Προς το περιεχόμενο

προβλημα με τετραπυρινο

Aggeluska

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
υπαρχει καποιος οδηγος εδω για o/c ?

Δεν ειναι δυσκολο, δινεις λιγα volt (εως 1,45 νομιζω), και ανεβαζεις το fsb. Ποια μητρικη εχεις;

Δημοσ.
Δεν ειναι δυσκολο, δινεις λιγα volt (εως 1,45 νομιζω), και ανεβαζεις το fsb. Ποια μητρικη εχεις;

η μητρικη που εχω ειναι για κλαματα μην ψαχνεις!:lol: μια Asus p5l-cm εχω μεσα σε ενα φουλ ταουερ φαντασου πως θα φαινεται. :lol:

---------- Προσθήκη στις 13:32 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:25 ----------

πειτε καμοια οικονομικη λυση για μια καλη motherboard

Δημοσ.
η μητρικη που εχω ειναι για κλαματα μην ψαχνεις!:lol: μια Asus p5l-cm εχω μεσα σε ενα φουλ ταουερ φαντασου πως θα φαινεται. :lol:

---------- Προσθήκη στις 13:32 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:25 ----------

πειτε καμοια οικονομικη λυση για μια καλη motherboard

Εγω θα εψαχνα για μια ASUS P5K, μπορεις να τη βρεις μεταχειρισμενη-αχρησιμοποιητη για 35-40 ευρω. Απο τις αγαπημενες μου....

---------- Προσθήκη στις 14:09 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:06 ----------

Κοιτα στο emarket.gr, θα βρεις κατι...

---------- Προσθήκη στις 14:16 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:09 ----------

Τωρα που το κοιταξα, το emarket ειναι γεματο!!!! απο p5k. Tσιμπα μια και θα εισαι κομπλε. Στο λεω απο προσωπικη εμπειρια....

Δημοσ.
]πειτε καμοια οικονομικη λυση για μια καλη motherboard

plaisio stock χ38 - p45 απο 30-50 ευρω .

Δημοσ.

Ειχα την εντυπωση οτι η μητρικη αυτη δεν υποστηριζει τους νεοτερους core2quad....

Στ' αληθεια πανω σ' αυτη τον δουλευεις; ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ!!!!!!!:shock::shock::shock::shock::confused:

Δημοσ.

Mαλλον το μοντελο ειναι η p5kpl-cm, και οχι η p5l-vm οπως νομιζα. Θεωρησα πως εκανε λαθος (καθως το v ειναι διπλα στο c στα πληκτρολογια). Αλλα να ξεχασεις δυο γραμματα βρε παιδακι μου.....:-):-):-)

---------- Προσθήκη στις 01:47 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 01:44 ----------

Παντως αν ειναι p5kpl-cm, δεν ειναι και ασχημα... θα κανει ενα στοιχειωδες o/c :devil:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...