misfits_7 Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Καλησπερα σε ολους.. Μου εδωσε ενας φιλος να του φτιαξω ενα laptop (fujitsu siemens) γιατι δεν μπαινει στο ιντερνετ .. Προσπαθω να μπω( ειτε ασυρματα ειτε ενσυρματα )μου δειχνει οτι ειναι συνδεδεμενο αλλα οταν ανοιγω τον explorer η τον mozzila μου βγαζει σφαλμα(οτι ειμαι offline).. Τι μπορω να κανω? Eυχαριστω πολυ !! ---------- Προσθήκη στις 20:58 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:46 ---------- Καμια ιδεα??
misfits_7 Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 πες μας φιλε τι λειτουργικο χρησιμοποιεις? windows xp sp2 (δεν εχει ιντερνετ για update)
lexmark Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Τσεκαρε Θεσεις Δικτυου - προβολη συνδεσεων δικυου δεξι κλικ και ιδιοτητες στην ενεργη συνδεση - πρωτοκολλο internet - ιδιοτητες και δες αν ειναι επιλεγμενο το "αυτοματη αποδοση διευθυνσης ΙΡ". Επισης τσεκαρισμα για ιους και πες μας.
tazilias Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Στο command window αν πληκτρολογήσεις ip config παίρνει ip?
alexis333 Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Τσεκαρε Θεσεις Δικτυου - προβολη συνδεσεων δικυου δεξι κλικ και ιδιοτητες στην ενεργη συνδεση - πρωτοκολλο internet - ιδιοτητες και δες αν ειναι επιλεγμενο το "αυτοματη αποδοση διευθυνσης ΙΡ". Επισης τσεκαρισμα για ιους και πες μας. Aυτο τσεκαρε οπωσδηποτε ... Βαλτα αυτοματα και δοκιμασε παλι ... Επισης εχω παρατηρησει πολλες φορες πως το Νοrton Antivirus δημιουργει προβληματα με τη συνδεση... Αν το εχεις μεσα τοτε ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ πεταξε το και δες αν δουλεψε ... Γενικα το Norton εχει ΠΑΡΑ πολλα προβληματα ...
misfits_7 Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Τσεκαρε Θεσεις Δικτυου - προβολη συνδεσεων δικυου δεξι κλικ και ιδιοτητες στην ενεργη συνδεση - πρωτοκολλο internet - ιδιοτητες και δες αν ειναι επιλεγμενο το "αυτοματη αποδοση διευθυνσης ΙΡ". Επισης τσεκαρισμα για ιους και πες μας. Σας ευχαριστω παρα πολυ !! Δεν επερνε αυτοματα ip !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.