Teisos Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Έπεσε στα χέρια μου ένα νετμπουκάκι το Compaq Mini CQ10-100. Είναι μικροσκοπικό! Εδώ τα σπεκς. Και ρωτώ: βάζω με τη μία άλλο 1gb ραμ, έτσι; Θα δω αισθητή βελτίωση έτσι; Σσσσσέρνεται υπερβολικά ρε παιδιά.. Και κάτι ακόμα: ήρθε με windows 7 starter ( wtf are these btw?) Τι βάζω; 7 32bit premium? pro? ultimate? Δεν έχω ιδέα. Υ.γ. Τα στάρτερ είναι τόσο φέιλ που δε σ'αφήνουν ν'αλλάξεις ταπετσαρία, τουλάχιστον εγώ δε βρήκα ακόμα πως.. Υ.γ.2: Υ.γ.3: ---------- Προσθήκη στις 21:41 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:22 ---------- Γκούχου γκουχ έλα ξυπνάμε γκούχου γκουχ ραμ αξίζει; τι παράθυρα βάζω; Πρέπει αύριο να είναι έτοιμο σεταρισμένο να το παραδώσω..
lagoudakis Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 μπορεις να του βαλεις οποια 7αρια θελεις,σιγουρα θα παρει μια ανασα με 1g ακομα,για αλλαγη wallpaper γραψε στο google change wallpaper windows 7 starter edition και θα σου βγαλει επιλογες
blackstar Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Εγω έβαλα πριν λίγες μέρες 2gb ram και με windows 7 home premium πάει σφαίρα, βέβαια έβγαλα το aero και τα λοιπά οπτικά εφέ μιας και δεν τα χρειάζομαι σε 10,1" οθόνη.
blackstar Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 σ'αυτό το νέτμπουκ; Ναι, και μπορώ να πω ότι με 2Gb ram πάει σφαίρα, win 7 home premium x86 φυσικά.
Teisos Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Σουίτ! Οκέι, πάω για ακόμα ένα ντιμάκι. Ποιο; Από το cpu-z πως καταλαβαίνουμε γ@μώ, ακόμα να αξιωθώ να το καταλάβω.. Το dram frequency με τί το πολλαπλασιάζω;
Teisos Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Σουίτ! Οκέι, πάω για ακόμα ένα ντιμάκι. Ποιο; Από το cpu-z πως καταλαβαίνουμε γ@μώ, ακόμα να αξιωθώ να το καταλάβω.. Το dram frequency με τί το πολλαπλασιάζω;
blackstar Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Λογικά πας σε εδώ το μηχάνημα έχει μόνο ένα slot για μνήμη οπότε ένα dimm τον δυο giga είναι μονόδρομος. Δες το SPD tab του cpu-z.
blackstar Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Λογικά πας σε εδώ το μηχάνημα έχει μόνο ένα slot για μνήμη οπότε ένα dimm τον δυο giga είναι μονόδρομος. Δες το SPD tab του cpu-z.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.