ikskarda Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 καλησπερα . μεχρι χτες ειχα windows xp μαζι με nod32 (εχω περασει απο ολες τις εκδοσεις) οπως ξερουμε οταν κανει Update το Nod μετα πραγματοποιει ενα system startup scan.οσο ειχα xp αυτος ο ελεγχος κρατουσε το πολυ 1 λεπτο . απο χτες εβαλα τα 7 και εβαλα και την τελευταια εκδοση του Nod32 . σημερα παρατηρησα οτι μου εκανε update στις 4 το μεσημερι και μεχρι τωρα 7.30 πραγματοποιει ακομα startup scan (3.5 ωρες γυριζει το ματι του nod32 κατω στο ρολοι) . αποτελεσμα ειναι οτι μου δεσμευει παρα πολυ CPU και αργει το συστημα μου . τοσα χρονια xp + nod32 (εκδοση 3 και 4) ποτε δεν ειχε συμβει αυτο . εχει συμβει σε κανεναν αυτο ? πως να το σταματησω να μην κανει ελεγχο μετα απο update ?
caution Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 ( Δεν το ξέρω το nod εδώ και κάμποσες εκδόσεις και δεν μπορώ να βοηθήσω, αλλά μήπως να δοκίμαζες κανένα Microsoft Security Essentials; )
dimitrisak Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 και εγω σαν και εσενα φιλε μια ζωη nod αλλα αργουσε το pc να ανοιξει,δηλαδη να ερθει σε λειτουργικο desktop λογω startup scan...παντα μου κραταγε 10 λεπτα και το pc αργουσε πολυ....το εβγαλα και εχω τωρα microsoft security essensials και ειμαι comple....εαν ειναι αυθεντικα τα windows σου(ειτε πληρωμενα ειτε οχι)βαλτο και θα εισαι comple....
flik Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Γενικά η ιδέα του startup scan είτε σε system logon είτε σε update έτυχε πολύ κακής υλοποίησης. Δεν μου έχει τύχει κάτι παρόμοιο, αλλά γρήγορα είχα συμπεράνει πως γενικά πολύ κακό για ελάχιστο καλό. Εγώ λέω πήγαινε στο scheduler και απενεργοποίησέ το. Η αλλαγή antivirus είναι άλλο θέμα
ikskarda Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 να αλλαξω και να βαλω αλλο antivirus το αποκλειω γιατι μια ζωη nod32 ειχα και θα εχω τωρα αν απενεργοποιησω αυτα τα 2 που σας κυκλωσα τι κακο μπορει να συμβει ? ουσιαστικα προσφερει τιποτα ?
_Anonymous_ Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Παρεπιπτοντως το start up scan στο 4, γινετε και disable εδιτ: ναι αυτα ειναι που δειχνεις
ikskarda Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 ωραια τα απενεργοποιησα και εκανα restart . ελπιζω παντως να ειμαι ενταξει απο θεμα ασφαλειας εχω σε ολες τις ρυθμισεις (antivirus protection , realtime protection , web access protection ) τικαρισμενα τα παντα (δειτε τη φωτο)
flik Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Δεν χρειάζεται να έχεις τσεκαρισμένα τα πάντα, αλλά εντάξει δεν πειράζει. Το startup scan για μένα μούφα είναι. Δεν μπορώ να σκεφτώ κάποιον τρόπο που μπορεί να σε αποτρέψει απο μια μόλυνση ενώ αν το αφήσεις αποεπιλεγμένο να πάθεις ζημιά. Τελειώς άφοβα κράτα το απενεργοποιημένο
alexis333 Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 ( Δεν το ξέρω το nod εδώ και κάμποσες εκδόσεις και δεν μπορώ να βοηθήσω, αλλά μήπως να δοκίμαζες κανένα Microsoft Security Essentials; ) What about this .. ??? Is it saying anything ?? Το εχω βαλει στο λαπτοπ και ειμαι ψιλοευχαριστημενος btw ..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.