Προς το περιεχόμενο

Ερώτηση για σύνδεση tracker με Facebook

panos_saxo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια ειμαι μελος εδω και καποιο καιρο σε εναν τρακερ για να κατεβαζω πραγματακια και παρατηρησα κατι σημερα που δε μου αρεσε και πολυ.

εξηγω: εστω οτι παω να κατεβασω ενα τορεντ και κανω και ενα σχολιο απο κατω για να πω τη γνωμη μου η απλα ενα ευχαριστω.Το θεμα μου ειναι οτι μετα με δειχνει με την φωτογραφια που εχς στο fb κ ο οποιοσδηποτε δηλαδη μπορει να δει ποιοσ εχει κατεβασει και τι.Πως εγινε αυτο και τι μπορω να κανω εγω τωρα?

Δημοσ.

λογικά από τις ρυθμίσεις του profile σου θα μπορείς να διαλέξεις να μην φαίνεται ή να μην έχεις αβαταρ.

αν δεν το βρείς, απλα μην κανεις σχόλια :)

Δημοσ.

Χωρίς να έχεις βάλει εσύ αυτή τη φωτογραφία σαν avatar στον tracker;

Όταν λες fb, εννοείς facebook, έτσι; Μήπως έχει αντί για register να κάνεις login μέσω facebook; (το είδα σε ελληνικό warezάδικο τελευταία).

Στείλε μου με pm αν θέλεις το όνομα του tracker (περιέργια :P )

Δημοσ.

δεν ξερω καθολου τι παιζει , χωρις να βαλω εγω φωτογραφια εννοειτε. απλα μπηκα σε ενα τορρεντ κ ειδα τα σχολια και αντι για μια απλη φωτογραφια με ονομα χρηστη απλως , ειδα κανονικες φωτογραφιες και ονοματα που ειναι συνδεδεμενοι οι χρηστες στο facebook. πατας απλως επανω και σε βαζει στο προφιλ τους! και η φαση ειναι οτι επeιδη σπαστικα , εσβησα το λογαριασμο και εκανα αλλον με καινουριο mail (γιατι με το παλιο εμπαινα και στο facebook) αλλα παλι το ιδιο ! δε μπορω να κατλαβω τι καινουρια μαγκια ειναι αυτη αλλα δε μου αρεσει καθολου μπορω να πω... το θεμα δεν ειναι να μην κανω απλως σχολια οπως ειπε ο φιλος απο πανω αλλα το πως στο καλο ξερουν πωσ ο εν λογω χρηστης του facebook ( δλδ εγω ) χρησιμοποιω το συγκεκριμενο τρακερ αφου εχω κανει login με καινουριο mail ...

---------- Προσθήκη στις 02:44 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 02:42 ----------

λογικά από τις ρυθμίσεις του profile σου θα μπορείς να διαλέξεις να μην φαίνεται ή να μην έχεις αβαταρ.

αν δεν το βρείς, απλα μην κανεις σχόλια :)

δεν υπαρχει καν ενοτητα προφιλ...εδω καλα καλα δε μπορω να κανω αποσυνδεση ! παταω να μπω στη σελιδα και με βγαζει κανονικα συνδεδεμενο αμεσως και οσεσ φορες και αν παταω αποσυνδεση δε γινετε τιποτα.

Δημοσ.

Χρησιμοποιεί τον λογαριασμό σου στο facebook για να αφήσεις σχόλιο.. προφανώς θα έκανες login μια φορά και δεν θα σου ζητάει να ξανασυνδεθείς..

Δημοσ.

τωρα που το εψαξα κατι καταλαβα... εχει και καλα να κανω σχολιο εγω και να το δημοσιευει στο facebook για διαφημιση του site και καλα , να μαινουν και αλλα μελη. δε μπορω ομως ακομα να καταλαβ πως γινετε αυτο αφου εχω αλλο mail στο site και αλλο στο facebook. και γενικοτερα ολο αυτο ειναι ακινδυνο ???

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...