Προς το περιεχόμενο

Windows XP x64 Σε λάπτοπ

Sapounos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά. έχω το λάπτοπ fijitsu siemens amilo sa 3650 και απο windows 7 32bit θελω να βάλω windows XP pro x64. όταν πατάω να bootarei το κάνει κανονικά αλλά όταν φωρτώσει τα αρχικά αρχεία εγκατάστασης μετά μου βγάζει την κλασσική μπλε οθόνη σφάλματος των windows XP και δεν προχωράει. στο site της fujitsu λεει οτι δεν τα υποστηριζει οπως και δεν υποστηρίζει τα 7 χ64 αλλά τα είχα εγκαταστήσει εγω και αυτα καποια στιγμη και παιζαν μια χαρα και τωρα θέλω τα XP x64. Δεν πιστευω οτι ειναι πρόβλημα συμβατότητας, ετσι? στο site παρόλο που λεει οτι δεν τα υποστηριζει εχει μερικους drivers για XP να κατεβασεις παντως. Ξέρει κανένας τι μπορεί να φταίει και να μου πει τι πρεπει να κανω?

Δημοσ.

ο σκληρός του είναι ide ή sata?

αν είναι sata του δίνεις drivers κατά την εγκατάσταση; μήπως τον έχεις ρυθμισμένο σε ahci mode απο το bios?

Δημοσ.

sata ειναι. Σε τι Mode πρεπει να τον εχω ρυθμισμενο απο το BIOS?? Και πως του δινω Drivers κατα την εγκατασταση?

---------- Προσθήκη στις 16:18 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:16 ----------

ηταν IDE-AHCI και το εβαλα IDE Legacy. Αυτές τις 2 επιλογές μου είχε μόνο και έπιασε! Να σαι καλά σε ευχαριστώ πολύ!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...