jimbakl Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 καλημέρα... πριν από καιρό αγόρασα έναν εξωτ. δίσκο για τον macbook μου και έτσι αυτόν που χρησιμοποιούσα πριν σε αυτό, τον γύρισα στον άλλο μου τον υπολογιστή με τα windows 7... επειδή ήταν για mac αυτός ο σκληρός του άλλαξα φορμάτ (δεν θυμάμαι σε τι το έτρεξα γιατί έχει περάσει καιρός). Στην αρχή (για μια μέρα δηλ. όλα οκ...) μετά όμως ο σκληρός δεν αναγνωρίζεται από τον υπολογιστή μου και δεν ξέρω που μπορώ να τον βρω. ο σκληρός είναι μια χαρά . δεν έχει χαλάσει , καθώς τον ακούω που λειτουργεί , και το φωτάκι είναι αναμμένο, και τον δοκίμασα και σε άλλον υπολογιστή φίλου. Ξέρετε τι μπορώ να κάνω και σε τι να τον κάνω boot??? και πού μπορώ να τον βρω μέσα στον υπολογιστή ??? μία βοήθεια σας παρακαλώ πολύ...!!!!!!!!:-D:-D:-D:-D
Nik.K Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Πας στο Start / Εναρξη - Control Panel / Πινακας Ελεγχου - Administrative Tools / Εργαλεια Διαχειριστη - Computer Management / Διαχειριση Υπολογιστη - Disk Management / Διαχειριση Συσκευων Αποθηκευσης Και τον βρισκεις εκει μεσα. Απο εκει μπορεις να τον κανεις Active και να δουλεψει. Βεβαια συνηθως το χρησιμοποιω για εσωτερικους αλλα μαλλον θα δουλευει και με εξωτερικους. Δεν ξερω αν στα Ελληνικα ειναι ακριβως ετσι οι επιλογες, ανεκαθεν χρησιμοποιω Αγγλικες εκδοσεις.
jimbakl Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 καλό.... δεν είχα ξαναμπει εκει.. αλλά τίποτα....δεν τον βλέπω ούτε εκεί... τον έβαλα και σε ΄΄ολες τις θύρες usb μπας και, αλλα τίποτα.... μήπως ξέρεις τπτ άλλο?????????? ---------- Προσθήκη στις 12:52 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 12:45 ---------- ευχαριστω φίλε μου το βρηκα... αλλα αντί για 750gb που έπρεπε αν ειναι σε 3 partition είναι 121 gb kai 61.5 gb... τι να κανω τώρα??????
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.