεις απο την ποιοτητα των υλικων και αν μπορεις να το δοκιμασεις σε πιο απαιτητικα παιχνιδια οπως το crysis και να δεις τις θερμοκρασιες. Και κατι τελευταιο αυτο ειναι με την cpu I7 με 8gb ram ή με τον Ι5 με 4gb ram? Ρωταω γιατι εγραψες πιο πανω οτι σου βγηκε γυρω στα 1450€
Specfor21 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Πολυ καλες επιδοσεις, πιστευω εκανες πολυ καλη επιλογη, θα ηθελα αν σου ειναι ευκολο να μας πεις εντυπωσεις απο την ποιοτητα των υλικων και αν μπορεις να το δοκιμασεις σε πιο απαιτητικα παιχνιδια οπως το crysis και να δεις τις θερμοκρασιες.Και κατι τελευταιο αυτο ειναι με την cpu I7 με 8gb ram ή με τον Ι5 με 4gb ram? Ρωταω γιατι εγραψες πιο πανω οτι σου βγηκε γυρω στα 1450€ Γενικά είμαι ευχαριστημένος μέχρι στιγμής. Τα υλικά είναι πολύ καλά, θυμίζουν στρατιωτικό υλικό, πολύ στιβαρό. Γενικά το βλέπω πιο ανθεκτικό από το προηγούμενο μου φορητό, και εκείνος ήταν ο Thinkpad A31, οπότε αυτό λέει πολλά. Το πληκτρολόγιο δεν με ενθουσιάζει αλλά αυτό είναι τελείως υποκειμενικό. Το touchpad είναι Multitouch, τα πλήκτρα του δεν είναι καλά, είναι ένα ενιαίο κουμπί και θέλει αρκετή πίεση για το κλικ. Η οθόνη του είναι πολύ καλή και φωτεινή. Καμμένα πίξελ δεν υπήρχαν, αλλά είχα ζητήσει να ανοιχτεί και να επιθεωρηθεί (+50€). Το μέγεθος είναι πολύ μεγάλο και είναι αρκετά βαρύ για ένα μέσο άνθρωπο να το παίρνει μαζί του, το δε τροφοδοτικό είναι σαν τούβλο στο μέγεθος και ζυγίζει πολύ. Η μπαταρία κρατάει λίγο παραπάνω από μία ώρα με νορμάλ χρήση, και λίγο κάτω από ώρα με φουλ. Μέσα στο σ/κ θα εγκαταστήσω το starcraft 2 & crysis να δω πως τα πηγαίνουν. Έβαλα και το prototype σε full HD και όλα High και το έπαιζε πολύ ομαλά (>25fps) Το μοντέλο είναι αυτό με i7, 8gb RAM, 1TB HDD, bluetooth κλπ απλά είχα απαλλαγή ΦΠΑ γι αυτό βγήκε τόσο. Επίσης ενώ η μνήμη αναφέρεται σαν 1066 είχε μέσα την 1333.
REDODIN7 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Πολυ καλα μηχανηματα παντος αν ψαχνεται κατι πιο Mid-Range και best value for money θα σας προτεινα αυτο http://www.avoutlet.gr/default.aspx?pid=70&cgid=&pd=10847 το μαγαζι το ξερω γιατι πηρε ο αδερφος ενα λαπτοπ 150 ευρο φθηνοτερα απο πλαισιο και ι σοπ , οσο γιατο μηχανημα ειναι πολυ καλο :-)
Luxx Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Μετα την αθλια αντιπροσωπεια και το ελλατωματικο Asus G2s ( Που ειχα δωσει το αστρονομικο ποσο των 2500 ευρω!! ), οσο καλο και να ειναι το G73 ( που σε μερικα ξενα forum διαβαζω για αρκετα προβληματα θερμοκρασιας και αλλα ), ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ASUS!
