Προς το περιεχόμενο

28 Days

tolis24

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ωραία γιατί όταν ξέθαψα το τόπικ νόμιζα ότι θα έτρωγα κράξιμο, αλλά βλέπω ότι τελικά άρεσε σε αρκετούς.

θα δώσω και τη δική μου άποψη για δύο τρία πραγματάκια που ειπώθηκαν αφού βέβαια προειδοποιήσω:

SPOILER EVERYWHERE !!!!!

λοιπόν για τα κενά που είπε το παιδί διαφωνώ σε όλα γιατί:

α)όταν απειλείσαι και δεν ξέρεις από τι δεν γυρίζεις όλο το λονδίνο να βρεις όπλα, σου αρκεί που μπορείς να προστατέψεις τον εαυτό σου, όπως μπορείς τέλος πάντων.

Β) μα το νόημα είναι ακριβώς ότι όλοι ΝΟΜΙΖΑΝ πως ήταν οι τελευταίοι επιζώντες, ίσως επειδή κιόλας δεν είχαν δυνατότητα επικοινωνίας αλλά και ίσως γιατί με αυτή την σκέψη ισχυροποιούταν η θέση τους και παρουσία τους ως αντιπρόσωποι του ανθρωπίνου είδους

γ)μα δεν τον βρήκε στο στόμα, νομίζω στο μάτι ήταν αλλά έτσι κι αλλιώς υποτίθεται πως πρόκειται για τρομερό ιό που μεταδίδεται πάραυτα.

Τώρα για το τέλος αν δείτε το dvd υπάρχει ένα εναλακτικό, σε σχολιασμό boyle-garland όπου ο πρωταγωνιστής απουσιάζει επειδή απλά έχει πεθάνει στην προηγούμενη σκηνή. επίσης άσχετο, ο πιλότος μιλάει νομίζω φινλανδικά.

νομίζω πάντως πως αργά ή γρήγορα θα τους βρούν.

επίσης δεν νομίζω πως μπορεί να συγκριθεί ευθέως με την ταινία του ρομέρο (ακόμα την βλέπω και χέζομαι από φόβο), είναι μια μοντέρνα εκδοχή με αντικείμενο την οργή και το φόβο, τα ζόμπι έναι απλά η ατραξιόν στη ταινία, θα μπορούσε ας πούμε να ήταν βρυκόλακες ή ιπτάμενες παντόφλες.

κορυφαία στιγμή της ταινίας όταν απελευθερώνουν τον όμηρο για να μπορέσουν να αντιμετωπίσουν τους παρανοικούς που έχουν βάλει τα καλά τους για να διαιωνίσουν τό ανθρώπινο είδος - τρομάρα τους

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

************************************* SPOILER *************************************

Ontws h stagona aima tou epese sto mati..

Pantws sthn tainia anaferei oti prin kopoun oi thlepikoinwnies eixan akousei gia krousmata kai se Parisi kai allou ston kosmo... Isws ekei na htan etoimoi kai kataferan na stamathsoun thn epidhmia prin exaplwthei??

Sto telos fusika kai tous eide to aeroplano,eixan ftiaxei (me ta rouxa tous) ena shma 50 stremata!!

Δημοσ.

********SPOILERS INCLUDED*********************

Sorry paidia ontws sto mati epese h stagona!!! Alla gia na apanthsw ston midnight_man kai ston LupinIII :

a) Gia na prostatepseis ton eauto sou exeis anagkh apo opla.Sto katw katw pio dyskola vriskeis th xatzara.Aplws voleve ton skhnotheth gia na kanei to ergo ligo splatter.

B) Den yparxei periptwsh na metadwthei enas ios tetoiou eidous exw apo thn England. Einai nhsi.Oloi oi foreis trelainontousan.Pws tha mporousan na perasoun se kapoio allo kratos?Kolympontas h odhgontas aeroplano??Kai mh mou peis oti tha metaferotan apo ton aera.An htan etsi tha ton eixan parei klarino oloi!!!!

c) Edw me th xatzara to aima petagotan les kai anoiges vrush,kai auth den epathe tipota, ton amoiro taxitzh eprepe na ton petyxei sto mati?

Δημοσ.

SPOILERS-SPOILERS-SPOILERS

deix good point σε όλα, αλλά για το β, όντως κάπως δύσκολα θα έφευγε από ΄το νησί ο ιός αλλά θα μπορούσε κάλλιστα να είχε και αλλού αρχικές εστίες.

για το γ) κι εγώ στεναχωρήθηκα για τον ταρίφα, αλλά ήταν γκαντέμης :D

α)εδώ που τα λέμε το έκανε λίγο splatter το εργάκι αλλά μην ξεχνάς πως υπάρχουν κάποιοι που προτιμούν τις χατζάρες από τα όπλα (όπως εγώ ας πούμε), άσε που θα ήταν τρομερή ταλαιπωρία να ψάχνουν για μαγαζί και μετά να το ανοίξουν και μετά θα τους τελείωναν οι σφαίρες, πάλι στη χατζάρα θα κατέληγαν, ειδικά αφού ήξεραν και να τη χρησιμοποιήσουν σωστά. :D :D :D

Δημοσ.
Τώρα για το τέλος αν δείτε το dvd υπάρχει ένα εναλακτικό, σε σχολιασμό boyle-garland όπου ο πρωταγωνιστής απουσιάζει επειδή απλά έχει πεθάνει στην προηγούμενη σκηνή. επίσης άσχετο, ο πιλότος μιλάει νομίζω φινλανδικά.

