Προς το περιεχόμενο

Αντιγραφή κειμένου απο pp σε word πρόβλημα....

abc9510gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας προσπαθώ να αντιγράψω το κείμενο απο αυτό το pdf http://4dim-ampel.thess.sch.gr/amea/down_syndrom.pdf

στο word και δεν μου βγάζει σωστά τη γραματοσειρά

βασικά μόνο την τελευταία σελίδα που έχει αγγλικά εμφανίζει κανονικά τα Ελληνικά οχι....εχω τα ofice 2003.

Δημοσ.

Γεια σου, λογικό είναι να μην στα εμφανίζει. Το αρχείο PDF είναι μόνο για αγγλικούς χαρακτήρες (όσον αναφορά την αντιγραφή). Δεν σου χρειάζεται κιόλας, αφού την δουλειά που κάνει το Office, το κάνει και το Adobe Reader, που χρησιμοποίείς για να ανοίξεις τα αρχεία PDF (.pdf). Αν θες να το εκτυπώσεις, το εκτυπώνεις κατευθείαν από εκεί, αν θες να το αποθηκεύσεις, το αποθηκεύεις κατευθείαν από εκεί. Δεν έχει Text Editor, για να κάνει Edit τα γράμματα, αλλά τα βασικά τα κάνει. Ελπίζω να σε βοήθησα,

Δημήτρης

Δημοσ.
Γειά σας προσπαθώ να αντιγράψω το κείμενο απο αυτό το pdf http://4dim-ampel.thess.sch.gr/amea/down_syndrom.pdf

στο word και δεν μου βγάζει σωστά τη γραματοσειρά

βασικά μόνο την τελευταία σελίδα που έχει αγγλικά εμφανίζει κανονικά τα Ελληνικά οχι....εχω τα ofice 2003.

@abc9510gr

Το αν μπορείς να αντιγράψεις ελληνικό ή αγγλικό κείμενο εξαρταται από διάφορους παράγοντες, μεταξύ άλλων ο τρόπος και το πρόγραμμα κατασκευής του εκάστοτε pdf. Κοίταξα το αρχείο και στην περίπτωση σου θα βοηθούσε μόνο κάποιο πρόγραμμα ανάγνωσης χαρακτήρων OCR όπως π.χ. το finereader.

@Dimitris98X

Δεν κατάλαβα αν μιλάς γενικά ή όχι. Μπορείς να αντιγράψεις και ελληνικούς χαρακτήρες από pdf (όχι από το συγκεκριμένο).

Δημοσ.

Μιλάω για το συγκεκριμένο προσπαθώ να αντιγράψω καποιες παραγράφους για να της χρησημοποιήσω κάπου αλλού χωρίς να χρειαστεί να τα γράψω όλα αυτά με το πληκτρολόγιο...αλλα δεν τα βγάζει Ελληνικά....

---------- Προσθήκη στις 18:51 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:27 ----------

Τελικά το κατάφερα με το finereader....ευχαριστώ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...