bobnos Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Υπάρχει πρόγραμμα που να σου υπολογίζει την ώρα έναρξης ξέροντας την διάρκεια και την ώρα λήξης? Είναι πολύ σημαντικό να βρω μια τέτοια εφαρμογή. Παρακαλώ μόνο έγκυρες απαντήσεις. Υ.Σ: Είμαι καινούργιος στο φόρουμ αυτό, οπότε εάν έχω κάνει κάτι λάθος, ενημερώστε με. Ευχαριστώ
flik Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Με το excel μπορείς να το κάνεις. Επιλέγεις 3 στήλες με όσες γραμμές θέλεις, και με δεξί κλικ->μορφοποίηση και διαλέγοντας απο την καρτέλα "Αριθμός" την επιλογή "Ώρα" και εκεί όποια μορφή σε βολεύει, πχ έχει 24ωρη μορφή και με δευτερόλεπτα. Μετά στη μια στήλη βάζεις πχ ώρα λήξης (14:12:08) και στη διπλανή βάζεις διάρκεια (0:04:32). Τότε στη τρίτη στήλη βάζεις "=A1-B1" για παράδειγμα και σου βγάζει τη διάρκεια σε ώρες:λεπτά:δευτερόλεπτα Καλώς ήρθες
thanos713 Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Δες λίγο εδώ ένα πρόγραμμα που έφτιαξα γι αυτή την δουλειά. Δεν ξέρω αν θα τρέχει καθώς έχω αλλάξει compiler και δεν είμαι σίγουρος για τίποτα...
bobnos Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Με το excel μπορείς να το κάνεις.Επιλέγεις 3 στήλες με όσες γραμμές θέλεις, και με δεξί κλικ->μορφοποίηση και διαλέγοντας απο την καρτέλα "Αριθμός" την επιλογή "Ώρα" και εκεί όποια μορφή σε βολεύει, πχ έχει 24ωρη μορφή και με δευτερόλεπτα. Μετά στη μια στήλη βάζεις πχ ώρα λήξης (14:12:08) και στη διπλανή βάζεις διάρκεια (0:04:32). Τότε στη τρίτη στήλη βάζεις "=A1-B1" για παράδειγμα και σου βγάζει τη διάρκεια σε ώρες:λεπτά:δευτερόλεπτα Καλώς ήρθες Εγώ τόνισα ότι θέλω να μάθω την ώρα έναρξης κι όχι την διάρκεια. Ευχαριστώ πάντως. Αν έχεις κάτι γι' αυτό, ευχαρίστως να το ακούσω..
parsifal Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Σωστά σου τα είπε ο flik, απλά φαίνεται εκ παραδρομής να έγραψε δύο φορές «διάρκεια». Τη 2η φορά, θα έπρεπε να γράψει «ώρα έναρξης».
bobnos Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Δες λίγο εδώ ένα πρόγραμμα που έφτιαξα γι αυτή την δουλειά. Δεν ξέρω αν θα τρέχει καθώς έχω αλλάξει compiler και δεν είμαι σίγουρος για τίποτα... Δουλεύει μια χαρά!! Ευχαριστώ πάρα πολύ!! Με βοηθάς απίστευτα με αυτό!! χεχε ---------- Προσθήκη στις 14:27 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:26 ---------- Σωστά σου τα είπε ο flik, απλά φαίνεται εκ παραδρομής να έγραψε δύο φορές «διάρκεια». Τη 2η φορά, θα έπρεπε να γράψει «ώρα έναρξης». Δεν το κατάλαβα. Λάθος μου (δεν usarw excell καθόλου ) Ευχαριστώ και τους δύο τότε!! Μπορεί να κλειδώσει
flik Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Ναι μπερδεύτηκα. Τώρα το είδα κι εγώ. Αφού βολεύτηκες οκ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.