Προς το περιεχόμενο

πρόβλημα στα Winsows XP

spiros1314

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά,

πριν μήνες είχα αγοράσει έναν υπολογιστή απο τα ε-σόπ που είχε απο μόνος του vista. Εντομεταξύ συνέχεια κολόυσε και μου έιχε σπασει τα νεύρα. Δέν άντεχα αλλό, μέχρι που έκανα format και έβαλα τα windows Xp home edition SP2 gr, απο ένα cd-rom που συνοδευόταν με εναν πιο παλιό υπολογιστή μου. Έκανα μιά χαρά την εγκατάσταση των windows και άλλων προγραμμάτων και όλα μια χαρά. Αλλά τώρα, εδώ και δύο μέρες προσπαθούσα να ανοίξω ένα πρόγραμμά, συγκεκριμενα το msn και δεν ανοίγει. Βγάζει ένα παραθυράκι που λέει οτι το τάδε στοιχείο δεν λειτουργεί και πιο κάτω λέει "αποστολη αναφοράς σφάλματος στην microsoft" και απο κάτω άλλη επιλογή "να μην αποσταλέι". 'Οτι και να πατήσω δεν γίνεται τίποτα. Και επίσης παρατήρησα πως το ίδιο γίνεται και σε άλλα προγράμματα όμως στον ιντερνετ εξπλόρερ και σε μερικά άλλα. Προσπάθησα να κανω επανεγκατάσταση του μσν που με νοιάζει πιο πολύ και πάνω που πάω να κάνω κατάργηση απο τον πίνακα ελέγχου το πρόγραμμα, δεν ανοίγει ο unistaller και βγάζει το ίδιο με αυτό όταν ανοίγω το πρόγραμμα. Τί μπορώ να κάνω ώστε να αποφύγω να κάνω πάλι format? Αποκλείω το φενόμενο να έιναι κάποις ιός γιατί έχω τo antivirus του οτε (on-line connex protection) που πληρώνω περίπου 3 ευρώ έξτρα στον οτε κάθε μήνα. Αλλά δεν ξέρω, εσείς πείτε μου.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.!

Δημοσ.

Εγώ δεν τα κατέχω ιδιαίτερα για να βοηθήσω, αλλά αρχικά πόσταρε το μήνυμα/error ακριβώς όπως σου το βγάζει για να δουν τα παιδιά τι στοιχείο λέει ότι κρασάρει/'παγώνει', μήπως είναι το "Microsoft Internet Explorer has encountered a problem and needs to close", αναφέρει κάποιο dll, είναι κοινό το μήνυμα όποια εφαρμογή κι αν πας να ανοίξεις;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...