Προς το περιεχόμενο

Ο Καλύτερος Media Player!!!

geornirv

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ενδιαφέρομαι για αγορά media player και θέλω να μου πείτε ποιος είναι ο καλύτερος κατά τη γνώμη σας αλλά και με συμφέρουσα τιμή. Δηλαδή με την καλύτερη σχέση απόδοσης - τιμής.Ευχαριστώ.

Δημοσ.

TURBO-X SLIMP4

4GB FLASH

Παίζει μουσική σε mp3,wav και wma,videos σε mtv (converter συμπεριλαμβάνεται στο CD),FM ραδιόφωνο,ηχογράφηση και jpg viewer.Και το καλύτερο:ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΕ 30€!!!!!!!!!!!!

Αποστολή από iPod touch με το Insomnia.app

Δημοσ.

Μαλλον θελει Hardware Media Player για τηλεοραση...

Αν θελεις κατι μεχρι 100ε τοτε ACRyan PlayON! HD Mini.

Αν πας μεχρι 150ε-250ε κοιτας EGREAT.

Αν θελεις να χτυπησεις 300ε πας σε PopCorn Hour C-200.

Τελος αν δεν χαμπαριαζεις και θελεις να δωσεις και 400ε πας σε HDI Dune 3.0.

Εσυ αποφασιζεις :)

Δημοσ.
Μαλλον θελει Hardware Media Player για τηλεοραση...

Αν θελεις κατι μεχρι 100ε τοτε ACRyan PlayON! HD Mini.

Αν πας μεχρι 150ε-250ε κοιτας EGREAT.

Αν θελεις να χτυπησεις 300ε πας σε PopCorn Hour C-200.

Τελος αν δεν χαμπαριαζεις και θελεις να δωσεις και 400ε πας σε HDI Dune 3.0.

Εσυ αποφασιζεις :)

Ο egreat κοστίζει 120 ευρώ (http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.801717) αλλά είναι καλύτερος από WD TV Live ???

Μέχρι 150 ευρώ πάνω κάτω θέλω να δώσω.

Δημοσ.

Η Egreat φτιαχνει player μεχρι και 250ε, αυτο που δειχνεις ειναι ενα απο τα οικονομικα τους.

Οσο για την ερωτηση σου ναι εμπιστευομαι την Egreat περισσοτερο απο την WD οχι μονο επειδη μετρανε περισσοτερα χρονια στον χωρο αλλα και επειδη και τα δυο χρησιμοποιουν Realtek και Sigma Design τσιπ αναπαραγωγης HD.

ΑΝ μενεις Αθηνα και ΑΝ μπορεις να περιμενεις κανα δυο εβδομαδες ισως σου βρω κατι καλυτερο και απο τα 2 σε αυτα τα χρηματα.

Δημοσ.

να μας πεις πρώτα με τι θα το συνδέσεις?

αν σε ενδιαφέρει να ναι σε δικτυο η θα το συνδέσεις με σκληρο μέσω USB?

τι ήχο έχεις,τα ηχεία της τηλεόρασης η δικό σου σύστημα?

και το σημαντικότερο τι αρχεία θα παίζεις?

Η Egreat φτιαχνει player μεχρι και 250ε, αυτο που δειχνεις ειναι ενα απο τα οικονομικα τους.

Οσο για την ερωτηση σου ναι εμπιστευομαι την Egreat περισσοτερο απο την WD οχι μονο επειδη μετρανε περισσοτερα χρονια στον χωρο αλλα και επειδη και τα δυο χρησιμοποιουν Realtek και Sigma Design τσιπ αναπαραγωγης HD.

ενα φθηνό και δοκιμασμένο

http://www.info-world.gr/index.php?target=products&product_id=54641

μια εναλλακτική

Το Χtreamer

http://www.multirama.gr/products/product?pid=0421162&catid=060704

Δημοσ.

και εγω ψαχνω να βρώ player να παιζει κλασσικα avi και mkv. Θελω κατι σε υπερ φτήνια και βρηκα αυτο.

STOREX powah

Εχει κανεις εμπειρια με το συγκεκριμένο? Είμαι κοντα στην αγορά του λόγω ξεφτιλας τιμής. Η τηλεοραση που θα μπει ειναι 720p οποτε δεν με νοιαζει η FULL HD ποιοτητα αλλα αν ειναι εντελως gtp να παρω κατι αλλο. Θελω να δουλευει με ξωτερικο σκληρο και Usb stick, συνδεση με pc η δικτυο δεν με ενδιαφερει.

Δημοσ.
και εγω ψαχνω να βρώ player να παιζει κλασσικα avi και mkv. Θελω κατι σε υπερ φτήνια και βρηκα αυτο.

