Προς το περιεχόμενο

Μόνωση για το pc

Aggeluska

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερα παιδια.

σκεφτομαι να βαλω μονοση στο υπολογιστη μου,εχω βρει αυτο εδω ,το κουτι μου ειναι αυτο, ειναι ενα full tower pc το οποιο ειμαι πολυ ευχαριστημενος που το εχω αλλα δν εχει μονωση. αυτο που θελω να ρωτησω εγω ειναι: φτανει ενα τετοιο πακετακι να παρω η θελω 2? και δευτερον πως το τοπο8ετω στο pc , ενοω σε ποιο σημειο, και 3ο και σημαντικοτερο, κανει καθολου δουλεια?

Δημοσ.
εχεις προβλημα θορυβου με το λιαν λι???

κοιτα οχι κανα τρελο, αλλα εχω ακουσει και ποιο αθορυβα κουτια

---------- Προσθήκη στις 12:59 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 12:58 ----------

οπως το cosmos S που βγαινει με μωνοση βεβαια

Δημοσ.

το προβλημα δεν ειναι απο το κουτι.... ειανι ισως απο τα ανεμηστηρια σου ή απο τα εσωτερικα του κουτιου...

επικεντρωσου εκει να βρεις το θορυβο...

το ακασα δεν κανει, μουφα ειναι.

Δημοσ.

βασικα ειναι λες και εχω κατι ξεβυδωτο και μολις το κουναω το κουτι λιγο αλλαζει ο θορυβος

---------- Προσθήκη στις 13:03 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:02 ----------

αλλα τα εχω ελενξει ολα, θα αλλαξω μια το cooler της cpu

Δημοσ.
βασικα ειναι λες και εχω κατι ξεβυδωτο και μολις το κουναω το κουτι λιγο αλλαζει ο θορυβος

Συντονισμός ονομάζεται και είναι άξιο απορίας πώς προέκυψε σε τόσο ποιοτικό κουτί.

Μήπως κάτι δεν είναι βιδωμένο/τοποθετημένο σωστά;

Δημοσ.

λογικα τοτε κατι προκαλει τον συντονισμο...

αυτο μπορει να ειναι κατα βαση απο τον σκληρο δισκο / καρτα γραφικων / τροφοδοτικο....

πες βασικα τι εχεις μεσα στο κουτι....

επειτα, καθαρισε το με ενα στπρει αερα και τελος παρε ενα κατσαβιδι και βιδωσε ολες τις βιδες.

προσπαθησε ισως να μειωσεις και την ταχυτητα απο τα ανεμιστηρια...

Δημοσ.
λογικα τοτε κατι προκαλει τον συντονισμο...

αυτο μπορει να ειναι κατα βαση απο τον σκληρο δισκο / καρτα γραφικων / τροφοδοτικο....

πες βασικα τι εχεις μεσα στο κουτι....

επειτα, καθαρισε το με ενα στπρει αερα και τελος παρε ενα κατσαβιδι και βιδωσε ολες τις βιδες.

προσπαθησε ισως να μειωσεις και την ταχυτητα απο τα ανεμιστηρια...

εχω ενα premier 550W μια N9600gt με αυτη την ψυχτρα πανω και ενα hitachi 500GB.

το κουτι το πηρα το σαββατο ητανε καθαρο ειχα καθαρισει τα παντα με συμπιεσμενο αερα,8α ελενξω τισ βιδες μπας και ειναι αυτο

Δημοσ.

το τροφοδοτικο δεν ειναι και οτι καλυτερο...κατω του μετριου θα ελεγα....

και λογικα αυτο θα κανει τον θορυβο... αφου λογικα ζοριζεται απο την καρτα γραφικων (και οτι αλλο εχεις)

Δημοσ.
το τροφοδοτικο δεν ειναι και οτι καλυτερο...κατω του μετριου θα ελεγα....

και λογικα αυτο θα κανει τον θορυβο... αφου λογικα ζοριζεται απο την καρτα γραφικων (και οτι αλλο εχεις)

λες ε? εχω και ενα l&C 585W...ακομα χειροτερο?η να το καρφωσω να δω? :P

Δημοσ.
το ακασα δεν κανει, μουφα ειναι.

Το έχεις χρησιμοποιήσει και το λες αυτό? ή το βλέπεις απο τη φωτό και το κρίνεις?.

Όσον αφορά για το φίλο μας έχω ντύσει ένα case της Thermaltake το Shark με το Paxmate και δεν ακούγετε τίποτα...αλλά όλα αυτά που λένε τα παλικάρια ισχύουν...όταν λέμε το μόνωσα, έκλεισα τα στάνταρ σημεία και τα έντυσα. Αλλά οι παρατηρήσεις τον παραπάνο συμφορουμητών είναι ολόσωστες!!!.

Αυτή τη στιγμή έχω ντυμένα απλά απο την έξω μεριά 2 μονάδες με το Paxmate καθαρά για οπτικό θέμα..αν θέλεις να ανεβάσω φωτό κανένα πρόβλημα.

Το εγκρίνω προσωπικά το υλικό είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ...αν και λίγο ακριβό για τη ποσότητα που έχει μέσα!!!.

Δημοσ.

δεν σου κρυβω οτι το εψαχνα να το βαλω και εγω.... εφαγα τον τοπο μεσα στα φορουμς για καμια βδομαδα....

απο ΚΑΝΕΝΑΝ δεν υπηρχε ενα θετικο σχολιο....

παιζει να εισαι ο πρωτος που το ακουω....

τελικα κατεληξα στο συμπερασμα οτι αν αγορασεις ποιοτητα και σωστα πραγματα (εσωτερικα στο κουτι) τοτε δεν εχεις απολυτος κανενα προβλημα θορυβου....

αυτη τη στιγμη το μονο που ακουγεται σε μενα ειναι το ελαφρυ γουργουρητο του σκληρου δισκου... ΤΙΠΟΤΕ αλλο... και το pc μου δουλευει καθαρα με αερα.

Δημοσ.

Τα αρνητικά σχόλια που ακούγονται είναι για το κόστος όχι για την απόδοση...

Η συσκευασία εγώ τουλάχιστον όταν αγόρασα είχε κοντά 15 ευρώ και μου είχε μέσα μόνο 2 φύλλα...που σχετικά για ένα pc ήθελα στο τέλος 2 συσκευασίες...

Σαν μονοτικό πάντος στο pc κάνει πολύ καλή δουλειά...και ακόμα και αισθητικά φαίνετε ωραίο στο μάτι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...