Razor-manolis Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 ειδικά αν παίζεις με overclock στον cpu / gpu μόνιμα, αφού ρίχνοντας στροφές προσπαθώντας να ελαχιστοποιήσεις το δυνατόν το θόρυβο αυτών χάνεις πάρα πολύ σε ωφέλιμο cfm Εδώ λίγο δεν συμφωνώ μαζί σου, γιατί όταν θα παίζεις ας πούμε ένα παιχνίδι όπως είπες με τα ηχεία δεν έχεις πρόβλημα ενώ όμως όταν θέλεις να μπεις στο νετ τότε έχεις τον controller και κατεβάζεις όλους τους ανεμιστήρες σου για να είναι ήσυχα τα πράγματα και overclocked να είσαι δεν νομίζω στο browsing να έχεις 50% cpu μου αρέσει που ρώτησα κάτι στην αρχή και απαντάω μόνος μου
lionheart75 Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Εδώ λίγο δεν συμφωνώ μαζί σου, γιατί όταν θα παίζεις ας πούμε ένα παιχνίδι όπως είπες με τα ηχεία δεν έχεις πρόβλημα ενώ όμως όταν θέλεις να μπεις στο νετ τότε έχεις τον controller και κατεβάζεις όλους τους ανεμιστήρες σου για να είναι ήσυχα τα πράγματα και overclocked να είσαι δεν νομίζω στο browsing να έχεις 50% cpu Δεν αναφέρομαι φυσικά για browsing. Δεν είπα κάτι διαφορετικό. Απλά ποιός ο λόγος να δώσεις λεφτά και για controller (πέρα απο την αιθητική όπως είπα ή αν γουστάρεις να έχεις ένα καλό σε 5,25" στο κουτί σου) αφού μπορείς να έχεις 2 σε 1 με σχετικά αθόρυβους και δυνατού cfm fans όπως αυτοί που αναφερθηκαν (εκτός απο noctua που είναι πανάκριβοι, άντε και τους silenX, που είναι και αυτοί σχετικά ακριβοί για να μη τσαντίσω και τον Nίκο. )
nick#18 Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Xigmatek εχω ενα 12ρι σχετικα καλο απο αποψη θορυβου (στο περιπου το κοβω γυρω στα 25 db) και απο cfm παλι αρκετα καλα... γυρω στα 60 ειναι νομιζω
Nik.K Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Εγω οτι Xigma και να εχω δοκιμασει ποτε δεν ηταν καλο σε θεμα θορυβου, βεβαια αποψεις ειναι αυτες.
nick#18 Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Αυτο μεσα στο κουτι κανει ενα βουητο και σου σπαει τα νευρα... εκτος κουτιου ειναι πιο silent...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.