Προς το περιεχόμενο

επιλογη κινητου εως 200 ευρω

margaritagr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα:-)

Θελω εκτος απο το iphone, να παρω και μια 2η συσκευη, το κοστος της οποιας να μην υπερβαινει τα 200 ευρω

Ειμαι αναμεσα στα samsung star, samsung monte & nokia 7230

(μου εχουν προτεινει και το 6303 αλλα δε με τρελαινει)

Βασικα αναμεσα στα δυο Samsung, το Monte υπερτερει αφου εχει και wi-fi. Απλα δεν εχω βρει ενα καταστημα που να χει και τα 2 και να μπορω να τα συγκρινω σε θεμα μεγεθους. Το star ειναι πιο μικρο απ οτι βλεπω στα χαρτια, αλλα ουσιαστικα η διαφορα ειναι αισθητη?:rolleyes:

Σκεφτομαι λοιπον οτι το Samsung εχει μεγαλυτερη οθονη, wi-fi κι ενα λειτουργικο που θα ηθελα να δοκιμασω.

Απ την αλλη το Nokia ειναι πιο μικρο σε μεγεθος και το γεγονος οτι δεν εχει οθονη αφης σημαινει οτι δεν υπαρχει περιπτωση να μ εκνευρισει η αποκριση

Εσεις τι λετε?

ΥΓ.αν καποιος απο σας εχει βρει φωτο των samsung διπλα στο iphone ωστε να μπορω να συγκρινω το μεγεθος, ας την ποσταρει.

Δημοσ.

Σ ευχαριστω:-D

Πλεον ειμαι αναμεσα στα samsung jet & samsung star καθως το jet ειναι καλυτερο του monte & το νοκια δε μου αρεσε απο κοντα

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά.

Σκέφτομαι και εγώ να πάρω το Samsung GT-S8000 αφού με την επιδότηση θα βγει κανένα 20 ευρώ.

Οι εμπείριες όσων το έχουν για την μπαταρία;;;

Ακόμα,δέχεται εφαρμογές τύπου Skype και Msn;;;

Έχετε να προτείνεται κάποιο άλλο;;;

Δημοσ.
Τί έγινε βρε παιδιά,κανείς;;;

AYTO σκέφτομαι να πάρω κ εγώ από μπαταρία είναι αρκετά ικανοποιητικό αλλά δεν παίρνει θέματα κ εφαρμογές....υπάρχουν λίγα πράγματα...έτσι μου είπαν έστω στο myphone.gr

Δημοσ.

Nokia E52. Πολύ μεγάλη μπαταρία, πολυ ωραίο design(soft, ανετα μεγάλα κουμπιά) και με όλα τα features. Σαν δευτερο κινητό(watch up,..)είναι μια πάρα πολύ καλή επιλογή.

Δημοσ.

Μάλλον πάω για το Nokia 5530 Xpress Music.Διαβάζοντας σε διάφορα forum κατάλαβα ότι είναι η καλύτερη λύση για τις ανάγκες μου.Από διάφορα βιντεάκια στο Youtube δεν φαίνεται και άσχημο,καλύτερο πάντως από το 5800.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...