Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με bluetooth

Legolas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω προβλημα με το bluetooth...δεν μπορω να στειλω απο τον υπολογιστη στο κινητο μου μεγαλα αρχεια(π.χ ενα τραγουδι) ουτε απο το κινητο στον υπολογιστη... μπορω να στειλω και να δεχτω μονο φωτογραφιες κ γενικα μικρα αρχεια... τι μπορω να κανω?(εκανα και επαναφορα εργοστασιακων αλλα τιποτα). Ουτε απο κινητο σε κινητο μπορω να στειλω....

Δημοσ.

χμμ έχω παθει τι ίδιο απλα έκανα disabled το bluetooth και ξανα σε λειτουργιά και μετά έφτιαξε τα τρώει κάτι κωλύματα εχω 1 sony

---------- Προσθήκη στις 22:58 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:53 ----------

Για bluetooth στο pc εχεις περάσει drivers?

---------- Προσθήκη στις 23:06 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:58 ----------

να αναφέρω πως έχω 2GB SanDisk. Πόση μνήμη έχεις ?

Δημοσ.

driver κανονικα περασμενει.πριν μια εβδομαδα δουλευε δεν ξερω τι επαθε.. δεν μου επεσε κατω. ετσι ξαφνικα... το bluetooth του υπολογιστη δεν εχει προβλημα ...στην συσκευη ειναι το προβλημα γιατι ουτε ενας φιλος μου μπορουσε να μου στειλει απο το κινητο του....

1gb μνημη εχω

Δημοσ.

με κεινο που σου εστειλα να υποθεσω δεν εγινε τιποτα ε?

τα sony ericsson συνηθως τα κολλαει η καρτα μνημης γι αυτο σου ειπα να τη βγαλεις.

μετα κανεις μια επαναφορα εργοστασιακων και μετα δοκιμασε ξανα να στειλεις κατι χωρις την καρτα μνημης

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...