LouCi4er Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 σου είπα πιο πάνω ότι δεν μπορώ να βρω καλό κατσαβίδι .Έχω κάνει προσπάθειες ...Ένα μικρό που είχα έσπασε ....Προσπαθώ μήπως και μου προτείνετε κάποιο καλό που να κάνει για αυτή την δουλειά Το κατσαβιδι Α35Β27-KVC ειναι καταληλο για την υλοποιηση που εχεις. Ρε πλακα μας κανεις?Δεν μπορεις να βρεις ενα λεπτο κατσαβιδακι?Παρε το πιο μικρο που υπαρχει και τροχισε το λιγο.
i love rock Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 το Α35Β27-KVC το googlara αλλά δεν το βρήκα έχεις κανένα link ;
phanispal Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Αν δυσκολεύεσαι τόσο, πάρε την κάρτα μαζί σου και δες εκεί ποιο σου κάνει.
LouCi4er Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 το Α35Β27-KVC το googlara αλλά δεν το βρήκα έχεις κανένα link ; Το ειχε το eshop αλλα τωρα με τη μειωση προιοντων που εχει κανει (φτωχεια καταραμενη) δεν το εχει.Θα κοιταξω μηπως το βρω πουθενα αλλου και θα σου πω. Παντως δοκιμασε να παρεις ενα απλο ισιο κατσαβιδι μικρο και να το τροχισεις-λιμαρεις μηπως και κανεις δουλεια.
Nik.K Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Οποιοδηποτε κουτακι με κατσαβιδια και να παρεις, ακομα και των 5ε απο το Practiker θα βρεις 1 εκει που να κανει.
i love rock Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Οποιοδηποτε κουτακι με κατσαβιδια και να παρεις, ακομα και των 5ε απο το Practiker θα βρεις 1 εκει που να κανει. Σε ευχαριστώ ρε νικ θα πάω από Praktiker .Πλαίσιο έχει καθόλου μήπως έχουν ακριβώς για κάρτες ....Και να σου πω την αλήθεια σκέφτομαι να βάλω καμιά άλλη ψύχτρα γιατί έρχεται και καλοκαίρι
Nik.K Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 http://www.thermaltake.com/product_info.aspx?PARENT_CID=C_00001444&id=C_00001445&name=DuOrb+Extreme+&ov=n&ovid= Καλο και οικονομικο, καπου 30ε θα την βρεις.
lionheart75 Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Σε ευχαριστώ ρε νικ θα πάω από Praktiker .Πλαίσιο έχει καθόλου μήπως έχουν ακριβώς για κάρτες ....Και να σου πω την αλήθεια σκέφτομαι να βάλω καμιά άλλη ψύχτρα γιατί έρχεται και καλοκαίρι Eίχα ακριβώς την ίδια υλοποίηση πρίν μερικούς μήνες. Δεν πρόκειται να κάνεις κάτι με τον θόρυβο διότι και να τον μειώσεις μέσω rivatuner η κάρτα θα βράζει in gaming. Η μόνη καλή και αξιόπιστη λύση εφόσων δέχεσαι να θυσιάσεις μία pci θύρα είναι η scythe musashi ψύκτρα. Αυτή της είχα βάλει και εγώ. Η συγκεκριμένη είναι λίγο τσουχτερή ~30 ευρώ αλλά αξίζει τον κόπο και έχει και ρυθμιστή στροφών στα 2χ100mm fans. Επίσης όσον αφορά το κατσαβίδι, όπως είπαν και τα παιδιά πάς prakticker και παίρνεις ένα σετάκι μικρών στραβοκατσάβιδων με μεταλλική λαβή. Τα χρησιμοποιούν συνήθως διαφοροι τεχνικοί / μάστορες. Ρωτησέ τους και θα σου δώσουν. Έχει διαφορα μεγέθη και σίγουρα ένα θα κάνει. Τέτοια έχω και εγώ. Τέλος πρίν αλλάξεις ψύκτρα οπωσδήποτε αλλαγή πάστας στην gpu. ---------- Προσθήκη στις 23:31 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 23:30 ---------- Στα 30 euro η mushashi ανώτερη και εντελώς αθόρυβη.
Nik.K Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Διαφωνω στο θεμα Mushashi οσο αφορα το καλυτερη αφου με φουλ τα ανεμιστηρακια της η DuOrb Extreme ειναι κορυφη, χανεις ομως στο θεμα του θορυβου. Και μετα υπαρχει και το θεμα μεγεθους/ευκολιας εγκαταστασης. Οπως και να εχει οποια και να βρεις θα σε βολεψει μια χαρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.