Προς το περιεχόμενο

Insomniacs Long-Shirts

dtasop

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Apo thn meria mou zgtaw sygnwmmh an kai den eipa oti phrate lefta h tpt.<BR>apla ligo plaka ekana me thn olh istoria.<BR>kai sto teleftaio mou post apla tonisa oti isws einai kalytera o ka8enas na to analamvane monos tou, kai to eipa mono kai mono gia na mhn ginontia TETOIES ANOUSIES KONTRES....<BR>tespa kai pali sygnwmmh apo thn meria mou an e8iksa kapoion, an to ekan aden eixa tetoia pro8esh.

Δημοσ.

Egw pote den kathgorisa kanena kai den eipa klefti kanena.Eipa oti afta me toys logariasmoys den ta paw kai ta thewrw ypopta.An twra kapoios exei koblex i genika exei ligo lerwmeni tin fwlia tou na prosexei pws milaei giati einai asximo na brizei.Isw telika to insomnia den thelei tetoious typous kai oxi aytoin den theloun to insomnia.Twra gia ta tilefona:Polloi typoi dinoun tilefona ta opoia einai kartokinita kai den anoigoun pote(pou to kserw egw?)<BR>Tha borousate loipon otan eidate oti to thema trabaei na dwsete to logotypo kai na peite oti den boreite kai na paei o kathenas na ftiaksei ena diko toy(egw edwsa ligotera gia na ftiaksw to blouzaki kai to eixa se 2 meres:ara i eteria pou brikate itan mallon megaloi kleftes)<BR>Apla nomizw oti thelate ligo kai tin doksa.Signwmi an kapoios thewrise oti ton eipa klefti.Egw ksanalew oti einai kalo na analambanoume tis euthines mas.

Δημοσ.

Re pou mpleksame pali.........gemato moirolatres gemise to insomnia.Pou kserw egw an einai alithina ta tilefwna-an den einai kleftes.k.l.t <BR>Mipws theleis na sou dwsoune kai tous tokous gia ta lefta pou edwses file ma090 252525 ??an edwses kiolas.Den tous les kleftes sta isia alla me yponooumena.<P>[ 28-11-2001: Message edited by: gatoulis ]<p>[ 28-11-2001: Message edited by: gatoulis ]

Δημοσ.

pedia nomizo oti telika to thema(kavgas logo mplouzakion)(oxi mplouzakia)travikse poli.apo ekei kai pera den nomizo oti pedia den ixan ksekatharisi tin thesi tous apo tin arxi.apo ekei kai pera telika ti apofasisete ta mplouzakia akira?an oxi pios tha vgali?an akira idopoiiste me pm i mail gia na kanoniso me ton sado ti tha gini!<BR>filikotata kai mono gia na katalavo ti tha gini!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...