Προς το περιεχόμενο

sony vaio VGN-NW21EF bluetooth πρόβλημα

tazilias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα! Έχω το SONY VAIO VGN-ΝW21EF και εχω το εξής πρόβλημα. Ενώ κατεβάζω τους drivers για τα windows 7 64bit από http://support.vaio.sony.eu/computing/vaio/downloads/info/info.aspx?l=el_GR&url=VAIO/Original/Bluetooth_Driver_Broadcom_6_93_4_64_6.2.0.9600.zip&m=VGN-NW21EF_S&ip=Preinstalled_Drivers.htm μετά την εγκατάσταση μόλις δοκιμάσω να στείλω κάτι προς συσκευή bluetooth μου πετάει το error message: "Η συσκευή bluetooth δεν βρέθηκε". Παρακάλω heeeeeeeeeeelp!!!:cry:

Δημοσ.

μηπως το προβλημα ειναι στην συσκευη που θελεις να στειλεις;το κανει σε ολες;το vaio το βλεπει;

Δημοσ.
μηπως το προβλημα ειναι στην συσκευη που θελεις να στειλεις;το κανει σε ολες;το vaio το βλεπει;

Με το που πάω να στείλω κάτι ανοίγει ο οδηγός εγκατάστασης και μου βγάζει το error message που έγραψα παραπάνω. Παραθέτω και εικόνες για την καλύτερη κατανόηση του προβληματός μου.

28365752.jpg

88069542.jpg

Δημοσ.

πριν περασεις τους οδηγους σου δουλευε κανονικα;στο device manager σου δειχνει προβλημα;

Δημοσ.
πριν περασεις τους οδηγους σου δουλευε κανονικα;στο device manager σου δειχνει προβλημα;

το laptop δεν είναι δικό μου αλλά ενός φίλου ο οποίος μου είπε ότι από την αρχή που το αγόρασε το bluetooth δεν δούλευε. Χτες το έφερε σπίτι μου και παλεύαμε 2 ώρες μπας και το κάνουμε να παίξει αλλά τίποτα! Στο device manager εμφανίζει τον εκτυπωτή και κάποια pcs από παλαιότερα LANS. Από όσο έψαξα χτες και σε άλλα forums το συγκεκριμένο μοντέλο παρουσιάζει το πρόβλημα συχνά. Σου παραθέτω το link να ρίξεις μια ματιά. Ευχαριστώ http://club.vaio.sony.eu/clubvaio/FR/fr/forum/viewthread;jsessionid=417E294DCE150EA9C3C97BD3D8D29247?thread=69490

Δημοσ.

έχω αυτό το laptop εδώ και λίγες μέρες αλλά δεν είμαι σίγουρος αν έχει όντως bluetooth... το ψάχνω.

Δημοσ.

Απο τα τεχνικά χαρακτηριστικά του μηχανήματος δεν φαίνεται να έχει bluetooth το συγκεκριμένο μοντέλο οπότε λογικό να μην το βρίσκει. Αν παρόλο αυτά είσαι σίγουρος ότι το μηχάνημα σου έχει Bluetooth τότε θα πρέπει να το ενεργοποιήσεις ίσως πρώτα μέσω του wireless manager (ένα utility της vaio).

Σε διαφορετική περίπτωση μπορείς να βρεις μικροσκοπικά Usb bluetooth στο ebay απο 1 ευρώ.

Δημοσ.
Απο τα τεχνικά χαρακτηριστικά του μηχανήματος δεν φαίνεται να έχει bluetooth το συγκεκριμένο μοντέλο οπότε λογικό να μην το βρίσκει. Αν παρόλο αυτά είσαι σίγουρος ότι το μηχάνημα σου έχει Bluetooth τότε θα πρέπει να το ενεργοποιήσεις ίσως πρώτα μέσω του wireless manager (ένα utility της vaio).

Σε διαφορετική περίπτωση μπορείς να βρεις μικροσκοπικά Usb bluetooth στο ebay απο 1 ευρώ.

Δε παίζει να ΜΗΝ έχει bluetooth (αν και δεν έχει κάποιο κουμπί που το ενεργοποιεί όπως άλλα μοντέλα μαζί με το WLAN) γιατί:

1)Στα χαρακτηριστικά το αναγράφει για τα bluetooth (It is equipped with an Intel Pentium T4300,Dual Core at 2.1 GHz, convenient for most common usage, with 4 GB of DDR2 RAM. A quantity fully exploited because Sony grant you with a 64-bit version of Windows 7 Home Edition Premium. The hard disk of 320 GB possess an average flow of 54.3Mb/s. The connection is complete with 3 USB sockets and two video outputs (HDMI and VGA). You will find an extra slot ExpressCard extensions. The NW21 also offers a Gigabit network jack, Bluetooth and Wi-Fi 802.11n.

2)Δεν θα είχε την επιλογή στο αποστολή προς ---> συσκευή bluetooth

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

έλα φίλε απλά δεν έχει bluetooth το μοντέλο αυτό δεν έχει... που διάβασες τ χαρακτηριστικά του?

επίσης αν δεν σ βγάζει το σηματάκι στο wireless manager σημαίνει πως δεν έχει :D

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

καλησπερα παιδια εχω και εγω το ιδιο προβλημα και ακομα δεν εχω βρει λυση...εχει bluetooth στα σιγουρα μετα απο update μαλλοον μου το εκανε και μενα δεν εχω βρει λυση εχει κανεις κατι στο μυαλο του να μου βρει λυση ευχαριστω για το χρονο σας

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...