Προς το περιεχόμενο

ενα καλο 12αρι ανεμιστιρακι

Aggeluska

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 64
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Τι σε δυσκολεύει;Δές το διάγραμμα που έχει στο MFC1.

παιδια παντως η Titan μια εταιρια που βγαζει κυριως coolers εχει ανεμηστηρακια απο αλουμινιο τα οποια φανταζομαι θα βγαζουνε πιο κρυο αερα και απο οτι κοιταξα στα χαρακτηριστηκα ειναι και πολυ γρηγορα.. Οποτε θα παρω κανενα να το δοκιμασω και θα σας πω.

Δημοσ.
Τι σε δυσκολεύει;Δές το διάγραμμα που έχει στο MFC1.

παιδια παντως η Titan μια εταιρια που βγαζει κυριως coolers εχει ανεμηστηρακια απο αλουμινιο τα οποια φανταζομαι θα βγαζουνε πιο κρυο αερα και απο οτι κοιταξα στα χαρακτηριστηκα ειναι και πολυ γρηγορα.. Οποτε θα παρω κανενα να το δοκιμασω και θα σας πω.

Δημοσ.

Καποτε και εγω σαν παιδι (Και καλα, μιλαω προ 2-3 ετων περιπου) ειχα κανει την πατατα να αγορασω 2 και να τους βαλω στο τοτε αλουμινενιο κουτι μου αντι για τους μαυρους που ειχε μαμα...Αλουμινιο με μαυρο δεν μου αρεσε βλεπεις...Οι θερμοκρασιες στο κουτι ανεβηκαν 2-3 βαθμους, βεβαια το αποτελεσμα οσο αφορα την εμφανιση και την ποιοτητα ηταν κατα πολυ ανωτερο.

Δημοσ.

Καποτε και εγω σαν παιδι (Και καλα, μιλαω προ 2-3 ετων περιπου) ειχα κανει την πατατα να αγορασω 2 και να τους βαλω στο τοτε αλουμινενιο κουτι μου αντι για τους μαυρους που ειχε μαμα...Αλουμινιο με μαυρο δεν μου αρεσε βλεπεις...Οι θερμοκρασιες στο κουτι ανεβηκαν 2-3 βαθμους, βεβαια το αποτελεσμα οσο αφορα την εμφανιση και την ποιοτητα ηταν κατα πολυ ανωτερο.

Δημοσ.

εγώ πρόσφατα έβαλα αυτούς

http://www.enermaxusa.com/catalog/product_info.php?cPath=30_66&products_id=140

και για έλεγχο αυτό

http://www.zalman.co.kr/ENG/product/Product_Read.asp?idx=208

οι ανεμιστήρες έχουν τρελό cfm σε διάταξη ανεμιστήρας -ψυγείο (όχι λεπτό αλλά και όχι τα πολύ χοντρά) και κουτί, τοποθετώντας διαφημιστικό φυλλάδιο από πάνω το σηκώνει... και αθόρυβοι βεβαίως

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...