koulis@4 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Οσα review εχω διαβασει λενε τα καλυτερα οσον αφορα τις θερμοκρασιες, αλλωστε εχει ενα καταπληκτικο συστημα ψυξης. Η asus ειναι απο του ελαχιστους κατασκευαστες που φτιαχνουν εξ ολοκληρου τα laptop και εχουν παρα πολυ καλη ποιοτητα κατασκευης ποσο μαλλον το κορυφαιο τους μοντελο. Οσο αφορα την αντιπροσωπεια το ιδιο συμβαινει σχεδον σε ολες τις εταιριες εδω στην ελλαδα με την ανυπαρκτη εξυπηρετηση πλην ελαχιστον εξαιρεσεων (dell-toshiba κτλ.) απλα τα Asus τα στελνεις στην ιταλια. Τις ασχημες εμπειριες που μπορει να εχει ο καθε ενας προσωπικα δεν σημαινει οτι ειναι και ο κανονας. Π.χ εχω εδω και τεσσερα χρονια εναν fujitsu siemens δεν μου παρουσιασε σχεδον κανενα προβλημα, μετα απο ενα δικο μου λαθος (πτωση) ειχε προβλημα με το dvd drive το εστειλα αντιπροσωπεια (3 χρονια εγγυηση) χωρις αποδειξη αγορας με πηραν τηλ. μετα απο 2 μερες μου ειπαν οτι ειναι εντος εγγυησης απο μονοι τους, το αλλαξαν το καθαρισαν απο σκονες μου εκαναν clean install μετα απο δικη μου παρακληση και μεσα σε 6 μερες το πηρα πισω χωρις να πληρωσω δραχμη και δουλευει μεχρι σημερα χωρις κανενα αλλο προβλημα. Αν με ρωτησεις για fujitsu θα σου πω τα καλυτερα, ειναι ομως ο κανονας? Εδω μεσα εχουν ακουστει τα χειροτερα για την fujitsu! Νομιζω οτι το Asus G73 ειναι πραγματικα το καλυτερο laptop σε σχεση τιμης/αποδοσης/ποιοτητας που κυκλοφορει στην αγορα μακαρι να εβγαζε και η dell κατι αντιστοιχο σε αυτα τα λεφτα και θα ηταν η πρωτη μου επιλογη.
ektor7 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Μετα την αθλια αντιπροσωπεια και το ελλατωματικο Asus G2s ( Που ειχα δωσει το αστρονομικο ποσο των 2500 ευρω!! ), οσο καλο και να ειναι το G73 ( που σε μερικα ξενα forum διαβαζω για αρκετα προβληματα θερμοκρασιας και αλλα ), ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ASUS! μπορω πραγματικα να καταλαβω πως αισθανεσαι και μετα απο μια τετοια ασχημη εμπειρια να εισαι σιγουρος οτι κ εγω θα ειχα την ιδια αποψη κ δεν θα ξανα επερνα ποτε κατι απ'αυτους!!!(για οποιαδηποτε ετερεια)! Ομως νωμιζω τωρα οτι πρεπει να ευχηθουμε στον Specfor21 καλοριζικο και να το χαρει οσο το δυνατο περισσοτερο και κυριος να μην χρειαστει ποτε να χρησημοποιησει ουτε το σερβις ουτε την εγγυηση!
Luxx Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Τις ασχημες εμπειριες που μπορει να εχει ο καθε ενας προσωπικα δεν σημαινει οτι ειναι και ο κανονας.Επειδη αυτο παει σε εμενα, διαβασε : http://forum.notebookreview.com/asus/502981-asus-g2s-faulty-laptop.html http://forum.notebookreview.com/asus/450636-asus-g2s-faulty-notebook-buyer-beware.html http://www.nvidiadefect.com/asus-model-g2s-nvidia-geforce-8600m-gt-t418.html http://vip.asus.com/forum/view.aspx?id=20100113075649578&board_id=3&model=G2S&page=1&SLanguage=en-us http://vip.asus.com/forum/view.aspx?id=20100503225700968&board_id=3&model=G2S&page=1&SLanguage=en-us Με λιγα λογια, οσοι εχουν αγορασει το συγκεκριμενο laptop, δε εχει ζησει πανω απο 3 χρονια! ΟΛΑ τα laptop! Εμενα κρατησε 2,5 χρονια και αυτο γιατι πριν ενα χρονο το ειχα στειλει ιταλια, οπου και μου αλλαξαν την οθονη και την καλωδιοταινια.. Και μετα απο λιγο καιρο παλι το ιδιο προβλημα. Ευχομαι να μη παθει κανεις ο,τι επαθα και εγω. Για το G73 ακουγονται πολυ καλα λογια, ειναι η αληθεια. Και για θερμοκρασιες χαμηλες και καλες επιδοσεις. Αλλα ειναι λογικο να μη θελω να ξαναβλεπω Asus ουτε απο 100 μετρα μακρυα!
