Jastonas Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Απλά να αναφέρω πως αγόρασα χειριστήρια από ebay με 28 ευρώ για μαύριο wii remote, nunchcuk και motion plus. Πήρα 3.. και δουλεύουν σχεδόν άψογα και τα 3! Τα συνιστώ παιδιά να μην χρεώνεστε στην nintendo... Το μόνο πρόβλημα που έχουν είναι πως θέλουν να τα κάνεις connect κάθε φορά που ξεκινάς ένα παιχνίδι (και αυτό ίσως λόγω softmod).
WizeMan Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Απλά να αναφέρω πως αγόρασα χειριστήρια από ebay με 28 ευρώ για μαύριο wii remote, nunchcuk και motion plus. Πήρα 3.. και δουλεύουν σχεδόν άψογα και τα 3! Τα συνιστώ παιδιά να μην χρεώνεστε στην nintendo... Το μόνο πρόβλημα που έχουν είναι πως θέλουν να τα κάνεις connect κάθε φορά που ξεκινάς ένα παιχνίδι (και αυτό ίσως λόγω softmod). Μας παραθέτεις ένα link ?
Jastonas Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 http://cgi.ebay.co.uk/Wii-Remote-Nunchuck-Controller-Motion-Plus-Bundle-BL-/270564919376?cmd=ViewItem&pt=UK_VideoGames_VideoGameAccessories_VideoGameAccessories_JN&hash=item3efeed0850 Δεν ξέρω τι γίνεται αν δεν του έχεις κάνει soft mod, ίσως να δουλεύουν όλα τέλεια. Πάντως με το soft mod πρέπει να έχεις και ένα original χειριστήριο μέχρι να μπεις στο παιχνίδι. Εκεί κάνεις ένα connect και είσαι υπερκομπλέ Τα έχω χρησιμοποιήσει λίγες ώρες βέβαια.. 4-5... δεν ξέρω αν θα χαλάσουν στις 10 αλλά φαίνονται δυνατά προς το παρών!
WizeMan Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 http://cgi.ebay.co.uk/Wii-Remote-Nunchuck-Controller-Motion-Plus-Bundle-BL-/270564919376?cmd=ViewItem&pt=UK_VideoGames_VideoGameAccessories_VideoGameAccessories_JN&hash=item3efeed0850 Δεν ξέρω τι γίνεται αν δεν του έχεις κάνει soft mod, ίσως να δουλεύουν όλα τέλεια. Πάντως με το soft mod πρέπει να έχεις και ένα original χειριστήριο μέχρι να μπεις στο παιχνίδι. Εκεί κάνεις ένα connect και είσαι υπερκομπλέ Τα έχω χρησιμοποιήσει λίγες ώρες βέβαια.. 4-5... δεν ξέρω αν θα χαλάσουν στις 10 αλλά φαίνονται δυνατά προς το παρών! Softmodded είναι το δικό μου... αλλά όπως και να έχει είναι bargain για φθηνό multiplayin' Thanks!!!
Jastonas Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Ναι είναι super bargain. Απλά αυτό.. να έχεις και ένα original.
astrea966 Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 εγω γιατι δεν εχω τετοιο προβλημα?εμενα μια χαρα παιζουν.το γνησιο ειναι στην κουτα.το μονο κακο ειναι οτι ενα που ειχα παρει τα`φτυσε στο μηνα πανω.τωρα ομως αυτα που εχω παιζουν χωρις κανενα προβλημα.τα εχει ξετιναξει ο πιτσιρικας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.