guppy Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Παιδιά αυτά τα προγράμματα που έχετε στο φορουμ είναι δωρεάν;;; Μπορώ να τα πάρω απο εδώ ή απο το ιντερνετ(αναφέρομαι στα αρχεία);; Αν όχι τι πρόγραμμα υπάρχει για να επεξεργάζομαι φοτο και μουσική. Δωρεάν και μη. Ευχαριστώ.
TheELF Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Ναι τα αρχεία που υπάρχουν στο αρχείο είναι εντελώς δωρεάν και,αν δεν αναφέρεται διαφορετικά,χωρίς κανέναν περιορισμό στην χρήση.
micos000 Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Τα προγράμματα είναι σε κατηγορίες. Για ήχο προτείνω το Audacity και για φώτο το Gimp. Για εμπορικά πακέτα θα έλεγα για ήχο το Adobe Audition και για φώτο το Adobe Photoshop.
guppy Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Οκ παιδιά ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας... ---------- Προσθήκη στις 12:52 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 12:43 ---------- Παιδιά επειδή δεν ξέρω πολλά, τα αποθηκεύω απο δω και μετά τα κάνω εκτέλεση;;; Μου λέει ότι δεν έχει μια έγκυρη ψηφιακή υπογραφή όταν πάω να το ανοίξω. Να το εκτελέσω πρέπει;; Συγνώμη που ρωτάω χαζομάρες...... ---------- Προσθήκη στις 12:52 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 12:52 ---------- Αυτά όλα τα αρχεία δεν έχουν ιούς, σωστά;;;
guppy Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Οκ παιδιά ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας... ---------- Προσθήκη στις 12:52 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 12:43 ---------- Παιδιά επειδή δεν ξέρω πολλά, τα αποθηκεύω απο δω και μετά τα κάνω εκτέλεση;;; Μου λέει ότι δεν έχει μια έγκυρη ψηφιακή υπογραφή όταν πάω να το ανοίξω. Να το εκτελέσω πρέπει;; Συγνώμη που ρωτάω χαζομάρες...... ---------- Προσθήκη στις 12:52 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 12:52 ---------- Αυτά όλα τα αρχεία δεν έχουν ιούς, σωστά;;;
micos000 Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Τα αρχεία αυτά έχουν ανεβεί από χρήστες του forum. Η εγκυρότητα της ψηφιακής υπογραφής του installer δεν σε απασχολεί ιδιαίτερα. Αν θέλεις μπορείς να κάνεις μια αναζήτηση για τα προγράμματα που σε ενδιαφέρουν και να τα κατεβάσεις από τα επίσημα sites, αλλά πάλι θα σε ρωτάει για υπογραφές.
micos000 Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Τα αρχεία αυτά έχουν ανεβεί από χρήστες του forum. Η εγκυρότητα της ψηφιακής υπογραφής του installer δεν σε απασχολεί ιδιαίτερα. Αν θέλεις μπορείς να κάνεις μια αναζήτηση για τα προγράμματα που σε ενδιαφέρουν και να τα κατεβάσεις από τα επίσημα sites, αλλά πάλι θα σε ρωτάει για υπογραφές.
guppy Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Οκ φίλε μου ευχαριστώ. Το εκτέλεσα το gimp, είναι ωραίο και στα ελληνικά. Σήμερα βρήκα και ενα βιβλίο γι αυτό και για το (δωρεάν) paint.net
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.