Προς το περιεχόμενο

Από Office 2007 σε Office 2003

sarantatessera

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά έχω το εξής πρόβλημα: Απεγκατέστησα τα Office 2007 για να εγκαταστήσω τα Portable Microsoft Office 2003 που είχα κάπου ξεχασμένα. Το έκανα αυτό γιατί με βολεύει το μενού των 2003 (τώρα δεν ξέρω, αυτά τα portable, είναι αυτά τα office που είναι τα πιο συνηθισμένα; Και αν όχι, ποιά office είναι αυτά που είναι πιο συνηθισμένα; ). Το θέμα είναι ότι τώρα, πέρα από το ότι δεν μπορώ να ανοίξω κάποια αρχεία που ήταν αποθηκευμένα από τα Office 2007 (τα περισσότερα ανοίγουν γιατί τα έσωζα ως Office 2003), το χειρότερο είναι ότι:

i) όποιο αρχείο και να ανοίξω κάνει "μια ώρα" να ανοίξει και επίσης μου πετάει το εξής μύνημα: Offixe application version does not match και πρέπει να πατήσω ΟΚ για να ανοίξει.

και

ii) Το Outlook δεν μπορεί να μπει στους δύο λογαριασμούς mail που είχα από πριν εκεί μέσα. Γράφει: Your e-mail server rejected your login with Secure Password Authentication. Verify your account properties. Under Tools, click E-mail Accounts. Πάω εκεί που λέει αλλά είναι όλα σωστά, δεν λέει κάτι λάθος. Γιατί δεν το ανοίγει;

Περιμένω τις απαντήσεις σας ή τις προτάσεις σας.

Δημοσ.

sarantatessera, αρχικά το portable office είναι πειραγμένη έκδοση για να τρέχουν χωρίς εγκατάσταση. Τι σημαίνει αυτό;

-Δεν είναι αυθεντικά

-Μην περιμένεις ευκολίες που σου παρέχει μια σωστή εγκατάσταση κανονικής έκδοσης

-Ότι προβλήματα έχεις δεν μπορούν να αντιμετωπιστούν όπως συνήθως αλλά μόνο κατά τύχη.

-Σίγουρα θα έχεις προβληματάκια με αρχεία που έχουν γραφεί με το 2007

Στην περίπτωση σου τώρα. Θα σου πρότεινα να διαβάσεις τον οδηγό της microsoft για ολοκληρωτική αφαίρεση του office 2007 και ίσως να χρειαστείς και κάποιο extra εργαλείο.

Τι εννοούσες για το πιο συνηθισμένο office; Ποια είναι το ποιο κοινό σε χρήση; Σε κάθε περίπτωση αν έχεις προβλήματα με τη "νομιμότητα" του office ( σωστά μάντεψα έτσι; ) , σου προτείνω να κατεβάσεις, εγκαταστήσεις και να χρησιμοποιήσεις το openoffice. Είναι δωρέαν, νόμιμο, με μενού όπως του 2003 και συμβατό με το 2007.

Κάτι ακόμα. Είναι ΤΟ office, TA windows και ΤΟ linux.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...