Προς το περιεχόμενο

προγράμματα μουσικής-εικόνας

guppy

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά αυτά τα προγράμματα που έχετε στο φορουμ είναι δωρεάν;;; Μπορώ να τα πάρω απο εδώ ή απο το ιντερνετ(αναφέρομαι στα αρχεία);;

Αν όχι τι πρόγραμμα υπάρχει για να επεξεργάζομαι φοτο και μουσική. Δωρεάν και μη. Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Ναι τα αρχεία που υπάρχουν στο αρχείο είναι εντελώς δωρεάν και,αν δεν αναφέρεται διαφορετικά,χωρίς κανέναν περιορισμό στην χρήση.

Δημοσ.

Τα προγράμματα είναι σε κατηγορίες.

Για ήχο προτείνω το Audacity και για φώτο το Gimp.

Για εμπορικά πακέτα θα έλεγα για ήχο το Adobe Audition και για φώτο το Adobe Photoshop.

Δημοσ.

Οκ παιδιά ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας...

---------- Προσθήκη στις 12:52 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 12:43 ----------

Παιδιά επειδή δεν ξέρω πολλά, τα αποθηκεύω απο δω και μετά τα κάνω εκτέλεση;;;

Μου λέει ότι δεν έχει μια έγκυρη ψηφιακή υπογραφή όταν πάω να το ανοίξω. Να το εκτελέσω πρέπει;; Συγνώμη που ρωτάω χαζομάρες......

---------- Προσθήκη στις 12:52 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 12:52 ----------

Αυτά όλα τα αρχεία δεν έχουν ιούς, σωστά;;;

Δημοσ.

Οκ παιδιά ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας...

---------- Προσθήκη στις 12:52 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 12:43 ----------

Παιδιά επειδή δεν ξέρω πολλά, τα αποθηκεύω απο δω και μετά τα κάνω εκτέλεση;;;

Μου λέει ότι δεν έχει μια έγκυρη ψηφιακή υπογραφή όταν πάω να το ανοίξω. Να το εκτελέσω πρέπει;; Συγνώμη που ρωτάω χαζομάρες......

---------- Προσθήκη στις 12:52 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 12:52 ----------

Αυτά όλα τα αρχεία δεν έχουν ιούς, σωστά;;;

Δημοσ.

Τα αρχεία αυτά έχουν ανεβεί από χρήστες του forum. Η εγκυρότητα της ψηφιακής υπογραφής του installer δεν σε απασχολεί ιδιαίτερα.

Αν θέλεις μπορείς να κάνεις μια αναζήτηση για τα προγράμματα που σε ενδιαφέρουν και να τα κατεβάσεις από τα επίσημα sites, αλλά πάλι θα σε ρωτάει για υπογραφές.

Δημοσ.

Τα αρχεία αυτά έχουν ανεβεί από χρήστες του forum. Η εγκυρότητα της ψηφιακής υπογραφής του installer δεν σε απασχολεί ιδιαίτερα.

Αν θέλεις μπορείς να κάνεις μια αναζήτηση για τα προγράμματα που σε ενδιαφέρουν και να τα κατεβάσεις από τα επίσημα sites, αλλά πάλι θα σε ρωτάει για υπογραφές.

Δημοσ.

Οκ φίλε μου ευχαριστώ. Το εκτέλεσα το gimp, είναι ωραίο και στα ελληνικά. Σήμερα βρήκα και ενα βιβλίο γι αυτό και για το (δωρεάν) paint.net

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...