Επισκέπτης Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Είχα κάνει πριν 2 χρόνια σύνδεση adsl στην vodafone (μέσω hol) και εδώ και κανά 6μηνο μεταφερθήκαμε όλοι μας στην hol.Στην αρχή η γραμμή ''πέταγε'' αλλά όσο πέρναγε ο καιρός υπήρχε πτώση της ταχύτητας.πλέον έχω φτάσει σε σημείο να κατεβάζω (μέσω rapidshare) με 370 ΚΒ/s και upload 185-198 kbps.μέχρι που πριν από κανά μήνα άρχισε το 'πανηγύρι' με συγχρονισμό και αποσυγχρονισμό του router μου. Από εξυπηρέτηση,άλλα λόγια να αγαπιόμαστε και ύστερα από πολλές πιέσεις μου,ήρθε τεχνικός,μου είπε για βλάβη του οτε,ελέγχθηκε από τον οτε και την hol,από κοινού, και μου είπαν πως η γραμμή δεν έχει κάποιο πρόβλημα.Αλλά το πρόβλημα συνεχίζεται... Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει;Κάποια ιδέα όσον αφορά κάποιο τεχνικό θέμα που μου διαφεύγει; Κάποιες επιπλέον πληροφορίες : 1)Router : jetspeed 520+ 2)Pc : hp laptop dv6 moonlight,ΑΜD Athlon,2πύρηνος στα 2.13 Ghz,Win7-64-bit ΥΓ: Δεν ξέρω αν είναι συμπτωματικό,αλλά όλα δημιουργήθηκαν από την στιγμή που ο Οτε άρχισε να αναβαθμίζει το δίκτυό του και από τότε που αγόρασα το νέο μου pc. Πριν είχα ένα παλιό desktop ΑΜD Athlon μονοπύρηνο στα 1.1 Ghz. Ευχαριστώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.