STOREX powah

Εχει κανεις εμπειρια με το συγκεκριμένο? Είμαι κοντα στην αγορά του λόγω ξεφτιλας τιμής. Η τηλεοραση που θα μπει ειναι 720p οποτε δεν με νοιαζει η FULL HD ποιοτητα αλλα αν ειναι εντελως gtp να παρω κατι αλλο.

Φιλε μου με κινδυνο να γινω επιμονος θα σου προτεινω και σενα το ιδιο μηχανημα που ειπα στον φιλο πιο πανω. :P

Δυνατο τσιπακι,απροβληματιστη λειτουργια (οσο εχω εγω διαπιστωσει ) τοσο σε 720 , η 1080 ,με υποστηριξη απο την μαμα,αλλα και με costum firmware ,που το εχουν ανεβασει πολυ. Αυτο που λες μπορει να ειναι καλη επιλογη αλλα εγω προσωπικα (αν δεν σε εμπνει το live) θα πηγαινα τουλαχιστον σε καποια αλλη απο τις κλασσικες (και δοκιμασμενες απο πολλους χρηστες) επιλογες .Με οχι τρελο επιπλεον κοστος .:-)

Δημοσ.
να μας πεις πρώτα με τι θα το συνδέσεις?

αν σε ενδιαφέρει να ναι σε δικτυο η θα το συνδέσεις με σκληρο μέσω USB?

τι ήχο έχεις,τα ηχεία της τηλεόρασης η δικό σου σύστημα?

και το σημαντικότερο τι αρχεία θα παίζεις?

ενα φθηνό και δοκιμασμένο

http://www.info-world.gr/index.php?target=products&product_id=54641

μια εναλλακτική

Το Χtreamer

http://www.multirama.gr/products/product?pid=0421162&catid=060704

Με ενδιαφέρει να παίζει όσο περισσότερα αρχεία γίνεται (και matroska) και να κάνει streaming μέσω δικτύου. Ήχο προς το παρόν από την tv. Έχω διαβάσει πολύ καλά λόγια για wd tv live (ότι είναι καλύτερο και από το οικονομικό egreat) αλλά αυτό το Xtreamer δεν το ξέρω. Είναι καλύτερο από wd ??

Δημοσ.

Το WD εχει πιο νεα εκδοση του τσιπ της Sigma αλλα εχει πιο αραιες αναβαθμισεις και αυτο χαλαει πολλους, συμπεριλαμβανομενου και εμενα. Απο εκει και περα οποιο και να παρεις καλο θα ειναι. Ακομα να ξερεις πως το WD Live εχει πολυ λιγοτερες συνδεσεις απο τα αλλα της αγορας, δλδ δεν εχει Coaxial, δεν εχει Component, δεν εχει Stereo RCA κτλ κτλ κτλ.

Δημοσ.

Πάντως εγώ που έχω το xtreamer μπορώ να πω ότι νιώθω τυχερός που όταν πήγα για το wd live είχε τελειώσει και είχαν μείνει 2 κομμάτια xtreamer. Παίζει τα πάντα απροβλημάτιστα, συνεχείς αναβαθμίσεις και υποστήριξη από το επίσημο σάιτ, σου δίνει κεραιούλα για να συνδέεσαι wireless στο δίκτυο σου και το μεγάλο του κατ εμέ πλεονέκτημα...η δυνατότητα να πάρει εσωτερικό σκληρό μέχρι 500gb

Δημοσ.

Πάντως εγώ που έχω το xtreamer μπορώ να πω ότι νιώθω τυχερός που όταν πήγα για το wd live είχε τελειώσει και είχαν μείνει 2 κομμάτια xtreamer. Παίζει τα πάντα απροβλημάτιστα, συνεχείς αναβαθμίσεις και υποστήριξη από το επίσημο σάιτ, σου δίνει κεραιούλα για να συνδέεσαι wireless στο δίκτυο σου και το μεγάλο του κατ εμέ πλεονέκτημα...η δυνατότητα να πάρει εσωτερικό σκληρό μέχρι 500gb

Δημοσ.

Εγω παλι δεν ειμαι οπαδος των εσωτερικων σκληρων, χιλιες φορες να εχεις μια διπλη εξωτερικη θηκη USB και να εχεις 2 μεσα που θα μπορεις να τους αλλαζεις με αλλους αν θες.

Δημοσ.

Εγω παλι δεν ειμαι οπαδος των εσωτερικων σκληρων, χιλιες φορες να εχεις μια διπλη εξωτερικη θηκη USB και να εχεις 2 μεσα που θα μπορεις να τους αλλαζεις με αλλους αν θες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...