Προς το περιεχόμενο

Πως συνδέονται ;

chrispen

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρά!

Έχω μέσω του conn-x μια σύνδεση adsl. Έχω επίσης ανοιχτό το ασύρματο δίκτυο. Έχω συνδέσει μέσω της ethernet port ενα access point tp-link.

Επειδή θέλω να συνδέσω σε 2 ακόμα ταράτσες 2 acess points για να έχω internet ασύρματα και εκεί, έχω πάρει άλλα 2 tp-link. Το θέμα είναι πως συνδέονται ;

1. Access Point

2. Client

3. Repeater

4. Bridge (point to point)

5. Bridge (point to Multipoint).

Δοκίμασα σαν repeater

και βάζω την mac address απο το connX

Device Information

Firmware Version

:

OTE(P2F_85)_B03(211381_31053)

MAC Address

:

00:13:33:13:80:b8

αλλα μου λέει invalid mac address

Δημοσ.

αν δουλευει με mac address θα βαλεις του access point και οχι του ρουτερ.αν και απ`οτι ξερω απλα το βαζεις και βρισκει το ασυρματο δικτυο που θες να συνδεθει και κλειδωνει πανω του αρκει να ειναι ρυθμισμενο σωστα.και τα επομενα access point θα συνδεθουν στο πιο κοντινο ωστε να μπορουν να εχουν απιτουμενο σημα και οχι να ειναι στο οριο

Δημοσ.

και εγω κατι αντιστοιχο εχω ενα modem/router της tellas το speedstream 4200 και θελω να κανω το εξης να δωσω νετ σε ενα laptop ασυρματα,και λεω να συνδεσω με usb ενα dekstop pc που εχω και στην αλλη θυρα που εχει το ρουτερ (μια lan) να ριξω πανω ενα access point της tp-link για να περνει νετ και ενα αλλο λαπτοπ ,σε τι mode να το ρυθμισω???

Δημοσ.
και εγω κατι αντιστοιχο εχω ενα modem/router της tellas το speedstream 4200 και θελω να κανω το εξης να δωσω νετ σε ενα laptop ασυρματα,και λεω να συνδεσω με usb ενα dekstop pc που εχω και στην αλλη θυρα που εχει το ρουτερ (μια lan) να ριξω πανω ενα access point της tp-link για να περνει νετ και ενα αλλο λαπτοπ ,σε τι mode να το ρυθμισω???

το βαζεις να δουλευει σαν access point.δεν ξερω βεβαια αν το ρουτερ δουλευει ταυτοχρονα και τη usb και την ethernet.για μενα η καλυτερη λυση ειναι να παρεις ενα ασυρματο στικακι και να μην μπλεξεις με usb που δεν ειναι καθολου σταθερες.λογικα με τη usb θα κανει κληση το pc οποτε θα εχεις ιντερνετ μονο οταν ειναι ανοιχτο το pc

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπερα,εχω ενα μεγαλο προβλημα.Δεν μπορουν να συνδεθουν μεταξυ τους 2 acess points.

Το ενα ειναι 3Com και το αλλο καηκε και αναγκαστηκα να βαλω καινουργιο και πηρα το Level one wap-6010 για πιο καλο.

Εχω δυο μαγαζια και παρακολουθω το ενα μου απο remote μεσω acess point.

Τωρα που αλλαξα το ενα δεν μπορω με τιποτα να συνδεθω!!!!

Τι δεν κανω σωστα???

Παμε λοιπον με λεπτομερια....

Το μηχανημα απο το απομακρυσμενο σημειο που ειμαι εχει ΙΡ 192.168.1.2

Το ρουτερ που εχω συνδεση ιντερνετ ειναι 192.168.1.1 στο ρουτερ λοιπον εχω συνδεσει το καλωδιο δυκτιου που παει στο acess point στην ταρατσα με ΙΡ 192.168.1.3

Το 3Com ειναι σε point to point (WDS) οπως ηταν παλια δεν το πειραξα.

