Προς το περιεχόμενο

Αγορα ASUS G73 απο Greek-shops.de

koulis@4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υστερα απο 3,5 χρονια συντροφιας με ενα FU Amilo xi2428 με αρκετα προβληματα (κυριως υπερθερμανσης, αλλαξα και μητρικη ευτυχως εντος εγγυησης) αποφασισα οτι ηρθε η ωρα να το αντικαταστησω με ενα καινουργιο.

Αυτη τη φορα ομως εχω το χρονο και την υπομονη να ψαξω αρκετα καλα και κυριως εχω την οικονομικη ανεση να παρω κατι πολυ καλο.

Δυστηχως τα καλα laptop που κυκλοφορουν στην ελλαδα ειναι ελαχιστα και κυριως παλαιοτερα μοντελα σε σχεση με αυτα που κυκλοφορουν στην Ευρωπη.

Ετσι αφου εριξα μια ματια σε Dell Alienware και Toshiba ειδα οτι εκτος οτι ειναι πανακριβα πολυ δυσκολα θα καταφερνα μονος μου να φερω ενα τετοιο στην ελλαδα.

Ψαχνοντας τελικα επεσα πανω στο καινουργιο ASUS G73!!!!!!! και εμεινα.

http://greek-shops.de/eshop.php?action=article_detail&s_supplier_aid=1573548&position=2&anzahl_treffer=87

Τρομερες προδιαγραφες και κυριως σε παρα πολυ καλη τιμη (1900€) σε σχεση παντα με τον ανταγωνισμο, ετσι εψαξα και βρηκα χωρις πολυ δυσκολια αυτο το μαγαζι που βρισκετε στην Γερμανια και στελνει ελλαδα, μαλλον το εχουν ελληνες γιατι ειναι γραμμενο στα ελληνικα και νομιζω οτι το εχει και το skroutz.gr

Επειδη σκεφτομαι πολυ σοβαρα να το αγορασω θα ηθελα να ρωτησω αν γνωριζει κανενας αλλος αυτο το μαγαζι και αν εχει αγορασει κατι απο εκει. Ειναι πολυ συμαντικο να εχω καποιες πληροφοριες πριν αγορασω απο αυτους

Παντως οι τιμες που εχουν ειναι παρα πολυ καλες. Το καλο ειναι οτι δεχονται πληρωμες και μεσω paypal οποτε μαλλον ειναι πραγματικο μαγαζι και οχι τιποτα απατεωνες.

Αν καποιος γνωριζει κατι για το μαγαζι θα το εκτιμουσα παρα πολυ να απαντησει στο θεμα.

Ευχαριστω.

• Απαντ. 64
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Πολύ δυνατός υπολογιστής και καλή η τιμή! Δεν ξέρω τίποτα για το μαγαζί όμως και για εγγύηση δεν είδα να γράφει κάτι

Δημοσ.

η καλυτερη προσφορα για gaming laptop που υπαρχει αυτη την στιγμη!

νομιζω οτι ειναι με 2 χρονια εγγυηση.

---------- Προσθήκη στις 21:31 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:27 ----------

κανονικα το πακετο ερχεται με μια τσαντα targus για το λαπτοπ κ ενα gaming mouse!!!

Δημοσ.

Αν ερχόταν Ελλάδα με αυτή τη τιμή και επίσημη υποστήριξη εγγύησης θα το χτύπαγα αβλεπί.

Το μηχάνημα είναι μακράν απίστευτο.

Δημοσ.

η εγγυηση ειναι επισημη γιατι ειναι διεθνες!

απλα το σερβις ειναι στην Ιταλια(αυτο ηυσχει για ολα τα Asus)

Δημοσ.

Η εγγυηση ειναι 2 χρονια και φυσικα ισχυει γιa ολη την Ε.Ε

Το προβλημα ειναι το service στην ελλαδα αν και το ιδιο συμβαινει για τα περισσοτερα laptop. Μεταξυ μας προτιμω να το στειλω στην ιταλια παρα να το δωσω σε ελληνικη αντιπροσωπεια για να το φτιαξουν, ειμαι σιγουρος οτι θα μου το επιστρεψουν πιο γρηγορα!

Πιστευω οτι μεσα σε 6 μηνες θα ερθει και στην ελλαδα οποτε δεν θα υπαρχει προβλημα στο service απο την εδω αντιπροσωπεια, ε δεν νομιζω να μου παθει κατι μεσα σε 6 μηνες οσα λαπτοπ εχω παρει εχουν χαλασει μετα απο 1,5 χρονο

Δημοσ.
Η εγγυηση ειναι 2 χρονια και φυσικα ισχυει γιa ολη την Ε.Ε

Το προβλημα ειναι το service στην ελλαδα αν και το ιδιο συμβαινει για τα περισσοτερα laptop. Μεταξυ μας προτιμω να το στειλω στην ιταλια παρα να το δωσω σε ελληνικη αντιπροσωπεια για να το φτιαξουν, ειμαι σιγουρος οτι θα μου το επιστρεψουν πιο γρηγορα!

Πιστευω οτι μεσα σε 6 μηνες θα ερθει και στην ελλαδα οποτε δεν θα υπαρχει προβλημα στο service απο την εδω αντιπροσωπεια, ε δεν νομιζω να μου παθει κατι μεσα σε 6 μηνες οσα λαπτοπ εχω παρει εχουν χαλασει μετα απο 1,5 χρονο

Το μόνο που μπορεί να φοβάσαι είναι αστοχία υλικού. Έτσι την πάτησα με ένα FS πριν 4 χρόνια που στον μήνα τα έφτυσε ο ανεμιστήρας. 3 μήνες κάνανε να μου το φέρουν πίσω, ήταν σε εγγύηση και νέο μοντέλο να φανταστείς, δεν είχαν, λέει, ανταλλακτικό!!!!!

