stavrakas85 Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Αυτό το είδατε; Έχει δοκιμάσει κανείς να πει εντυπώσεις;
Super Moderators billdanos Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Super Moderators Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Αυτό το είδατε; Έχει δοκιμάσει κανείς να πει εντυπώσεις; lol στην αρχή πήγα να σε κράξω γιατί στη σελίδα αρχικά φόρτωσε μόνο μια κρέμα προσώπου... Καλούτσικος είναι με πιο "απαλή" γεύση σε σχέση με τον παραδοσιακό φραπέ αλλά είμαι σίγουρος πως δεν έχει μόνο απλό arabica μέσα (πως στο καλό άλλωστε κάνει αφρό???).
mangepsamin Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Καλούτσικος είναι με πιο "απαλή" γεύση σε σχέση με τον παραδοσιακό φραπέ αλλά είμαι σίγουρος πως δεν έχει μόνο απλό arabica μέσα (πως στο καλό άλλωστε κάνει αφρό???). Mε καλαμακι τον ηπιες;
Super Moderators billdanos Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Super Moderators Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Mε καλαμακι τον ηπιες; Εσύ πως πίνεις τον φραπέ, χωρίς καλαμάκι???
kostastnt Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Στην σελίδα λέει ότι το δίνουν τσάμπα ή δεν κατάλαβα κάτι?
xania4ever Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Ητανε δωρεάν για τις 14,παρουσίαση και καλά Καλός μου φάνηκε καλύτερος από nescafe.Βέβαια επειδή δεν μπορούσα να τον πάρω σκέτο όπως τον πίνω, δεν ξέρω γιατί την ημέρα της παρουσίασης γινόταν να πάρεις γλυκό ή μέτριο δεν μπόρεσα να καταλάβω τόσο καλά την γεύση.Θα ξαναδοκιμάσω και θα σας πώ
hashashin Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Τι μου θυμισες ειχα παει και εγω με την παρεα μου και πηραμε τσαμπα στην Νεα Σμυρνη και μετα πηραμε τηλεφωνο και τους γνωστους μας και σκασανε καμια 20αρια ατομα για τζαμπα φραπε.Ο κακομοιρης ο υπαλληλος τρελαθηκε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.