Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με rar

Hambos19

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ξαφνικά όταν κατεβάσω ένα αρχείο rar δεν μπορώ να δω το περιεχόμενο του. ενώ έχει το original μέγεθός του δεν μπορώ να το δω. Εγκατέστησα το ark τίποτα, επανεγκατέστησα τα rar, unrar, p7zip-full, p7zip και πάλι τίποτα. Αναγκάστικα να περάσω μέσω wine το winrar to οποιό δούλεψε τελικά. Και στους 2 υπολογιστές μου έγινε αυτό το πρόβλημα. Εχω ubuntu 10.04. Τα ζιπ τα ανοίγει κανονικά

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Έχεις εγκαταστήσει το unrar-free;;;

Όπως λέει και στην περιγραφή στο Synaptic

>Unrar can extract files from .rar archives. Can't handle some archives in
the RAR 3.0 format, only the non-free "unrar" package can do that.

Δοκίμασε το non-free.

Το ark ειναι απο τα χειροτερα προγραμματα διαχειρησης συμπιεσμενων αρχειων.

Προτιμησε file-roller ή εστω q7z για να μην κρεμεσαι απο την python που θελει το peazip.

Προτιμησε file-roller ή εστω q7z για να μην κρεμεσαι απο την python που θελει το peazip.

Εδώ πάντως, πάντα μια χαρά δούλευε και δουλεύει.

Σχετικα με το τι ανοιγει και τι οχι με τις εφαρμογες αποσυμπιεσης για linux...

Ειπα να δοκιμασω το mplayer-ww (frontend του mplayer για windows). To .7z που παρεχει η σελιδα του εδω μου εκανε τα xarchiver και squeeze να "σκανε" με το που εκανα διπλο κλικ στο αρχειο (ανοιγε το παραθυρο της εφαρμογης και εκλεινε αμεσως). Ο file roller απο την αλλη το ανοιγε κανονικα! To ark?

Φυσικα απο το τερματικο με ενα "7z e file.7z" εκανε αποσυμπιεση κανονικα, οποτε δεν εχει προβλημα το backend.

Και μένα ακόμα και αυτή η άθλια έκδοση για το kde4 που υπάρχει τωρα δουλεύει μια χαρά. Πάντως σαν τον ark του kde3 δεν είναι με τπτ.

Και μένα ακόμα και αυτή η άθλια έκδοση για το kde4 που υπάρχει τωρα δουλεύει μια χαρά. Πάντως σαν τον ark του kde3 δεν είναι με τπτ.

Ανοιξε κανεις το παραπανω .7z του mplayer-ww με ark να μου πει αν ανοιγει?

Το drag n drop δεν ειναι feature του archive manager. Ειναι feature του archive manager σε συνδιασμο με τον file manager στον οποιο θα γινει το... drop :P.

Στο δικο μου πχ ο file roller δεν κανιε drop στον pcmanfm, αλλα κανει κανονικα στον thunar.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...