Προς το περιεχόμενο

ΑΒΙΤ ΒΕ 7 (RAID) -> bios update

lakis.makis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δεν ξέρω αν είαμισ το σωστό forum (αν όχι ζητώ ταπεινά συγγνώμη) αλλά θέλω να κάνω bios update σε μία ΑΒΙΤ ΒΕ 7 (RAID) αλλά είμαι και άσχετος ποιο καλό παιδί θα με βοηθήσει πληηηηηηζ ?????

Δημοσ.
Γιατί θέλεις να αναβαθμίσεις το BIOS;

:mad::devil: μου βγάζει κάτι κουλά ότι δεν υποστηρίζει τον επεξεργαστή κι ενώ έχω 3 ram μου αναγνωρίζει μόνο 2:devil:

Δημοσ.
Ποιον επεξεργαστή έχεις;

P4 3,00 Ghz Northwood hypertreading νομιζω ....

στην εκκίνηση όμως μου λεέι ότι το hypertreading είναι enabled

Δημοσ.

Πες μας περισσότερα αν θες. Είχες κάποιον άλλον πριν και δοκίμασες να πετάξεις πάνω τον Ρ4 και δε στον αναγνωρίζει σωστά;

Είχες ανέκαθεν 3 μνήμες ή είχες 1 ή 2 και πρόσθεσες άλλη μία;

Δημοσ.
Πες μας περισσότερα αν θες. Είχες κάποιον άλλον πριν και δοκίμασες να πετάξεις πάνω τον Ρ4 και δε στον αναγνωρίζει σωστά;

Είχες ανέκαθεν 3 μνήμες ή είχες 1 ή 2 και πρόσθεσες άλλη μία;

βασικά, έφτιαξα ένα frnakestein :lol: δηλαδή, αγόρασα μεταχειρισμένη την μητρική, και τον συναρμολόγησα οπότε ότι και αν πώ θα σε γελάσω...

τα παρτς όμως είναι δοκιμασμένα σε άλλο υπολογιστή . όταν ανοίγω το ΠΣ μου μου βγάζει το εξής μήνυμα

CPU IS UNWORKABLE or has been changed PLEASE RECHECK CPU SOFT MENU "

πατόντας F1 ξεκινάει αλλά στη συνέχεια, ενώ έχω τρεις μνήμες συνολικά 1,75 γιγα και τα προγράμματα τις αναγνωρίζουν, το σύστημα μου λέει ότι έχω 1,50 γιγα και το πισι μου είναι πιο αργό από άλλο με τα ίδια χαρακτηριστικα .. τρέχω windows 7 xtreme edition :fear:

ΥΓ ευχαριστώ για το ενδιαφέρον

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...