TEO2202 Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 καλησπερα παιδια εχω το notebook pc x110-l.a711hs της lg και εχω windows xp εχω περασει το VMware και τρεχω μεσα σε αυτο linux και σαν virtsual cd το backtrack iso ολα καλα μπαίνω κανονικα στο back track αλλα εχω ενα προβλημα δεν βλεπει το backtrack την ενσωματωμένη ασηρματη καρτα δικτύου ενω το προγραμμα vmware τη βλεπει κανονικα εχω το backtrack 4 και η καρτα δικτύου μου ειναι η 802,11b/g mini card wireless adapter της realtek τι μπορω να κανω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takos Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Δοκιμασε να γραψεις το BT4 σε usb-bootable η dvd-R, Με το VMware μπορει να μην πεζει τελεια, αν δεις οτι δεν βλεπει το wifi του laptop βαλε ενα αλλο σημβατο, οπος το Alpha 1000mw η με chipset Realtek 8187L, πεζει σηγουρα δοκιμαζμενο και με φοβερα αποτελεσματα. http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=373928 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.