Προς το περιεχόμενο

υπερβολικος θορυβος απο την μοναδα

HondaIsMyLife

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας παιδια ειχα αγορασει πριν λιγο καιρο ενα pc απο το e-shop.gr και πηρα αυτο το κουτι http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.911002 και ενα τροφοδοτικο της αρεσκειας μου γιατι αυτο π ειχε μεσα δεν επαρκουσε για το συστημα! το τροφοδοτικο ειναι chieftec 500w! το προβλημα μ ειναι αν και δεν ξερω τι φταιει οτι κανει ενα πολυ δυνατο θορυβο οταν ανοιγω το pc και ειναι πολυ σπαστικο! μηπως ξερετε τι φταιει??? ευχαριστω!!

Δημοσ.
κανει ενα πολυ δυνατο θορυβο οταν ανοιγω το pc και ειναι πολυ σπαστικο!

Το κάνει για λίγο και μετά αλλάζει η ένταση και ίσως η συχνότητα του ήχου, ή δεν αλλάζει τίποτα;

Από τι αποτελείται το σύστημά σου;

Δημοσ.

Αν μπορούσες τουλάχιστον να μας πεις από που κοντά προέρχεται;

’Ανοιξε το case και δώσε προσοχή από που έρχεται ο ήχος,από το τροφοδοτικό,από κάποιο σκληρό η cd/dvd;

Δημοσ.
Το κάνει για λίγο και μετά αλλάζει η ένταση και ίσως η συχνότητα του ήχου, ή δεν αλλάζει τίποτα;

νομιζω οτι ειναι απο το τροφοδοτικο δεν ειμαι σιγουρος ομως μπορει να ειναι κ απο τον επεξεργαστη!

το συστημα μου..

intel core 2 duo 3.00ghz

gigabyte gforce 9800gt vga

2 σκληρους δισκους ο καθενας απο 500gb

ram 4gb

τροφοδοτικο chieftec 500w

μητρικη asrock

εχω βαλει και 2 παραπανω ανεμιστηρακια αλλα δεν επηρεαζουν αυτα τον ηχο διοτι και πριν τα βαλω εκανε θορυβο!

χθες αποσυνδεσα το μανισιο το ανεμιστηρακι που ειχε μεστο κουτι και ο ηχος καπως χαλαρωσε δεν ακουγεται πολυ δυνατα αλλα συνεχιζει να ειναι εντελως εκνευριστικο!

---------- Προσθήκη στις 21:29 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:28 ----------

Το εχεις ανοιξει να δεις αν βρισκει καπου καποιος ανεμιστηρας???

ναι το εχω ανοιξει πολλες φορες αλλα συνεχιζει...να μ σπαει τα νευρα ο ηχος

---------- Προσθήκη στις 21:30 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:29 ----------

Αν μπορούσες τουλάχιστον να μας πεις από που κοντά προέρχεται;

’Ανοιξε το case και δώσε προσοχή από που έρχεται ο ήχος,από το τροφοδοτικό,από κάποιο σκληρό η cd/dvd;

πιο πολυ ο ηχος ερχεται απτο τροφοδοτικο αλλα δεν ειμαι σιγουρος..

---------- Προσθήκη στις 21:32 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:30 ----------

οχι παραμενει ο ιδιος σπαστικος ηχος απλα μερικες φορες χαλαρωνει λιγο κ αλλες βαραινει αλλα σε γενικες γραμμες ειναι μονιμα ο ιδιος..

Δημοσ.

Πολύ πιθανό ο θόρυβος να προέρχεται απ' το τροφοδοτικό σου τότε.

Ποια υλοποίηση της 9800GT έχεις;

Αυτό που μπορείς να κάνεις, είναι να σταματήσεις κάθε ανεμιστήρι μ' ένα πινέλο ή κάτι παρεμφερές μέχρι να καταλήξεις στο ποιοι παράγουν (περίσσιο) θόρυβο.

Δημοσ.

ε καλα ενταξει το τροφοδοτικο ειναι λιγο μουφα αλλα δεν πειραζει! τωρα σκεφτομαι να το αλλαξω και να παρω ενα καλυτερο! ποσα watt προτεινετε???

---------- Προσθήκη στις 14:48 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:46 ----------

Πολύ πιθανό ο θόρυβος να προέρχεται απ' το τροφοδοτικό σου τότε.

Ποια υλοποίηση της 9800GT έχεις;

Αυτό που μπορείς να κάνεις, είναι να σταματήσεις κάθε ανεμιστήρι μ' ένα πινέλο ή κάτι παρεμφερές μέχρι να καταλήξεις στο ποιοι παράγουν (περίσσιο) θόρυβο.

ειναι η gigabyte geforce 9800gt nvidia 512 mb gddr3

Δημοσ.

μαλλον για το κουτι ελεγε οτι ειναι μουφα και οχι για το τροφοδοτικο σου...

Αν το τροφοδοτικο ειναι αυτο που κανει τον θορυβο τοτε ισως να σκεφτεις να το αλλαξεις...αλλα αν δεν ειναι τοτε σιγουρα δεν υπαρχει λογος αλλαγης.

Δημοσ.

παιδια τελικα λυθηκε το προβλημα εφταιγαν τα ανεμιστηρακια που ειχα βαλει! μπορειτε να μου προτεινετε τωρα καποια καλυτερα που να μην ακουγονται καθολου?? συγκεκριμενα απο το e-shop θελω που μπορω να παραγκειλω κιολας!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...