Προς το περιεχόμενο

Acer Aspire 8942G-624G64Mn

atseros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ανέφερε λίγο ποιες είναι οι απαιτήσεις σου και για τι χρήση το θέλεις?

Παντως να ξέρεις οτι οι απαντήσεις που θα πάρεις, θα είναι γενικά σε αυτό το πλαίσιο :

1. Οχι ACER, μακρια, χαλανε, κλπ

2. Κλασικά θα προταθούν sony, toshiba, dell, με υποδυέστερα χαρακτηριστικά αλλά καλύτερη ποιότητα, εγγυηση και service.

3. Καποιος θα πεταχτεί και θα πεί οτι σε αυτά τα λεφτά πέρνεις apple macbook

Προσωπικά το βρίσκω να έχει πολύ καλά χαρακτηριστικά, αλλά με 18αρα οθόνη/ 4.6 κιλά δεν ξέρω πόσο θα βολεύει στην μεταφορά αλλά αυτό έχει σχέση με τις απαιτήσεις σου. Επίσης σε γενικές γραμμές ο επεξεργαστης που φοράει (διπύρηνος) είναι καλύτερος από τον i7 720Q (τετραπύρηνο) και σε απόδοση, θερμική συμπεριφορά και μπαταρία. Διάβασε εδώ και εδώ

Αν δεν σου προταθεί κάτι καλύτερο για την χρήση που θέλεις, καλό είναι να τον συνδυάσεις και με μια επέκταση εγγύησης +2 έτη

Δημοσ.

ειναι για επαγγελματικη χρηση

autocad και λοιπα σχεδιαστικα και στατικα προγραμματα

γενικοτερα "βαρια" προγραμματα που το κανουν να δουλευει στο οριο

αυτο που με ενδιαφερει κυριως ειναι να μη "μασαει" απο θεμα θερμοκρασιας

ενα turbo x που εχω εδω και 3 χρονια το οποιο το ειχα παρει 1500€ τοτε,εδω και 6 μηνες μου "κλεινει" απο θερμοκρασια...αυτο θελω να αποφυγω

τωρα αν χαλανε ή οχι,αυτο φανταζομαι ειναι στατιστικο ζητημα

ειμαι ανοιχτος σε προτασεις παντως

Δημοσ.

είμαστε και συνάδελφοι :)

βασικό να κοιτάξεις την έκδοση windows. Το acer έχει win7 64bit. To autocad 2008 , revit 2008 και μετα δουλεύουν σε 64bit, νομίζω η έκδοση 2004 θα έχει προβλήματα. Επίσης προγράμματα της civiltech δουλεύουν άψογα οι τελευταία έκδοση. Ρώτα τον κατασκευαστή του στατικού αν δουλεύει κανονικά σε win7 64bit.

Επίσης δεν σε ενδιαφέρει τόσο πολυ η κάρτα γραφικών αλλά η υψηλή συχνότητα του πυρήνα και η μνήμη.

Οσο για το turbo-x μήπως να το πήγαινες για καθάρισμα, μπορεί να έχει γεμίσει σκόνη το ποιο πιθανό.

Δημοσ.

64bit 7ρια τρεχω και τωρα,δεν υπαρχει κανενα θεμα με το προγραμματα,ολα οκ

αλλωστε υπαρχει και το emulation αν δημιουργηθει θεμα

οσο για το καθαρισμα το εκανα αλλα μια απο τα ιδια

κακη κατασκευη και απαγωγη αερα μου λενε

σε λαπτοπ 1500 προ 3τιας

δεν ξαναπαιρνω turbo x

στην acer μονο για το σερβις αγχωνομαι που εχω ακουσει τα χειροτερα για αυτο σκεφτομαι να παω σε toshiba me i5 αντι για i7

Δημοσ.

ειναι ενα προβλημα οντως το σερβις τους στην ελλαδα:fear:προσωπικα αν και εχω ενα acer ferrari(σαν 3 μηχανημα) και μεχρι στιγμης ειμαι απολυτα ευχαριστημενος δεν θα εδινα τοσα χρηματα για acer για αυτον το λογο(σερβις)

Δημοσ.

το θέμα είναι οτι σε i5 με τέτοιο μέγεθος οθόνης μόνο ενα HP βρήκα και κάνει 1800€. Εισαι διαθετιμένος να δουλέψεις σε 15αρα? δεν θα σε περιορίζει?

Δημοσ.

ελάχιστα ποιο φτηνά, με ίδια χαρακτηριστικα, χωρις blueray, αλλά με σκληρό στις 7,400rpm, καλύτερη κάρτα γραφικών και 12cell μπαταρία πέρνεις αυτόν Toshiba Qosmio X505-Q865

με λίγα ποιο πάνω όμως, πέρνεις αυτόν, i7, 6gb μνήμη, 16.4 οθόνη αλλά καλύτερη ανάλυση Sony Vaio VPC-F11S1E/B

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...