- Στο DVD που νοίκιασα εγώ, ΔΕΝ είχε εναλλακτικό τέλος :( :(

- Ο πιλότος μιλούσε αγγλικά και το αεροπλάνο (αν και δεν ήταν τόσο σύγχρονο) είχε αγγλικά εθνόσημα.

Δημοσ.
Τώρα για το τέλος αν δείτε το dvd υπάρχει ένα εναλακτικό' date=' σε σχολιασμό boyle-garland όπου ο πρωταγωνιστής απουσιάζει επειδή απλά έχει πεθάνει στην προηγούμενη σκηνή. επίσης άσχετο, ο πιλότος μιλάει νομίζω φινλανδικά.[/quote']

- Στο DVD που νοίκιασα εγώ, ΔΕΝ είχε εναλλακτικό τέλος :( :(

- Ο πιλότος μιλούσε αγγλικά και το αεροπλάνο (αν και δεν ήταν τόσο σύγχρονο) είχε αγγλικά εθνόσημα.

Οπα, κάτι μου βρωμάει εδώ. Ελληνικό ήταν το dvd ?

Στο ξένο που είχα νοικιάσει (χωρίς ελληνικούς υπότιτλους) αναφέρονται όλα τα προηγούμενα στο σχολιασμό των garland-boyle και τα deleted scenes -alternative ending επίσης με σχολιασμό. Μάλιστα λένε και πόσο τους κόστισε αυτή η βολτίτσα με το f4 (?) που ήταν εκπαιδευτικό.

Δημοσ.

Έχετε προσπεράσει λίγο το γεγονός πως ένας Άγγλος τα χώνει στους Άγγλους έστω και με πλάγιο τρόπο. Εξηγώ:

Οι Άγγλοι πιστεύουν γενικά πως είναι μια χαρά στο νησί τους, αυτάρκης και γενικά νικητές στους πολέμους, αυτοκρατορία και γενικά σε πολύ καλύτερη μοίρα σε σχέση με άλλους λαούς.

Ακριβώς αυτή η απομόνωση του νησιού γυρνάει εναντίον τους όταν τους βάζουν σε καραντίνα. Η σκηνή της φυγής των χιλιάδων στο αεροδρόμιο που περιγράφει ο πρώτος τύπος είναι αρκετά τρομακτικήγια τους εξής λόγους: η πόλη του Λονδίνου έχει πολύ λαό που εξαρτάται από τις δημόσιες μεταφορές και έτσι τις ώρες αιχμής βλέπεις τον άπειρο κόσμο. Αν οπτικοποιήσεις την περιγραφή και την ταιριάξεις με την καθημερινή εικόνα τότε αρχίζεις να τρομάζεις.

Όταν μετά σου αποκαλύπτει ότι όλος ο κόσμος σε έχει εγκαταλείψει και σε έχει σε καραντίνα τότε σου κλονίζει ανεπανόρθωτα το ηθικό καθώς αυτό που μέχρι πρότινος θεωρούσες ως de facto προτέρημα αποτελεί την καταδίκη όλου του έθνους. Και κατά τη διάρκεια του έργου στηλιτεύει αρκετά αγγλικά στερεότυπα ;-p

Δημοσ.

Οπα' date=' κάτι μου βρωμάει εδώ. Ελληνικό ήταν το dvd ?[/quote']

Ναι, ήταν άλλη μια καταπληκτική Ελληνική παραγωγή!!

Δημοσ.

george please αν θες να δεις τα extras και πίστεψε με αξίζει τον κόπο ξανανοίκιασε την σε ξένη έκδοση, άντε επιτέλους με τους μα***κες που έχουμε μπλέξει...

Δημοσ.
Έχετε προσπεράσει λίγο το γεγονός πως ένας Άγγλος τα χώνει στους Άγγλους έστω και με πλάγιο τρόπο.

Και κατά τη διάρκεια του έργου στηλιτεύει αρκετά αγγλικά στερεότυπα ;-p

νομίζω ότι το είπε απέξω-απέξω και ο τασος. έχουμε φάει στη μάπα άπειρες αναλύσεις επί αναλύσεων για την ιδιαιτερότητα της γηραιάς αλβιόνας, για το ότι είναι ευρώπη και δεν είναι, είναι νησί κλπ. Να σου πω την αλήθεια, δεν με αφορούν και τόσο πολύ αυτές οι ομαδικές ψυχαναλύσεις. Εσύ βέβαια που ζεις εκεί και το βλέπεις καθημερινά , είναι αλλιώς, σε καταλαβαίνω. Πάντως γενικά και κάπου αλλού να γινόταν το κακό σχεδόν όλοι θα είχαν την τάση να πιστέψουν ότι αφορά όλη την ανθρωπότητα και για να νιώσουν περισσότερο τυχεροί και εκλεκτοί που επέζησαν. Ανθρώπινο είναι, βλέπεις στον εαυτό σου τον επόμενο Νωε...

Δημοσ.

Οπα, κάτι μου βρωμάει εδώ. Ελληνικό ήταν το dvd

Ti na pw kai egw re paidia pou tis tainies anagastika tis vlepw metaglwtismenes sta Italika?? :( To mono kalo einai oti den akouw th fwnara tou Stallone alla kapoiou Italou maga (o opoios bebaia metaglwtizei kai allous hthopoious opws De Niro, Al Pacino etc). Fantasou kakomoiria!!! :( :( :(

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

mporo na po oti i tainia auti mou arese arketa gia toys exis logous

pezoun agnostoi (toulaxiston se mena)ithopioi

einai realistiki

xm ... ligo tromaktiki kai exei prototipes skines kai prototipi ekselixi

mia apo tis kaliteres skines einai ekei opou o protagonistis sinanta ena paidi ipo tis epiries tou iou

• 4 εβδομάδες αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...