To FS το έχω ακόμα και λειτουργεί καθημερινά. Πρόσεξε την αξιοπιστία του συγκεκριμένου μαγαζιού μόνο. Είναι μεγάλο το ποσό.

Δημοσ.

Και γιατί δεν το παίρνεις από το notebook.de ( εδώ ) ακριβώς το ίδιο μοντέλο 150€ φθηνότερα;

Επίσης, επειδή το αγοράζεις από Ε.Ε. , αν το πάρεις με τιμολόγιο σε εταιρεία, δεν πληρώνεις το ΦΠΑ (δλδ θα σου στοιχίσει 1470€+35€ μεταφορικά).

Πρόκειται να το αγοράσω και εγώ και έχω ψάξει αρκετά στην Ευρώπη και καταστάλαξα στο παραπάνω site. Επίσης έχει και με 50€ εγγύηση 0 dead pixel που σκέφτομαι να πάρω.

Δημοσ.

Και εγω το ειδα αυτο το site, ειναι η καλυτερη τιμη απλα ουτε γιαυτο γνωριζω τιποτα και παλι ειναι μεγαλο ρισκο.

Αυτο που παρατηρησα ειναι οτι υπαρχουν τεραστιες διαφορες στην τιμη για το συγκεκριμενο, το βρηκα στην Αγγλια 2.300€ φαντασου ποσο θα κανει οταν ερθει Ελλαδα.

Θα προτιμησω ομως το πρωτο site μιας και μπορω να συνενοηθω στα ελληνικα και μπορω να το παρω πιο ευκολα αφου θα κανω καταθεση στο λογαριασμο και δεν θα χρησιμοποιησω καρτα.

Επισης μπορω να κανω και καποιες αλλαγες αφου το laptop πωληται κατοπιν παραγγελιας και εχω την δυνατοτητα να επιλεξω dvd compo και οχι το blu ray αυτο ριχνει την τιμη γυρω στα 150€.

Αυτο που μου ειπες για τιμολογιο ειναι πολυ ωραιο και δεν το ειχα σκεφτει, αν οντως ισχυει τοτε μπορω να το κοψω στην εταιρια και να γλυτωσω αρκετα λεφτα.

Ειμαι ενθουσιασμενος αν το παρω γυρω στα1500- 1600 τοτε μιλαμε για την καλυτερη προσφορα σε gaming laptop που θα υπαρχει.

Παντως το ASUS G73 ειναι οτι δυνατοτερο κυκλοφορει αυτην την στιγμη, εχω διαβασει πολλα review απο το εξωτερικο και ολοι εχουν παθει πλακα με την σχεση τιμη/αποδοσης. Το ξεπερναν μονο καποιες εξωτικες λυσεις με dual GPU με τιμες ανω των 3500€!!!

Το πιο σημαντικο βεβαια ειναι το απιστευτο συστημα ψυξης που οι περισσοτεροι το ξεχνουν σε gaming laptop και την πατανε μετα απο 6 μηνες οταν αρχιζουν τα shut down.

Δημοσ.

Ξερει κανεις ποτε θαρθει το μοντελο αυτο στην Ελλαδα?Κιαν το φερει καποιο απο τα μεγαλα καταστηματα,κιοχι μονο ιντερνετικα?

παντως απο τις προδιαγραφες και απο τα review που διαβαζω,μαλλον ειναι το ιδανικο λαπτοπ.Αρκει να μην ερθει σε καμμια τρελη τιμη

Δημοσ.
Και γιατί δεν το παίρνεις από το notebook.de ( εδώ ) ακριβώς το ίδιο μοντέλο 150€ φθηνότερα;

Επίσης, επειδή το αγοράζεις από Ε.Ε. , αν το πάρεις με τιμολόγιο σε εταιρεία, δεν πληρώνεις το ΦΠΑ (δλδ θα σου στοιχίσει 1470€+35€ μεταφορικά).

Πρόκειται να το αγοράσω και εγώ και έχω ψάξει αρκετά στην Ευρώπη και καταστάλαξα στο παραπάνω site. Επίσης έχει και με 50€ εγγύηση 0 dead pixel που σκέφτομαι να πάρω.

αυτα που τα αγοραζεις απο γερμανια εχουν αγγλικα πληκτρολογια?

Δημοσ.

Μετα απο το προβληματικο g2s, δε θα εδινα ουτε 500 ευρω για αγορα asus laptop..

Δημοσ.

Δεν φταει τοσο πολυ το ιδιο το Asus που αγορασες οσο η προβληματικη Nvidia 8600. Εχω ενα fujitsu με την ιδια καρτα και πηγε 2 φορες για αλλαγη μητρικης η αιτια φυσικα οι τρελες θερμοκρασιες που ανεβαζε η καρτα γραφικων. Δυστηχως αυτο επρεπε να προβλεφθει αλλα εμεις την πατησαμε.

Το G73 εχει ενα πολυ μελετημενο συστημα ψυξης και μαλιστα συμφωνα με ολα τα review ειναι το πιο αθορυβο και πιο κρυο gaming laptop μαλιστα εχει χαμηλοτερες θερμακρασιες απο πολλα medium laptop.

Επειδη εχω παθει αυτα τα ψαχνω παρα πολυ αλλα πολλες φορες ειναι και θεμα τυχης.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...