Προς το περιεχόμενο

Πως μπορω να καψω παιχνιδια για το PS3?

123boom!terror

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδια ξέρει κανείς πώς μπορω να κάψω παιχνίδια για το PS3(να τα βαλω σε CD) γιατί δεν μπορώ.Προσπάθισα με το NERO αλλα δεν τα κατάφερα γιατι δεν το αναγνωρίζει.Επισης μου είπαν οτι μπορώ να τα περάσω απο PSP αλλά δεν έχω.Αν καποιος ξέρει κάτι θα το εκτι μούσα :confused:

Δημοσ.

Γνωριζοντας οτι δεν υπαρχει chip για PS3 νομιζω οτι ο μονος τροπος για να τα καψεις ειναι με αναπτηρα η στο γκαζακι... Επισης αν εχεις τζακι μπορεις να τα πεταξεις ολα μαζι μεσα!

Δημοσ.

Μα αν δεν υπαρχει chip τοτε πως μπορουν αυτοι στο youtube και τα καινε.Πρέπει να το εχει ενσωματωμένο ή

τουλάχιστον ετσι πιστεύω εγώ.

---------- Προσθήκη στις 15:37 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:31 ----------

Υπάρχουν πολλα site οπου μπορείς να κατεβάσεις παιχνιδια για το PS3.Αν το PS3 δεν παιζει αντιγραμμένα τοτε αυτα γιατί υπάρχουν?

Δημοσ.

αν προσεξεις τα βιντεακια στο youtube ειναι ολα fake.

προσεξε

1: τα σχολια απο κατω

2: οτι ολοι βαζουν μεσα δισκακια dvd την στιγμη που ενα μεσο παιχνιδι για ps3 δεν χωραει ουτε καν σε dual layer dvd

Δημοσ.
Γνωριζοντας οτι δεν υπαρχει chip για PS3 νομιζω οτι ο μονος τροπος για να τα καψεις ειναι με αναπτηρα η στο γκαζακι... Επισης αν εχεις τζακι μπορεις να τα πεταξεις ολα μαζι μεσα!

επίσης αν έχεις φαντασία...τα πετάς όλα σε ένα ενεργό ηφαίστειο...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...