i love rock Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Παιδιά καλησπέρα ...είμαι εδώ και περίπου 2 χρόνια ίσως και παραπάνω κάτοχος μιας nvidia 8800gt xfx alpha dog.Ο θόρυβος της είναι πραγματικά πολύ μεγάλος και πιστέψτε με δεν αντέχεται .Όλα τα άλλα ανεμηστηράκια που έχω έιναι αθόρυβα αλλά αυτό πραγματικά της κάρτας γραφικών κάνει πολύ θόρυβο . Θα ήθελα να μου πείτε αν ξέρετε κάποιο πρόγραμμα που να μπορέσω να κατεβάσω τις στροφές του ανεμηστήρα τη; κάρτας γραφικών ώστε να μειώσω τον θόρυβο ...εξάλλου αυτές τις μέρες δεν παίζω κάποιο παιχνίδι οπότε δεν νομίζω να μου χρειαστεί.Ακόμα αν έχετε κάποια καλή ψύχτρα που να μην κάνει πολύ θόρυβο ...αλλά το θέμα είναι να μου πείτε και κάποιο καλό κατσαβίδι γιατί έχω προσπαθήσει με αρκετά και ποτέ μου δεν μπόρεσα να την ανοίξω .... Ευχαριστώ .
i love rock Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 με αυτά τα προγραμματάκια θα μπορώ να ρυθμίσω το ανεμηστηράκι της κάρτας γραφικών ;;;Δουλεύουν σε winodws 7 64 ;
i love rock Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 το evga νομίζω ότι είναι μόνο για evga κάρτες έτσι δεν είναι ;
i love rock Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Πάντως απ ότι διάβασα , είδα ότι δεν λειτουργεί το Riva σε windows 7
i love rock Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 από θέμα hardware έχετε να προτείνετε κάτι ;
i love rock Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Η ψύχτρα είναι κάτω από το πλαστικό καπάκι ...και δεν μπορώ να το βγάλω με τίποτα ....έχει κάποιες βίδες πολύ μικρές
i love rock Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 ναι το ξέρω αυτό ....μπορείτε να μου πείτε ποιο ;
Nik.K Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 ναι το ξέρω αυτό ....μπορείτε να μου πείτε ποιο ; :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: Μηπως εισαι λιγο too much ? Που να ξερουμε η συγκεκριμενη υλοποιηση τι κατσαβιδι χρειαζεται ? Παρε 3-4 και δοκιμασε τα....
i love rock Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 σου είπα πιο πάνω ότι δεν μπορώ να βρω καλό κατσαβίδι .Έχω κάνει προσπάθειες ...Ένα μικρό που είχα έσπασε ....Προσπαθώ μήπως και μου προτείνετε κάποιο καλό που να κάνει για αυτή την δουλειά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.