Προς το περιεχόμενο

ATI 5770 Gigabyte τρελές θερμοκρασίες

lambros90

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πριν κανα 3μηνο αγορασα την παραπανω καρτα,τισ πρωτες μερες χρησεως δν ειχα προσεξει θερμοκρασιες και αποδοση,τις τελευταιες ομως μερες παρατηρω θερμοκρασιες σε νεα και παλια παιχνιδια οπως Dragon age World of Warcraft NFS shift και αλλα με απαιτησεις η μη, οτι η θερμοκρασια φτανει 90-100 C,ελεγχω το catalyst και βλεπω οτι ολα ειναι σε stock ρυθμισες δοκιμασα να ανεβασω τις στροφες του fan αλλα δν λεει να πεσει.δν εχω πειραξει τιποτα και δν εχω κανει κανενα overclock.τι μπορει να φταιει και τι θα μπορουσα να κανω?ευχαριστω εκ των προτερων

Δημοσ.
Πριν κανα 3μηνο αγορασα την παραπανω καρτα,τισ πρωτες μερες χρησεως δν ειχα προσεξει θερμοκρασιες και αποδοση,τις τελευταιες ομως μερες παρατηρω θερμοκρασιες σε νεα και παλια παιχνιδια οπως Dragon age World of Warcraft NFS shift και αλλα με απαιτησεις η μη, οτι η θερμοκρασια φτανει 90-100 C,ελεγχω το catalyst και βλεπω οτι ολα ειναι σε stock ρυθμισες δοκιμασα να ανεβασω τις στροφες του fan αλλα δν λεει να πεσει.δν εχω πειραξει τιποτα και δν εχω κανει κανενα overclock.τι μπορει να φταιει και τι θα μπορουσα να κανω?ευχαριστω εκ των προτερων

Οταν φτανει 100 βαθμους,εχεις προσεξει ποσο δουλευει ο ανεμιστηρας της καρτας?

Οταν λες δοκιμασες να τον ανεβασεις στροφες,ποσο τον πηγες?

100 βαθμοι ειναι παρα πολυ.

Δημοσ.

πως εννοεις την ικανοποιητικη ροη αερα?το κουτι ειναι mid εχει 2 fans 80mm κατω απο το τροφοδοτικο και ολα τα αλλα ειναι τοποθετημενα απο τον ειδικο,τι εννοεις <υλοποιηση> ?

Δημοσ.

gigabyte_hd_5770_profilelarge.jpg

gv-r577ud-1gi.jpg

149313d1270471035-gigabyte-hd5770-support-voltage-control-vga_productimage_gv-r577d5-1gd-b-rev2.0-_big.jpg

Ποια έχεις;

Τσέκαρε μήπως έχει γεμίσει σκόνη.

Όταν λες ότι τα άλλα είναι τοποθετημένα απ' τον ειδικό; Σε ποια αναφέρεσαι;

Υπάρχει ανεμιστήρας στο μπροστινό μέρος που να εισάγει κρύο αέρα και στο πίσω μέρος που να εξάγει το ζεστό;

Δημοσ.

ναι ειναι ολα πεντακαθαρα.οτιδηποτε δν ξεπερναει τους 45 C σε idle.ακομα και η καρτα γραφικων κινειται 42-44

Δημοσ.

Τρέξε το FurMark και τσέκαρε θερμοκρασίες με το gpu-z ή το HWMonitor.

Δύσκολο μου φαίνεται να ανεβαίνει κατά 50°C η θερμοκρασία, και ειδικά κατά τη διάρκεια του gaming.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...