Specfor21 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 μπορω πραγματικα να καταλαβω πως αισθανεσαι και μετα απο μια τετοια ασχημη εμπειρια να εισαι σιγουρος οτι κ εγω θα ειχα την ιδια αποψη κ δεν θα ξανα επερνα ποτε κατι απ'αυτους!!!(για οποιαδηποτε ετερεια)!Ομως νωμιζω τωρα οτι πρεπει να ευχηθουμε στον Specfor21 καλοριζικο και να το χαρει οσο το δυνατο περισσοτερο και κυριος να μην χρειαστει ποτε να χρησημοποιησει ουτε το σερβις ουτε την εγγυηση! Σ'ευχαριστώ για τις ευχές σου ektor7. Ευτυχώς η δυστυχώς αναφορικά με το σέρβις των εταιρειών όλοι έχουμε δίκιο. Υπάρχουν ακραία παραδείγματα και από τις 2 πλευρές. Και δεν ισχύει μόνο στους φορητούς αλλά σε όλα τα αγαθά, από αυτοκίνητα μέχρι έπιπλα κοκ. Έβαλα και το Starcraft 2 στο μηχάνημα, full HD όλα στα Ultra και τρέχει εξαιρετικά ομαλά. Θα προσπαθήσω να ξεθάψω το crysis από κάπου για να δούμε και σε αυτό πως τα πάει.
Specfor21 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 μπορω πραγματικα να καταλαβω πως αισθανεσαι και μετα απο μια τετοια ασχημη εμπειρια να εισαι σιγουρος οτι κ εγω θα ειχα την ιδια αποψη κ δεν θα ξανα επερνα ποτε κατι απ'αυτους!!!(για οποιαδηποτε ετερεια)!Ομως νωμιζω τωρα οτι πρεπει να ευχηθουμε στον Specfor21 καλοριζικο και να το χαρει οσο το δυνατο περισσοτερο και κυριος να μην χρειαστει ποτε να χρησημοποιησει ουτε το σερβις ουτε την εγγυηση! Σ'ευχαριστώ για τις ευχές σου ektor7. Ευτυχώς η δυστυχώς αναφορικά με το σέρβις των εταιρειών όλοι έχουμε δίκιο. Υπάρχουν ακραία παραδείγματα και από τις 2 πλευρές. Και δεν ισχύει μόνο στους φορητούς αλλά σε όλα τα αγαθά, από αυτοκίνητα μέχρι έπιπλα κοκ. Έβαλα και το Starcraft 2 στο μηχάνημα, full HD όλα στα Ultra και τρέχει εξαιρετικά ομαλά. Θα προσπαθήσω να ξεθάψω το crysis από κάπου για να δούμε και σε αυτό πως τα πάει.
ektor7 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 κατι που πρεπει να ξερεις για να μην απογοητευτεις! πολλοι υποστιριζουν οτι 5870mobility ειναι αντιστοιχη της HD 5770! αυτο ομως δεν ησχυει και γι'αυτο στο crysis μην περιμενεις αντιστιχες αποδοσεις με την 5770! στα παιχνιδια κυριος κυμενεται στα επιπεδα της 5750!
Specfor21 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 Τελικά εγκατέστησα το crysis warhead και τα αποτελέσματα ήταν καλύτερα απ' ότι περίμενα. Σε ανάλυση fullHD, με ρυθμίσεις όλα full (AA full, Vsync ON και όλες οι ρυθμίσεις στο Enthusiast, είχα γύρω στα 15-20fps. Στην ίδια ανάλυση, AA 2x, Vsync ON και όλες οι ρυθμίσεις στο Gamer και Physics/shadows & object στο enthusiast, το παιχνίδι σε απαιτητικές σκηνές είχε πάνω από 20fps (η κίνηση ήταν πολύ ομαλή).
ektor7 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 Τελικά εγκατέστησα το crysis warhead και τα αποτελέσματα ήταν καλύτερα απ' ότι περίμενα. Σε ανάλυση fullHD, με ρυθμίσεις όλα full (AA full, Vsync ON και όλες οι ρυθμίσεις στο Enthusiast, είχα γύρω στα 15-20fps. ακριβος τις ιδιες επιδωσεις με την την δικη μου,αλλα με την διαφορα οτι εγω την εχω κλοκαρει!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.