stavrakas85 Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Έχω πάρει ένα media player (αυτό που παίζει απο usb μεσω hdmi στην τηλεόραση ότι αρχείο θές) και έχω συνδέσει έναν 2.5 εξωτερικό δίσκο. Αυτό που με προβληματίζει είναι ότι όταν σβήνω το media player απο το τηλεκοντρόλ του ακούω (χωρίς να ξέρω αν του κάνει κακό) ένα λίγο απότομο "γκρούγκ" όπως σβήνει μαζί και ο δίσκος... Μήπως καταπονεί το δίσκο; Απόψεις;
TheELF Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Έχει από το menu επιλογή "Ασφαλής αφαίρεση" για το USB; Κανονικά πρέπει να έχει και κανονικά πρέπει να το χρησιμοποιείς. Αφού σου ακούγονται παράξενα "παράπονα" από το σκληρό σου.
stavrakas85 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Όχι απο το μενού δεν έχει τέτοια επιλογή. Έχει ένα κουμπί eject στο remote αλλά δεν το έχω δοκιμάσει.. Θα το δω και βλέπουμε...! Thanks!
caution Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Δεν φαντάζομαι να τον σβήνει με "ανώμαλο" τρόπο - άδικα ανησυχείς μάλλον, αρα τσέκαρε κανένα diagnostic να σου φύγει η ιδέα
stavrakas85 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Δεν φαντάζομαι να τον σβήνει με "ανώμαλο" τρόπο - άδικα ανησυχείς μάλλον, αρα τσέκαρε κανένα diagnostic να σου φύγει η ιδέα δεν ξέρω για ανώμαλο τρόπο πάντος το "γκρούνκ" όταν κλείνει ακούγεται κάπως ανησυχητικό...! Το diagnostic που λές πως το κάνω (γιατί δεν έχω output εικόνας πλέον)...
stavrakas85 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 Παιδιά λύθηκε το πρόβλημά μου (με απλή σύνδεση με ethernet) - Ευχαριστώ πάρα πολύ για τη βοήθειά σας!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.