oneofthem Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 γεια, πως απενεργοποιούμε τους αρχικούς υπότιτλους στο preview mode ώστε να βλέπουμε μόνο τους πειραγμένους στο subtitle workshop? προς το παρόν μπορώ να απενεργοποιήσω μόνο τους πειραγμένους για να δω τους αρχικούς και δεν καταλαβαίνω βέβαια τη χρησιμότητα αυτού, το αντίστροφο θέλω ευχαριστώ
parsifal Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Το Subtitle Workshop δεν δεν διπλοπροβάλλει υποτίτλους. Μάλλον κάποιο τρίτο DirectShow filter/codec θα φορτώνεται επειδή ανοίγεις την ταινία (ρίξε μια ματιά για τυχόν μεταβολές στο Windows System Tray) και προβάλλει και αυτό τους υποτίτλους που βρίσκονται στο αρχείο που έχει κοινό σώμα filename με αυτό του αρχειού video. Ποιο DirectShow filter; Κατά πάσα πιθανότητα είτε το VobSub είτε το ffdshow. Λύση: 1. Απενεργοποιείς την προβολή υποτίτλων από τις ρυθμίσεις του «ένοχου» φίλτρου ή... 2. Πριν αρχίσεις εργασία με το Subtitle Workshop, μετονομάζεις προσωρινά είτε το αρχείο υποτίτλων είτε το αρχείο video, ώστε αυτά τα δύο να μην έχουν κοινό σώμα filename
oneofthem Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 χμμ σωστά έτσι πρέπει να είναι, γιατί στο internet δεν βρήκα τπτ παρόμοιο και θα ταν απίθανο τελειώνω με τη καταγραφή της παρουσίασης του jim και θα το ελέγξω καλύτερα ---------- Προσθήκη στις 17:25 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:47 ---------- ok το κοίταξα λίγο αλλά δεν είμαι εξοικειωμένος και πολύ το directvobsub είναι νομίζω αλλά δεν καταλαβαίνω, αυτή τη δουλειά κάνουν όλοι? πάντα δεν θα υπάρχει ένα codec που ενεργοποιείται για να παίξει το video με υπότιτλους έξω από το workshop? άρα πάντα θα παίζουν διπλοί υπότιτλοι στο preview αφού για να παιχτεί το video θα ενεργοποιηθεί ούτως ή άλλως το αντίστοιχο φίλτρο για τους υπότιτλους άρα? κάθε φορά που μετατρέπουν υπότιτλους δλδ πάνε απανεργοποιούν κτλ? κάτι δε λέμε σωστά δεν μπορεί
parsifal Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 ok το κοίταξα λίγο αλλά δεν είμαι εξοικειωμένος και πολύτο directvobsub είναι νομίζω αλλά δεν καταλαβαίνω, αυτή τη δουλειά κάνουν όλοι? πάντα δεν θα υπάρχει ένα codec που ενεργοποιείται για να παίξει το video με υπότιτλους έξω από το workshop? Όχι, είναι λάθος ο συλλογισμός σου. Δεν χρειάζονται όλοι οι χρήστες codec για να βλέπουν υποτίτλους. Κάποιοι παρακολουθούν τα video τους με players όπως MPC-HC, VLC, KMPlayer κ.ά. που έχουν ενσωματωμένη υποστήριξη υποτίτλων, οπότε δεν υπάρχει ανάγκη εγκατάστασης σχετικού codec.
oneofthem Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 ναι αλλά και πάλι δεν θα πρεπε να το είχαν συναντήσει..πφ πόσο να πεις το 1/3, 1/5 των χρηστών? anyway μπέρδευα το εικονίδιο του vobsub με του remove hardware κι έβλεπα μόνο του ffdshow από όπου έκανα απενεργοποίηση με μπλέξιμο αλλά υπάρχει επιλογή στο vobsub με 2 click, χρειάζεται κάθε φορά να το κάνω αλλά δεν είναι και τόσο φοβερό τώρα
parsifal Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Δεν αμφιβάλλω ότι το έχουν συναντήσει κι άλλοι χρήστες. Μάλιστα, αν δεν κάνω λάθος, έχω ξαναπαντήσει άλλες 2 ή 3 φορές για την ίδια απορία εδώ στο φόρουμ. Τώρα, τί ποσοστό χρηστών χρησιμοποιεί ταυτόχρονα Subtitle Workshop + VobSub και αν το έχουν συναντήσει, ούτε μπορούμε να απαντήσουμε ούτε θα πρόσφερε κάτι χρήσιμο ως γνώση ακόμη κι αν μπορούσαμε να το απαντήσουμε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.