....απο την αλλη μερια τωρα εχω το acess point Level one με ΙΡ 192.168.1.4 και εχει καλωδιο δυκτιου που καταληγει στον υπολογιστη που επεξργαζεται τις καμερες (μονο για αυτο ειναι) με ΙΡ 192.168.1.5

Το acess point αυτο ειναι στο WDS BRIDGE αλλα δεν επικοινωνουνε!!!!!!!!

Μα με τιποτα!!!!!!!

Τι κανω λαθος ρε παιδια?

Τρεχω προγραμμα IPSCANNER και δεν βλεπει τις IP απο την αλλη μερια....

Τι κομπιουτερα εφερα τι τεχνικο απο το τηλεφωνο....

Ξεχασα να αναφερω οτι εχω γραψει τις MAC address του καθε ενος στο αλλο.

Ειδικα το ενα εχει αλλη LAN MAC ADDRESS και αλλη WAN MAC ADDRESS αλλαζει το τελευταιο νουμερο.

Μηπως θελει το ρουτερ μου (για το ιντερνετ που εχω) καποια εντολη.Εχω το baudtec tw263r4-bo

Δημοσ.
Καλησπερα,εχω ενα μεγαλο προβλημα.Δεν μπορουν να συνδεθουν μεταξυ τους 2 acess points.

Το ενα ειναι 3Com και το αλλο καηκε και αναγκαστηκα να βαλω καινουργιο και πηρα το Level one wap-6010 για πιο καλο.

Εχω δυο μαγαζια και παρακολουθω το ενα μου απο remote μεσω acess point.

Τωρα που αλλαξα το ενα δεν μπορω με τιποτα να συνδεθω!!!!

Τι δεν κανω σωστα???

Παμε λοιπον με λεπτομερια....

Το μηχανημα απο το απομακρυσμενο σημειο που ειμαι εχει ΙΡ 192.168.1.2

Το ρουτερ που εχω συνδεση ιντερνετ ειναι 192.168.1.1 στο ρουτερ λοιπον εχω συνδεσει το καλωδιο δυκτιου που παει στο acess point στην ταρατσα με ΙΡ 192.168.1.3

Το 3Com ειναι σε point to point (WDS) οπως ηταν παλια δεν το πειραξα.

....απο την αλλη μερια τωρα εχω το acess point Level one με ΙΡ 192.168.1.4 και εχει καλωδιο δυκτιου που καταληγει στον υπολογιστη που επεξργαζεται τις καμερες (μονο για αυτο ειναι) με ΙΡ 192.168.1.5

Το acess point αυτο ειναι στο WDS BRIDGE αλλα δεν επικοινωνουνε!!!!!!!!

Μα με τιποτα!!!!!!!

Τι κανω λαθος ρε παιδια?

Τρεχω προγραμμα IPSCANNER και δεν βλεπει τις IP απο την αλλη μερια....

Τι κομπιουτερα εφερα τι τεχνικο απο το τηλεφωνο....

Ξεχασα να αναφερω οτι εχω γραψει τις MAC address του καθε ενος στο αλλο.

Ειδικα το ενα εχει αλλη LAN MAC ADDRESS και αλλη WAN MAC ADDRESS αλλαζει το τελευταιο νουμερο.

Μηπως θελει το ρουτερ μου (για το ιντερνετ που εχω) καποια εντολη.Εχω το baudtec tw263r4-bo

δοκιμασε να τα δουλεψεις ολα σε λειτουργια repeater η universal repeater αν υποστηριζουν και αλλαξε το 3com σε λειτουργια access point αφου παιρνει με καλωδιο ιντερνετ και το μοιραζει ασυρματα.στα αλλα θα κανεις site survey η οπως το λενε συνηθως ετσι ομως, επιλεγεις το κοντινοτερο access point και συνδεεσαι.αρκει οι ρυθμισεις ασφαλειας να ειναι σωστες.δεν ξερω βεβαια αν αυτα που εχεις εχουν αυτη τη δυνατοτητα αλλα δεν χανεις τιποτα να δοκιμασεις

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...