Προς το περιεχόμενο

ι7-920 αποριες

Hurry38

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

απλη ερωτηση γι αυτουσ που ξερουν

σε ι7 920 στοκ οχι κλοκαρισμενος ειναι καλυτερα να ειναι ενεργοποιημενο το hyperthreating η οχι?

Εχω ακουσει πως εχει ασημαντη διαφορα στισ επιδοσεις του συστηματος.

Με το hyperthreating ενεργοποιημενο εχω θερμοκρασιες 37-36-37-32 και σε φουλ στρεσσαρισμα με prime95 για 2 ωρες εχω 59-57-57-53

αυτες οι θερμοκρασιες ειναι φυσιολογικες η ειναι ψηλες?

Φοραω ψυκτρα scythe mugen 2 και παστα τσατζικι

Δημοσ.

Όταν το έχεις απενεργοποιημένο τι θερμοκρασίες έχεις;

Όλα στο auto φαντάζομαι, έτσι;

Εντάξει, είναι γνωστό ότι είναι θερμάστρα ο i7 920, καλά είσαι τώρα που έχουν ανέβει οι θερμοκρασίες.

Άλλο αν είσαι σε θέση να πέσεις ακόμα πιο χαμηλά.

Δημοσ.

οταν το εχω απενεργοποιημενο εχω τα ιδια σε ηρεμια αλλα σε φουλ στρες δεν παρει πανω απο 50-51 σε κανεναν πο τους 4 πυρηνες.

Αρε AMDαρα που εισαι πηγα και σε πουλησα σα χαζος!!!!!!!!!!

Δημοσ.

Μια χαρα μου φαινονται οι θερμοκρασιες σου.Εγω με την μανα ψυχτρα εχω idle 43-41-43-41...θυμαμαι με τον παλιο pentium 4 που εφτανε 90 χαλαρα σε υξηλη χρηση..:lol:anyway...τι κανεις με τον συγκεκριμενο επεξεργαστη..?Δεν νομιζω να τον πηρες μονο για gaming..

Για να μην ανοιγω νεο θεμα..εχω και γω μια απορια με τον 920..(d0).Κανω audio και περιστασιακα video editing.Ειναι ταχυτατος..δεν εχω κανενα απολυτως παραπονο..αλλα μου κανει εντυπωση οτι π.χ στο rendering ενος video project ή σε μετατροπη ενως 720p πχ σε dvd(για να παιξει σε dvdplayer)ναι μεν τα κανει γρηγορα(συγκεκριμενα το avarar 2:30 ωρες ταινια σε 720p το εκανε σε 20 λεπτα πηγαινε την ταινια 7χ την κανονικη της ταχυτητα lol..) αλλα το usage ειναι πολυ μικρο..σχετικα..max 20%!Αληθεια ειναι φυσιολογικο αυτο..?Αληθεια τι θελει δηλαδη για να παει παει 80-90%?Να ριπαρω,να βαλω ενα audio project με βαρια vst instruments να παιζει..και να παιζω και metro 2033 ταυτοχρονα..?:lol::lol:Σε stock συχνοτητα.(2.80).Κανονικα dvdrips (1:30 ωρα) τα κανει σε 10 λεπτα.

Ντααξ σε παιχνιδια (metro 2033,gta 4 ολα full..)δεν το συζηταμε...κοιμαται.Αλλα ντααξ αυτος ο επεξεργαστης δεν ειναι για παιχνιδια.Τα υπερκαλυπτει χαλαρα.

Δημοσ.

αυτο εχω παρατηρησει κι εγω.Μονο με το Prime χαμπαριαζει αλλιως δε μασσαει με τιποτα

Συμβουλη για λυση στο προβλημα σου

Οταν παιζειs avi files τοτε θα δεις οτι ο επεξεργαστης δουλευει ψηλα

Για να παρεισ καλυτερεσ επιδοσεις στο ριππινγ και στην αναπαραγωγη βιντεο κανεισ την εξης μαγκια

πας στο

1. Εναρξη εκτελεση regedit

2. HKEY_CLASSES_ROOT\SystemFileAssociations\.avi\shellex\PropertyHandler

3. Διεγραψε το "Default" value which should be "{87D62D94-71B3-4b9a-9489-5FE6850DC73E}"

Δημοσ.

Αν multitaskάρεις αρκετά, ασ' το στο ON το ΗΤ, βοηθάει. Αν θέλεις να σώσεις temps παίζει να μπορείς να μειώσεις το vcore ;)

Δημοσ.
αυτο εχω παρατηρησει κι εγω.Μονο με το Prime χαμπαριαζει αλλιως δε μασσαει με τιποτα

Συμβουλη για λυση στο προβλημα σου

Οταν παιζειs avi files τοτε θα δεις οτι ο επεξεργαστης δουλευει ψηλα

Για να παρεισ καλυτερεσ επιδοσεις στο ριππινγ και στην αναπαραγωγη βιντεο κανεισ την εξης μαγκια

πας στο

1. Εναρξη εκτελεση regedit

2. HKEY_CLASSES_ROOT\SystemFileAssociations\.avi\shellex\PropertyHandler

3. Διεγραψε το "Default" value which should be "{87D62D94-71B3-4b9a-9489-5FE6850DC73E}"

εμ στην αναπαραγωγη...δεν ανεβαινει πανω απο 2-3%..Η εννοεις αναπαραγωγη ενος video project?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...