Προς το περιεχόμενο

Πολυ Φτηνο PC (οσο πιο χαμηλα τοσο καλυτερα...)

Genatos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

@Genatos

Η μονη μου ενσταση ειναι στο τροφοδοτικο που θα μπορουσες να χτυπησεις αυτο:Corsair CMPSU-400CXEU PSU 61€ και στις μνημες:Adata 2GB DDR3-1333 Ram Dimm 49€

Οχι οτι δεν ειναι μια χαρα οσα αγορασες.Απλα θα μπορουσες να την βγαλεις και πιο φθηνα εξοικονομωντας περιπου 35€.

Υ.Γ:Για την χρηση που τον θελεις μια χαρα ειναι ο διπυρηνος

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

(Ο σκληρος ειναι λιγο μαπα, αλλα τον εχω μονο για αποθηκευση αφου εχω ηδη 2 Caviar Black...)

Είναι η ώρα δύσκολη Φάνη. :lol:

@Genatos μια χαρά είναι ο 245. Πληροφοριακά επειδή τον είχα θα σου πώ ότι με stock ρευμα πάει μέχρι τα 3,3 - 3,4 ανάλογα το κομμάτι. Ο δικός μου πήγαινε μέχρι τα 3,4ghz. Βέβαια δεν ξέρω αν σε ενδιαφέρει να κλοκάρεις. Πάντως επειδή οι μητρικές για ΑMD συνηθίζουν να δίνουν παραπάνω ρεύμα απο όσο χρειάζεται ο cpu, δοκίμασε να του κάνεις undervoltage μέχρι να δείς που είναι σταθερός. Και μικρότερη κατανάλωση θα έχεις και καλύτερες θερμοκρασίες, ειδικά αν σκοπεύεις να τον δουλεύεις πολλές ώρες την ημέρα. :-)

Δημοσ.
@Genatos

Η μονη μου ενσταση ειναι στο τροφοδοτικο που θα μπορουσες να χτυπησεις αυτο:Corsair CMPSU-400CXEU PSU 61€ και στις μνημες:Adata 2GB DDR3-1333 Ram Dimm 49€

Οχι οτι δεν ειναι μια χαρα οσα αγορασες.Απλα θα μπορουσες να την βγαλεις και πιο φθηνα εξοικονομωντας περιπου 35€.

Υ.Γ:Για την χρηση που τον θελεις μια χαρα ειναι ο διπυρηνος

Επειδη εχω μεινει ικονοποιημενος με το Enermax σε αλλο pc τον προτιμησα.Ελπιζω να μην με πουλησει...

Τις μνημες αυτες ειχα βαλει, αλλα με πηραν τηλ. οτι δεν ειναι διαθεσιμες και μπορει να παρει μεχρι και μια εβδομαδα. Οποτε τους ειπα για αυτες...

@Genatos μια χαρά είναι ο 245. Πληροφοριακά επειδή τον είχα θα σου πώ ότι με stock ρευμα πάει μέχρι τα 3,3 - 3,4 ανάλογα το κομμάτι. Ο δικός μου πήγαινε μέχρι τα 3,4ghz. Βέβαια δεν ξέρω αν σε ενδιαφέρει να κλοκάρεις. Πάντως επειδή οι μητρικές για ΑMD συνηθίζουν να δίνουν παραπάνω ρεύμα απο όσο χρειάζεται ο cpu, δοκίμασε να του κάνεις undervoltage μέχρι να δείς που είναι σταθερός. Και μικρότερη κατανάλωση θα έχεις και καλύτερες θερμοκρασίες, ειδικά αν σκοπεύεις να τον δουλεύεις πολλές ώρες την ημέρα. :-)

Thanks θα το δοκιμασω!

Νταξει μπορουσα να παρω πιο γρηγορο σκληρο, αλλα οκ το θελω μονο για αποθηκευτικο χωρο για το λειτουργικο μου εχω αλλον δισκο...

Δημοσ.

Σημερα προσεξα οτι εχει +9€ στην μητρικη απο την Κυριακη μεχρι σημερα...:confused:

Με το ετσι θελω δηλαδη ανεβαζουν τις τιμες...Τι να πεις...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...